- Konu Sahibi askitotomsu
-
Bu es ile basetmek oyle zor ki.İnsanlar ile başetmeyin eşiniz ile başedin bütün bunlara müsade eden eşiniz
Bu örnekten dolayı mı esinizi odaya kilitlediniz :)Bu es ile basetmek oyle zor ki.
Bizim koyde bi kadin köy ortasinda kazma kurekle kavga cikarmisti aileye karsi:) adam da aile de kuzu oldu ondan sonra:) ama ne kavga ne kavga :) gözünüz yiyorsa ama son care olarak cinnet denenebilir.ama esinizde ve ailesinde ne kadar calisir onu analiz etmeniz lazim.ayni seyleri yaparak farkli sonuc elde edilmezmis.
Klasik olacak ama bir cinnet bin çözümBu es ile basetmek oyle zor ki.
Bizim koyde bi kadin köy ortasinda kazma kurekle kavga cikarmisti aileye karsi:) adam da aile de kuzu oldu ondan sonra:) ama ne kavga ne kavga :) gözünüz yiyorsa ama son care olarak cinnet denenebilir.ama esinizde ve ailesinde ne kadar calisir onu analiz etmeniz lazim.ayni seyleri yaparak farkli sonuc elde edilmezmis.
Eşe mi ailesine mi? Ben eşime çok cinnet geçirdim değişen bir şey yok.Klasik olacak ama bir cinnet bin çözüm
Yok bundan dolayi degil :) cocukken annneaaa anneeaaa diye bagirirdik ta annelerimiz supurgeyle kovalardi ya o misal :) annneaaa anneeaaa diye tepiniyordu sinirlerim hoplamisti ondan :)Bu örnekten dolayı mı esinizi odaya kilitlediniz :)
Vallahi ben de celiskide kaldım. Ailem genel yapimin hırçın olduğunu söylüyor, siz çok sessiz kaldığımi...Sorun ailede degil verin yiyelim diyene verilirse alirlarda yerlerde talep ederlerde.Sorun esinizde aralarda bakarak okudum biz aramizda hallettik babam ne derse he siz isteyene kadar gelmeyen para (daha onceden alip size soylememis olma ihtimali varmi)
Ya deve ya diyar olacak gibi gorunuyor bu modellerin coook saglam kazik disi pek akillandigi olmuyor
O kaziklardada kadin zaten muhtac duruma dusuruldugu icin cekip gidiyor genelde yuvalarindanda olup oturuyorlar assagi.
Coluk cocugunun hakkini rizkini herseyden cok onun dusunmesi lazim
Daha oncekilerde tavirlariniz cokmu yumusakti ondanmi bu rahatligi
Bir de bu yapilan cinnetin karsi tarafta anlam bulmasi lazim.adam piskin piskin gelip ne yaptin ne gerek vardi derse bu sefer ds calismama ihtimali var.Tabi ki eşe ailesi muhatap almam o eş kişisine kim olduğumu istersem psikopatlikta sınır tanımayacağimi gösteririm
im
Geçmiş olsun yapılacak tek şey bi bardak su içmek.. giden geri gelmez sizde böyle bi eş varken inanın bi adım ileri gidemezsiniz üzülürsek söylüyorum.. satın tarlayı en iyisi bu size sordular mı ev yaparken size neYapıp bitirmisler bile. Lohusayken haber verdi eşim.
O psikopatligin içeriği nedir size göre? Yani benim yapıp da ise yaramayan cinnet nedir?Tabi ki eşe ailesi muhatap almam o eş kişisine kim olduğumu istersem psikopatlikta sınır tanımayacağimi gösteririm
im
Orayı kacirmissiniz, satarsak masraflarını odeyecekmisiz. Benim süper zekalı eşim söylüyorGeçmiş olsun yapılacak tek şey bi bardak su içmek.. giden geri gelmez sizde böyle bi eş varken inanın bi adım ileri gidemezsiniz üzülürsek söylüyorum.. satın tarlayı en iyisi bu size sordular mı ev yaparken size ne
Kaçırmadım aksine yaparken sizden izin mi aldılar yapmasalarmış size ne masrafından yalvardınız mı yapın diye.. sizin süper zekalı eşinizi o tarlaya tohum Olarak dikmek lazım(kusura bakmayın lütfen)Orayı kacirmissiniz, satarsak masraflarını odeyecekmisiz. Benim süper zekalı eşim söylüyor
Yanlış anlaşılma oldu sanırım. Tabiki her ne olursa olsun eşler paylaşacak, dürüst ve açık olacak. Bunun çalışmakla alakası yok ki ben de onu kastetmemiştim zaten. Ancak yapılan muameleye karşı tepkisinde ekonomik özgürlüğünün olması bir artı.Ekonomik bagımsızlıgı olmasa bile eger ailelelerse paylasmalıydı eşi.Ama boyle o kadar cok erkek var ki.
Eger calısıyorsa hele konu sahibi,asla kendını oyuncak ettirmesin.
Süpersiniz ya sağolun, içimi rahatlatacak cumlelere de ihtiyacım var çünkü ne olduklarinin farkindayimBahçeniz kimin üstüne ?
Eğer sizin üstünüze değilse ustunuze alın mutlaka. Bahçenin içinde ev olması satarken değer oluyor. Hatta bahçede kaç meyve ağacı ve mülk varsa fiyat artıyor . Oraya ileride bina bile dikilecek olsa anlaşma bu sekilde sağlanıyor .
Bahcenizde mülk olması güzel birşey arada bir sizde gider Bahcenizde kalırsınız çocuklarınızla güzel olur. Ve ağırlığınizi da koyarsiniz evim var bahçede diye
Tapuyu üstünüze alınca da sizi ne zaman gicik etseler bahçeye çevirip konuyu atarım sizi bahçeden minvalinde şaka yaparsınız. Daha sert olmayan şaka yoluyla ,zaten mesaj da gider gideceği yere.
Eşinede bu konularda çok söz hakkı verme derim ,aklını başına almassan yuva kalmaz ortada deyin .
Kafanıza takip üzülmeyin sadece her konuda muhattap siz olun. Bir konumu konuşuluyor eşiniz le biz eve gidince ölçüp tartariz deyin. Ya da olculmeyecek birsey se direk hayır deyin esinize fırsat vermeyin .
Yok estağfurullah, haklisinizKaçırmadım aksine yaparken sizden izin mi aldılar yapmasalarmış size ne masrafından yalvardınız mı yapın diye.. sizin süper zekalı eşinizi o tarlaya tohum Olarak dikmek lazım(kusura bakmayın lütfen)
Cok sakin hissiyati uyandiriyorsunVallahi ben de celiskide kaldım. Ailem genel yapimin hırçın olduğunu söylüyor, siz çok sessiz kaldığımi...
Ayrıca benden alip babasına verdiği parayı geri vermedi, orasi yanlış anlaşılmış galiba
E ekilip bicilmeyen agaci meyve vermeyen size gelir getirmeyen bos bahcenin ne isi oluyormus agac sulamami verirsiniz birine bir harclik gelir sular abartilacak ne varki bakiyor bakiyor diyeO diyor ki bizim de bahçemizin işi gücü var, babam ilgileniyor, bizim de işimizi görür.
Ama bizim oradan bir kazancımız yok, her sene eşim hasat zamani senelik iznini orada geçiriyor, her gün ailesine yemek götürüyor. Biz o bahçeye hiç gitmiyoruz ben bahçe işlerini sevmiyorum diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?