Eş ve aile arasında kalmak, eşi korumak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok istiyorsan sen ailenle o şekilde konuş ya da eşin seninle o şekilde konuşsun hani ??? Gerçekten ne istediğinin farkında mısın?

Ya bi git Allah aşkına. Bozmak istediğiniz huzurlar sizden çıksın umarım.

Tamamen içimden geçenleri yazmışsınız. Ve malesef binbir emekle yetiştirilen o naif, beyefendi çocuklar dengine düşemiyorlar.

Belanızı aradığınızı düşünüyorum bu her kanalda yayınlanan çok erkekli, bol takım elbiseli, silahlı çirkin çirkin adam dizilerinin alıcıları kimler diye merak ediyordum, sizin gibiler demek ki bu höt höt hıya herifleri beğenenler. Benden uzak allaha yakın olsun öyle erkek, sonsuza kadar nezaketi savunacağım.

Sen de haklısın tabi iyilik kime yaramış? Kaos arama işine bak. Herkes senin gibi saygısız bir ortamda yetişmemiş, duracağı yeri konuşacağı lafı biliyor. Ortalığı karıştırma insanları huzursuz etme. Çok kaos arıyorsan kendi kendine eğlen.

haklı niye illa höt höt olsun ki ?

Bu kadar düzgün bir çocuk yetiştirmiş bir aileyle sorun yaşarsanız sorun sizdedir.

Evliliğinizin içine etmeye çalışıyorsunuz sanki

Üye sahıbı kocasının basına bela bile getirir bu tavrıyla

Ya gerçekten mi? Benim algım bozuk o zaman ailesinden mi korkuyor diyorum ama diyor ki korkmuyorum sadece tercih etmiyorum
Evet algınız bozuk. Sorunları sert ve saygısızca davranarak çözmek aciz ve saygısız insanların işidir. ya da karşo taraf başka dilden anlamıyordur o zaman sert davranılır ama gerçekten ben sizi hatalı gördüm bu konuda, hem daha olmamış seyler demişsiniz yanlış anlamadıysam. Ne kötülük gördünüz eş ailesinden? Ayrıca ne olursa olsun eşinizin ailesi ile arasındaki ilişkiye karışmamalısınız. Bir de burada kızanlar olabilir ama ben bu eşim beni korusun kısmına katılmıyorum, kadın kaç yaşına gelmiş kendini koruyamıyor mu? Ha korumak da dediğim gibi illa sert ve saygısızca tavırlarla olmaz, mesafe koymak da korumaktır. Gereken yerde kibarca cevap vermek de. Kendine güvenen insanın sertleşmeye ve kabalaşmaya ihityacı olmaz.

Benim eşim kimseyle kavga etmiyor. Bana bile sesi çok Nadir yükselir sayılıdır, kimse duymamıştır bana kızdığını. Ailesine de hiç kavga gürültü çıkardığını görmedim ki 16 senelik birliktelik 6 senelik evlilik var. Ama inanılmaz çizgi çizer. Kimse onun sınırlarına yaklaşamaz, acayipte çekiniyorlar eşimden değişik bir şekilde. Bence asıl saygınlığı böyle sağlıyor bu arada. Kavgacı saygısız biri olmadığı için dediği her şeyin ortamda bir ağırlığı oluyor. Bu güzel bir huy bana göre

Kocan ,yine doğmamış çocuğa don biçen bir kadın....

yakında ağaçta yetişecek erkek modellerimiz mevcut
piremses kızlarımızın böyle dertleri olmayacak o zaman

hayır adamların ailesi baştan yok olsun istiyorsunuz
gelmesin gitmesin karışmasın iyiliğinize de laf söylemesin
eşimle sevgili gibi sonsuza dek yaşayalım
öyle bir hayat yok
yarın çocuğunuz olduğu zaman ailesiz mi büyüyecek
halaya teyzeye dedeye nineye her çocuğun ihtiyacı var
ben bencil ve bireyselim
yalnızlığı severim her yere herkese gidip gelmem
ama kimseye saygısızlık densizlik yapmam
gereken yerde gerektiği gibi davranırım
gerekirse giderim de ,gerekirse sessiz kalırım da
gereken neyse onu yaparım
hayatımda ne komşumla ne akrabamla ne iş arkadaşımla sorun yaşamadım
insanca da yaşanabiliyor yani

Ne guzel tatli dille sınır cektigini söylüyor ne var bunda anlamadim. Yani bugun ailesine saygisizlik ederek sınır çizen sizede ailenize de ayni sekilde sınır cizer. Olmamis olay uzerinden de konusmak biraz gereksiz cunku olayin derecesi de onemli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…