- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
Ya inanın eşle alakası yok, benim yapım böyle. Herkese boyleyim. Kavga edemem değil, elime yüzüme bulastiririm. Konu açma sebebim bu, nasıl davranayim fikir verin diye. Acaba beni kandırıyorlar mi diye sormuyorum ki size? Zaten enayi yerine koyduklarını söyleyen benim. Sadece ılımlı, saldırgan, sert nasil cozeyim onu kestiremiyorum. Bakın kiminiz ayrıl diyor, kiminiz ayrılma, kiminiz güzelce konuş diyor, kiminiz ortalığı yik diyor. İşte alnernatif fikir soruyorum size? Çünkü ne yapsam illaki biri çıkıp hatalı oldugumu söylüyor. Ben de once bir toplu görüş almak istiyorumanlamadim ki valla bende, akli basinda isi meslegi olan kadin. hemen git davayi ac bosan diyen yok ki ama ortaligi yik, yeri gögü ters cevir, dünyayi hem kocana hemde ailesine dar et bi, gerekirse cirkinles cirkefles. ama bi tepki ver. öyle laf soktum onu dedim bunu dedim olmuyor ki, adam he he diyip gecistiriyor. koca ev dikiyorlar, sanki elma agci dikmisler gibi haber ediyor konu sahibi.
sen o bahceye serh koydur bi, sonra da git bahceye sagol baba bize ev yapmissin de. eminim tepki gelecek bu ev benim diye, sonrada bas kahkahayi hahahyyt benim imzam olmadan burdan tas alamazsiniz serh koydurdum diye. gör bak neler oluyor.