- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Eşim de afiyet olsun der. Çözüm?Nefret ettim esinizden :) Siz dikkat edin ailesi her seyinize konar kisa vakitte.
Yapıp bitirmisler bile. Lohusayken haber verdi eşim.Sizin toprağınıza ev yapacaklar öyle mi?
O zaman toprağınızı satın alsınlar. Başka türlü razı gelmediğinizi söyleyin eşinize.
Akıl akıldan üstündür. Belki bir çözüm çıkar. On senedir ben çözüm bulamadım. Ben aptalım diye çözüm bulamadım diye düşündümBaş edemezsiniz ne yaparsam yapayım ben degistiremedim. Can çıkar huy cikmaz
Bu da bir çözüm tabii ki ama iş ki o noktaya gelmesinCozum esinizde. Koyacak ağırlığını. Yok benim neyim varsa annemin babamindir diyorsa da, artik sonrasınin karari sizde.
Konularda eşiniz ve ailesi ile ilgili yorumlarınızı da denk geliyorum. 10 yılda değişen birşey olmamış bu saatten sonra güzellikle birşey olmayacağının sizde farkındasinizdir.Akıl akıldan üstündür. Belki bir çözüm çıkar. On senedir ben çözüm bulamadım. Ben aptalım diye çözüm bulamadım diye düşündüm
Kusura bakmayın, yapacaklar diye algıladım niyeyse.Yapıp bitirmisler bile. Lohusayken haber verdi eşim.
Planımı bekletiyorum. Sizden belki iyi çözüm önerileri gelir diye umuyorumYemin ederim ağız dolusu küfür edesim geldi bu karaktersizlere. Peki güzel kardeşim senin sadece getirdiğin maddiyatı kullanan habersiz hakkını gasp eden seni kandıran kocan olacak adam ile ilgili planın ne ?
Evet bu son çözüm farkındayım. Çocuklar için fevri olmak istemiyorum. Ben rahat edeceğim diye onların zarar görmesini istemiyorumEşin ailesiyle arkandan iyi iş çeviriyor. Onlarında canına minnet çözüm bulamazsın. Eşin oraya daha bağımlı seni insan yerine koymuyorlar. Ayrıl bence. Ömrünü tüketme. Ailesi de alsın oğullarını kına yaksınlar. Bir bırakmıyorlar şu oğlanların peşini
Valla aşkitom en kötü plan bile plansızlıktan iyidir.Planımı bekletiyorum. Sizden belki iyi çözüm önerileri gelir diye umuyorum
Son soylediklerinizin acı ama farkındayım. Birçok erkek gibi ne yazık ki.Konularda eşiniz ve ailesi ile ilgili yorumlarınızı da denk geliyorum. 10 yılda değişen birşey olmamış bu saatten sonra güzellikle birşey olmayacağının sizde farkındasinizdir.
Kayınvalidenizin öğretmen örneğine ne cevap verdiniz merak ettim. Ne bencil, merhametsiz insanlar, eşiniz de dahil buna. O ailesine para harcarken sorun yokta sizin verme ihtimaliniz zor geliyormuş?
Allah sabır ve kolaylık versin ayrılık gibi bir düşünceniz yok sanırım Eşinizden hayat arkası da baba da olmaz ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?