• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Es ve esin ailesi

Sinirden saçlarım dikeldi ya. İnşallah evi kendi üstüne almıştır. Açın davayı versin bakalım tüm mal varlığının yarısını nasıl oluyormuş görsün. Babasıyla kardeşiyle evi b.k götürsün yaşayıp gitsinler siz de kurtulun bu evrim geçirmiş ayıdan.

Bir kere milletin işini yapma hadi yaşlı olana yardım edilir ama eli ayağı tutanın işinide yapma. Her işe koşma her şeyi görme. O kadar yaparsın yine yaranamazsin. Kendini yıprattığınla kalırsın. Parayı da bankada yatırım hesabı aç oraya yatır. Babana da bir dille anlat kocana gönderdiğin parayı söylemiyorum yatırım yapıyorum diye. Sonra konustuklarin da sorun olmasın.Kocan zaten terbiyesiz şimdi sen bunun parasını harcamıyorsun hizmet ediyorsun senden iyisi yoktur bunları kesersen gerçek yüzünü göreceksin.

Merhaba hanimlar uzun süre takip edip bekarken üyeliğim vardi simdi yeniden aranizda olmak paylaşmak istiyorum

Kayin validen 2 senw önce vefat etti esim 3 erkek kardeş en küçük olan 27 yaşında esim sürekli ona ilgileniyor oda yetmez mis gb kendi birikimizden 230bin wv alması için verdi hemde benim üst katı ma sorumluluklarim arti gelin olarak yemek yapmak çağırmak ilgilenme durumundayım tüm aile bir beklenti içinde
Üstelik ben 36 haftalik hamileyim dogumum cok yakın ama hala yemek yapıp ilgileniyorum

Babamın durumu iyiydi ben evlenince de bana hala harçlık olarak 2 bin TL gönderiyor her ay oyle olunca eşimden hiç para almıyorum sadece sigortası yatıyor bugün dedim ki ben senin paranı harcamak istiyorum baban gönderiyor ev geçindiriyorum ac karnini doyuruyorum dedi yazarken bile göz yaşımı tutamıyorum kucik kaynim esim yanında çalışıyor calisiyr dedi isem haftanın 2 günü anca dolu dolu 3000 maaş sigorta ona yapıyor neden diyorum esiyim bana hediye almaz oyle düşünmez
Boyle bir es böyle bir durumda ne yapardınız nasil yol izlemeliyim kayinpederom ve kaynim taşındı iyice kötü olduk
Aç karnını doyuruyorum nasıl bir saygısız aşağılayıcı bir konuşma tarzı ?Siz sanki kapıda dilenciymişsiniz konuşmuş eşiniz ki babanız size maddi destekte oluyormuş bence sizden özür dilemesi lazım bu büyük saygısızlıktan dolayı o kendi kardeşinin aç karnını doyuruyor haberi yok fazla yüz verdiniz galiba eşinize.

Ben anlamadım bişey .
Bugün dedim ki ben senin paranı harcamak istiyorum baban gönderiyor ev gecindiriyorum aç karnını doyuyorum dedi.

Bunu kim dedi?
Bugün dedim ki diyorsunuz ama sonu dedi diye bitiyor ?
Önce konuları iyi okuyun.İnsanların yorumlarına gereksiz amoji atarken detayları kaçırmayın! Konu sahibi serzenişte bulunmuş, eşide saygısız cvp vermiş dedi dedim dediler boş detaylara takılıyorsunuz!

Doğru demiş bence 😂sadece üslup çok önemli işte 🙏🙏🙏 üsluba göre ağırlaşıyor kelimeler cümleler.

Okurken ne var ki bunda filan 😂
Konuyu iyice geyik muhabbetine döndürdünüz insanlara hakarete uğrarken !
Bir insanın nasıl güldüğünden terbiyesini, neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın.."

Yeni yani bikaç yıllık evli değil misiniz 230 bin kendi birikiminizi hangi ara yaptınız? Yani o para aile şirketinden filan mı kazanıldı? Benim o meblağ aklıma yatmadı.

Eşinizin ailesinin yemeği temizliği herşeyiyle ilgilenmek benim için başlı başına bir boşanma sebebi zaten orasını tartışmaya bile açmıyorum.

O iki bin liranın artık gelmediğini söyleyin ve babanızdan gelen o meblağı direk gram altın alıp gerekirse fiziki biriktirin ki sonrasında hesap kontrolü yaparsa ortaya çıkmasın ya da babanızla konuşun , babanız sizin için biriktirsin.

Back
X