- Konu Sahibi Serpil8989
-
Cancağızım diyen erkekler ne kadar itici oluyorlar böyleMerhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Kalpler normal miçocukla ilgili konuşmalar bir nebze de, ayrıca video atıp o da gülsün istedim mesajı falan biraz abartı geldi bana
Mesajı tam paylaştım.Atladigim yerler olmuş diyePeki bizden isteğiniz ne, görüşlerimizi ilk açtığınızda bildirmiştik zaten bunlar güncelleme değil ki ilk olayı yeniden yazıyorsunuz sadece
Guncelliyorum.Esimle konuştuk yemin etti artniyet yoktu içimde ben arkadaşım diye yazdım ama fazla samimi olmuşum özür dilerim bundan sonra görüşmem gerekirse de dedi.Ben kadına da yazdım bu arada ona da öfkemi kustum çünkü eşimle hallettik şuan ama ilerde o kadın Bi daha bisey yazsa ayrılma noktasına o zaman geliriz.Engellemem gerekiyordu bunu yaparak.Samimiyetinden hoşlanmadığımi söyledim.Arkadaslik arasında Bi sinir olması gerektiğini ve kızımın saçına başkasının dokunmasindan hoşlanmıyorum dedim.
Eee olay bitmiş kadına yazmayın dedik ona da yazmışsınız bizden ne istiyorsunuz şu an? muhtemelen kafanızda çözülmedi takıntılı bi tipsiniz. İnanacaksanız inanın eşinize yoksa da boşayın ne diyelim yaniO da bana beni neyle suçluyorsun o kalp ne demek olabilir sence diye sordu.Ben de bana normal gelmediğini söyledim.Kizim için atmış kalbi.kardesi gibi görüyormuş eşimi. Boyle dusunmene uzuldum diyor cok abes buldum bu mesajini iyi aksamlar yazmis ben de o zamar birilerine bi soralim ne dusunurler dedim.cevap vermedi.Sonra beni instagramdan silmis ben silmeden ama esim duruyor.
Ne saçma Bi Yorum takıntılı değilim paylaştım sizinle sonucuEee olay bitmiş kadına yazmayın dedik ona da yazmışsınız bizden ne istiyorsunuz şu an? muhtemelen kafanızda çözülmedi takıntılı bi tipsiniz. İnanacaksanız inanın eşinize yoksa da boşayın ne diyelim yani
Hala Instagramdan beni silmiş ama eşim duruyor yazmanızdan belli. Instagramdan tabii ki silecek sizi, kadına kocama yürüyorsun demişsiniz resmen, burda herkes size kadına yazmayın size sorumluluğu olan gece vakti video atan o değil eşiniz demişti.Ne saçma Bi Yorum takıntılı değilim paylaştım sizinle sonucu
Takıntılısınız. Haftalar oldu aynı yerdesiniz hala. Belki kadın bile unutmuştu, neden mesaj atıp kendinizi küçük düşürdünüz? Çünkü yapmasanız ölürdünüz. Takıntı böyle bişey. Kemirir durur insanın içini. Kocanıza dediğiniz yetmedi mi, kime güvenemeyip taa kadına mesaj attınız? Kocayı dizginleyemeyince elin kadınlarına sarıyorsunuz ne kadar zavallıca.Ne saçma Bi Yorum takıntılı değilim paylaştım sizinle sonucu
Size ne kadından? Siz koynunuzdaki yılana bakın. Bugün Ayşe yarın Fatma. Kadın mı bitiyor dünyada? Hangi birine mesaj atacaksınız?Kadın da dikkat edecek o zaman aynı ortamdayiz samimiyetsizlik yapmamali
Yok yok kocasında sorun olur mu hiç ortada ‘boşanmış’ bi kadın varken. Tövbe haşa.Size ne kadından? Siz koynunuzdaki yılana bakın. Bugün Ayşe yarın Fatma. Kadın mı bitiyor dünyada? Hangi birine mesaj atacaksınız?
Kendinizi küçük düşürmüşsünüz.O da bana beni neyle suçluyorsun o kalp ne demek olabilir sence diye sordu.Ben de bana normal gelmediğini söyledim.Kizim için atmış kalbi.kardesi gibi görüyormuş eşimi. Boyle dusunmene uzuldum diyor cok abes buldum bu mesajini iyi aksamlar yazmis ben de o zamar birilerine bi soralim ne dusunurler dedim.cevap vermedi.Sonra beni instagramdan silmis ben silmeden ama esim duruyor.
Esinizde art niyet varmış. Tarzı bu olan biri değilmiş sonuçta ve gece kadına mesaj atması falan fiyasko.Guncelliyorum.Esimle konuştuk yemin etti artniyet yoktu içimde ben arkadaşım diye yazdım ama fazla samimi olmuşum özür dilerim bundan sonra görüşmem gerekirse de dedi.Ben kadına da yazdım bu arada ona da öfkemi kustum çünkü eşimle hallettik şuan ama ilerde o kadın Bi daha bisey yazsa ayrılma noktasına o zaman geliriz.Engellemem gerekiyordu bunu yaparak.Samimiyetinden hoşlanmadığımi söyledim.Arkadaslik arasında Bi sinir olması gerektiğini ve kızımın saçına başkasının dokunmasindan hoşlanmıyorum dedim.
