- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Tamam teşekkür ederimNetten yazarsanız bile çıkar
Yapı meselesi, ben cirkefle uğraşmak yerine ilişkiyi kesmeyi uygun görüyorum. O yüzden ailesiyle kavga etmek yerine son derece soğuk ve mesafeliyimHem de nasıl.
Şuan başka ile taşındı.
Çikefle çifkef olmak zorunda kaldı ama asla pişman değil.
Tamam çok teşekkür ederimBu arada evin fotograflarını tarihi üstünde bulunacak şekilde fotograflayın.
Mesafeli olman gördügün gibi sana bir şey katmamış.Yapı meselesi, ben cirkefle uğraşmak yerine ilişkiyi kesmeyi uygun görüyorum. O yüzden ailesiyle kavga etmek yerine son derece soğuk ve mesafeliyim
Kesinlikle öyle.Mesafeli olman gördügün gibi sana bir şey katmamış.
Eşin mesafeli değil çünkü.
Sen bu işten nasıl karlı çıkacağının hesabını yap.
Sana arayıp sormuyorlar bile.
Yani özetle iyi bir kavga mı diyorsunuz?Mesafeli olman gördügün gibi sana bir şey katmamış.
Eşin mesafeli değil çünkü.
Sen bu işten nasıl karlı çıkacağının hesabını yap.
Sana arayıp sormuyorlar bile ne yapacaklarını. Sence mesafeli olman bir şey kazandırdı mı ?
Bence hayır, çünkü sana söylemeyi bile unutan (!) bir kocan var.
Paşa hazretlerinin eve yaptığı masraf icinBahçeyi satarsaniz babaya niye para oduyosunuz? Babanın size para ödemesi lazım arazinize ev yaptığı için
Paşa hazretlerinin eve yaptığı masraf icin
Kavgadan ziyade anlayacakları dilden konuşmak diyorum.Yani özetle iyi bir kavga mı diyorsunuz?
Aynen öyle, hiç niyetim yokYapmasaymis. Size mi sordu. Çok istiyosa bahçenizi satın alsin
Yukarıda bir arkadaş babadan ogula satış olmaz dedi. O halde şerh de konsa ise yaramayacakKavgadan ziyade anlayacakları dilden konuşmak diyorum.
Oturup düşünün.
Eşiniz gerçekten iyi niyetli birisi değil.
Varım yogum ailemin diye düşünüp sizi geri plana atmaya çalışan bir insan.
Özetle şerh koydurun.
Zaten arsa satılacağı zaman öğreniyorlar
Hibe usulü devredilmedi degil mi ?Yukarıda bir arkadaş babadan ogula satış olmaz dedi. O halde şerh de konsa ise yaramayacak
Hayir hibe ya da bagis değil. Tapuda bedelini aldim sattım seklinde[Q
Hibe usulü devredilmedi degil mi ?
Bir bedel ödenerek satın alındığını ispat edebilir misiniz ?
İhtimal derken? Zaten orası bize ait. Ben yaptım olduysa getirdi kurnazlar ailesiAllah korusun, Allah gecinden versin ama eşinize bişey olsa o arsa direkt size ve çocuklarınıza kalcak iyi cesaret edip üstüne ev kondurmuşlar. Nasıl düşünemediler acaba bu ihtimali? Nolur nolmaz şerh koydurun bari mallarınıza.
Teşekkür ediyorum, zahmet ettinizTapuda aile konutu şerhi nasıl konulur sorusuna şöyle yanıt verebiliriz. Özellikle kadınları koruma amacına yönelik başlatılan uygulama kapsamında Tapu Kadastro İl Müdürlüklerine başvuruda bulunarak evin aile konutu olduğuna yönelik bildirimde bulunuyor ve tapu üzerine “aile konutu” şerhi düşüyor.
Şerh ile eşlerden biri diğerinin rızası olmadan aile konutuna yönelik kira sözleşmesini feshedemiyor, devir yapamıyor ve bununla ilgili hakları sınırlayamıyor.
Konut, eşlerden biri tarafından kiralanmışsa, sözleşmenin tarafı olmayan eş, kiralayana yapacağı bildirimle otomatikman sözleşmenin tarafı haline geliyor.
Ayrıca gayrimenkulün maliki olmayan ve konuta yönelik rızayı sağlayamayan ya da haklı bir sebep olmadan kendisine rıza verilmeyen eşler, hakim müdahalesini isteyebiliyor.
TAPUDA AİLE KONUTU ŞERHİ İÇİN GEREKLİ BELGELER
-Dilekçe
- Aile konutu olduğunu kanıtlayan muhtarlıktan alınmış belge
- Nüfus müdürlüğünden alınmış vukuatlı aile nüfus kayıt
- Evlilik cüzdanı.
Alıntıdır. İşine yarayacağını düşünüyorum.
Yani anlatmaya çalıştığım satıp parasını vermesen ya da ne bileyim toprağımı işgal ettiler diyip attırsan?? Bu ihtimali nasıl düşünememişler ona şaşırdım.İhtimal derken? Zaten orası bize ait. Ben yaptım olduysa getirdi kurnazlar ailesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?