- Konu Sahibi beritall2644
-
Esim o para ihtiyacı yok ama ben para isteyemiyoeum gerek b3begim için gerek ev gerek kendime hep babamın parasını harcadım
Vala eşin sen ve cocugundan cok kaynını düşünüyorCok dedim annem için gönderdim söz verdim ona bakacağım diye dedi
Elektrik su ödüyor mus wv gecindirmekten haberim var mıymış ac karnımı doyuruyor musBabanizin parasindan esinize hic bahsetmeyin. Artik gondermeyecekmis deyin sadece. Es arasinda boyle gizli sakli olmaz ama esinizi kotu niyetli biri kusura bakmayin. Aile kavramindan bihaber biri. Boyle birine mecburen boyle diyeceksiniz.
Kaldi ki 2000 ne ev masrafina, ne bebek alisverisine yetecek bir para degil, demek ki esiniz hayattan bihaber yasayip sizin ihtiyaclarinizi hic umursamayan biri. yani demek ki bu paraya baya ihtiyaci olan biri.
Yemek ve hizmet olayina da hamileliginizi bahane edip elinizi ayaginizi cekin.
Ac karnini diyuruyorum diyen bir adamdan her seyi bekleyin ki hazirlikli olun derim.
Allah'ım ya . Ne sanıyor bu adamlar kadınları ? Bu nasıl üslup ! Kendinizi üzmeyin babanızın artık para göndermeyecegini söyleyin . Bir zahmet evi geçindirsin beyefendiElektrik su ödüyor mus wv gecindirmekten haberim var mıymış ac karnımı doyuruyor mus
Elektrik su ödüyor mus wv gecindirmekten haberim var mıymış ac karnımı doyuruyor mus
Ben anlamadım bişey .Merhaba hanimlar uzun süre takip edip bekarken üyeliğim vardi simdi yeniden aranizda olmak paylaşmak istiyorum
Kayin validen 2 senw önce vefat etti esim 3 erkek kardeş en küçük olan 27 yaşında esim sürekli ona ilgileniyor oda yetmez mis gb kendi birikimizden 230bin wv alması için verdi hemde benim üst katı ma sorumluluklarim arti gelin olarak yemek yapmak çağırmak ilgilenme durumundayım tüm aile bir beklenti içinde
Üstelik ben 36 haftalik hamileyim dogumum cok yakın ama hala yemek yapıp ilgileniyorum
Babamın durumu iyiydi ben evlenince de bana hala harçlık olarak 2 bin TL gönderiyor her ay oyle olunca eşimden hiç para almıyorum sadece sigortası yatıyor bugün dedim ki ben senin paranı harcamak istiyorum baban gönderiyor ev geçindiriyorum ac karnini doyuruyorum dedi yazarken bile göz yaşımı tutamıyorum kucik kaynim esim yanında çalışıyor calisiyr dedi isem haftanın 2 günü anca dolu dolu 3000 maaş sigorta ona yapıyor neden diyorum esiyim bana hediye almaz oyle düşünmez
Boyle bir es böyle bir durumda ne yapardınız nasil yol izlemeliyim kayinpederom ve kaynim taşındı iyice kötü olduk
Babanin verdiği parayi hesap aç oraya at.Merhaba hanimlar uzun süre takip edip bekarken üyeliğim vardi simdi yeniden aranizda olmak paylaşmak istiyorum
Kayin validen 2 senw önce vefat etti esim 3 erkek kardeş en küçük olan 27 yaşında esim sürekli ona ilgileniyor oda yetmez mis gb kendi birikimizden 230bin wv alması için verdi hemde benim üst katı ma sorumluluklarim arti gelin olarak yemek yapmak çağırmak ilgilenme durumundayım tüm aile bir beklenti içinde
Üstelik ben 36 haftalik hamileyim dogumum cok yakın ama hala yemek yapıp ilgileniyorum
Babamın durumu iyiydi ben evlenince de bana hala harçlık olarak 2 bin TL gönderiyor her ay oyle olunca eşimden hiç para almıyorum sadece sigortası yatıyor bugün dedim ki ben senin paranı harcamak istiyorum baban gönderiyor ev geçindiriyorum ac karnini doyuruyorum dedi yazarken bile göz yaşımı tutamıyorum kucik kaynim esim yanında çalışıyor calisiyr dedi isem haftanın 2 günü anca dolu dolu 3000 maaş sigorta ona yapıyor neden diyorum esiyim bana hediye almaz oyle düşünmez
Boyle bir es böyle bir durumda ne yapardınız nasil yol izlemeliyim kayinpederom ve kaynim taşındı iyice kötü olduk
Konu sahibi ben senin paranı harcamak istiyorum demiş, eşi de aç karnını doyuruyorum demiş. BöyleBen anlamadım bişey .
Bugün dedim ki ben senin paranı harcamak istiyorum baban gönderiyor ev gecindiriyorum aç karnını doyuyorum dedi.
Bunu kim dedi?
Bugün dedim ki diyorsunuz ama sonu dedi diye bitiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?