Zaten eşinizle konuşmuşsunuz, kadına ne diye msj atıyorsunuz ki, kendinizi küçük düşürmüşsünüz, kadın tekrar msj atarsa kocanız zaten cvp vermezdi ya da hoşlanmadığını belirtirdi ama yapmayacağını sİz de biliyorsunuz çünkü konudaki asıl gevşek karakter eşiniz. Eşinize güvenmediğiniz için kadına msj atıp tehlikeyi savuşturmaya çalıştınız. Ömür boyu kocanızdan uzak dursunlar diye kadınlara msj mı atacaksınız?Guncelliyorum.Esimle konuştuk yemin etti artniyet yoktu içimde ben arkadaşım diye yazdım ama fazla samimi olmuşum özür dilerim bundan sonra görüşmem gerekirse de dedi.Ben kadına da yazdım bu arada ona da öfkemi kustum çünkü eşimle hallettik şuan ama ilerde o kadın Bi daha bisey yazsa ayrılma noktasına o zaman geliriz.Engellemem gerekiyordu bunu yaparak.Samimiyetinden hoşlanmadığımi söyledim.Arkadaslik arasında Bi sinir olması gerektiğini ve kızımın saçına başkasının dokunmasindan hoşlanmıyorum dedim.
Bu suçlamalardan sonra instada yakın arkadaş listesine mi ekleyecekti sizi? Silmesi normal değil miO da bana beni neyle suçluyorsun o kalp ne demek olabilir sence diye sordu.Ben de bana normal gelmediğini söyledim.Kizim için atmış kalbi.kardesi gibi görüyormuş eşimi. Boyle dusunmene uzuldum diyor cok abes buldum bu mesajini iyi aksamlar yazmis ben de o zamar birilerine bi soralim ne dusunurler dedim.cevap vermedi.Sonra beni instagramdan silmis ben silmeden ama esim duruyor.
Suçlamadan mıSuçlamadan uyarısı yaptim.
Kadına mesaj atmanız doğru olmamış ama gayet eşinizle karşılıklı farklı bir yakınlık kurmuşlar aralarında. Öyle kardes gibi görüyordum, üzüldüm falan geçsin onları. Bu olay ya daha çok yakınlaştırır ikisini kadın mağdur olur eşinizin gözünde ya da bir sınır çizerler. Zamanla anlarsınız artık. Konuyu kapatacak gibi duruyorsunuz zaten.Daha eski Bi mesajını da gördüm Bi tayin olayı olmuş kadın demiş ki ben değilim korkma arkadaşımın oldu demiş eşim de demiş ki Bi an için çok korktum sensin diye demiş.Esimin instagramindaki resimlere dikkat ettim çok paylaşmaz zaten ama paylaştığı 4 resim var hepsi kızımla sadece.Ve yüzük takmıyoruz ikimiz de küçük geliyor diye satmistim Bi daha almadı
Hayır eşim de haklı buldu beni için rahat edecekse tamam dedi o da söyledi Bi daha ben böyle bir ortama fırsat vermezdim diye ama diğer tarafı ve niyetini bilmiyoruz o da ona göre davransın artık erkeklerle o kadar samimiyet fazla olduğunu bilsin kızıma da dokunmasın istemiyorumZaten eşinizle konuşmuşsunuz, kadına ne diye msj atıyorsunuz ki, kendinizi küçük düşürmüşsünüz, kadın tekrar msj atarsa kocanız zaten cvp vermezdi ya da hoşlanmadığını belirtirdi ama yapmayacağını sİz de biliyorsunuz çünkü konudaki asıl gevşek karakter eşiniz. Eşinize güvenmediğiniz için kadına msj atıp tehlikeyi savuşturmaya çalıştınız. Ömür boyu kocanızdan uzak dursunlar diye kadınlara msj mı atacaksınız?
Bu suçlamalardan sonra instada yakın arkadaş listesine mi ekleyecekti sizi? Silmesi normal değil mi
Suçlamadan mı
Kadına resmen kocama asılıyorsun der gb yazmışsınız daha ne olsun
Tebrikler kendinize saplantılı kıskanç damgasını başarıyla vurdunuz. Bundan sonra daha ciddi bir durum olsa bile hep “kafanda kuruyorsun, aşırı kıskançsın, beni boğuyorsun” diye sizi suçlu çıkartacak eşiniz, msj attığınız kadın da en büyük kanıtı olacak.
Evet asıl bundan sonra ne olacak o önemli eşimin gözünde mağdur benim o değil şuan ben eşimin haberi yok gibi attım eşimi karistirmadim aynı ortamda çalışıyoruz ben hoşlanmadığımi belirttim bunda tuhaf bisey yok.Kadına mesaj atmanız doğru olmamış ama gayet eşinizle karşılıklı farklı bir yakınlık kurmuşlar aralarında. Öyle kardes gibi görüyordum, üzüldüm falan geçsin onları. Bu olay ya daha çok yakınlaştırır ikisini kadın mağdur olur eşinizin gözünde ya da bir sınır çizerler. Zamanla anlarsınız artık. Konuyu kapatacak gibi duruyorsunuz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?