Eş ve aile arasında kalmak, eşi korumak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse onun sınırlarına yaklaşamaz

işte aynen böyle
ben gerekeni yaptığım için kimse bana söz söyleme haddinde bulunamıyor
baştan duruşum bellidir çünkü

Bize elle tutulur somut bir örnek verebilir misiniz? Şu oldu da eşim mal gibi baktı anasıyla babası beni ezdi gibi
Ben sadece gerekirse sert olsun istiyorum

Ben tercih edilmek istiyorum benim için her şey yapılabilir gibi olay bu tam anlatamıyorum
Ortada bunu gerektirecek bir konu yok yazmış
Bunu duymak istiyormuş

Erkeâğim aslanım diyebilmek icin sanırım

Bana kötü gonuşuklar et demenin bir çeşidi,

Anlayamayacagim garip bir fantazi

Ortada bunu gerektirecek bir konu yok yazmış
Bunu duymak istiyormuş

Erkeâğim aslanım diyebilmek icin sanırım

Bana kötü gonuşuklar et demenin bir çeşidi,

Anlayamayacagim garip bir fantazi
Allah affetsin gözümde şöyle bir sahne canlandı: adam anasıgillere çemkirirken kadın kenarda kocasına bakıp çok etkileniyor ve bulduğu ilk fırsatta adamın üzerine atlayıp sex eyliyorlar

Allah affetsin gözümde şöyle bir sahne canlandı: adam anasıgillere çemkirirken kadın kenarda kocasına bakıp çok etkileniyor ve bulduğu ilk fırsatta adamın üzerine atlayıp sex eyliyorlar
Özellikle şu
Ben tercih edilmek istiyorum benim için her şey yapılabilir gibi olay bu tam anlatamıyorum
BUnlar hep, başrolu ağalı, aşk dizileri izlemekten oluyor

Güzel ve sorunsuz giden evliliğimin altına nasıl dinamit döşerim temalı bir konu.

Yalnız ben şeyi merak ettim, diyelim ki eşiniz ana babasına saçma sapan saygısızlık edip ,höt zöt dikleniyor onlarda kös kös oturup başlarını öne mi eğecekler, benimkileri düşündümde bir an gülme geldi.

Siz eşiniz ali kıran baş kesen olsun mu istiyorsunuz belli ki kayınailede sessiz sakin tipler, tehlikeli sularda geziyorsunuz.

Ben de bilmiyorum ki işte, sabahtan beri bunu tartışıyoruz. Ben sadece gerekirse sert olsun istiyorum o da diyor ki benim yöntemim bu değil ve ben gerekirse sert olma raddesine getirmeden sorunu çözerim
Ya siz cidden sorunlusunuz, ya da trolsünüz. Böyle saçma bir konu mu olur ya, eğer gerçekseniz o adam sizi fazla çekmez çünkü yanlış bir evlilik yaptığını düşünür.

sex eylemek

deli dürtüyor sizi sevgili konu sahibi. başka bir açıklaması yok.

Vaayyyyyyy!

Ne yapsın mesela olmamış olayları gündeme getirip . Bağırıp çağırıp hakaret edip şiddet falan mı uygulasın. Gerçekten buna mutlu mu olacaksın çünkü o tavır sana da dönecek ondan soruyorum.

İşte bunları anlatmalısın. Kocan tam bir aile kuzusu. Bence yol yakınken boşanmalısın.

Erkek dediğin biraz daha sert ve güçlü olmalı gibi düşünüyorum hep.

Erkek diye tanımladığınız sert ve güçlü karaktere bürünür de size “ya bırak artık bana aileme nasıl davranacağımı söylemeyi ya” der de gücünü göstermek için masaya da yumruğunu vurursa ne yaparsınız?

Güçlü erkek???
Ne istediğini bilen, karar alabilme yetisi olan, aile ilişkilerinde dengeyi kurabilen, herkese gerektiğinde yerini hatırlatan, kendisine güvenen, sınırlarını koruyan, gücün kaba kuvvet olmadığının farkında olan insana güçlü insan denir.

Ya arkadaşlar ileride böyle bişey yaşanırsa diye sordum heralde durup dururken böyle bişey yaşanmadan tavır almasını değil. Neyse teşekkürler.
Bekar kadının doğmamış çocuğa don dikmesi yani....Devam edin adamı bıktırın ,yeri gelince o çok istediğiniz tavrı size gösterir mutlu mutlu ayrılırsınız.....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…