Sizinle konuşmasına ne gerek var? cancagziyla konuşuyordur şu an. Belki de kıskandı deyip gülüyor arkanızdan. Eşinizden tiksinmediniz mi ?

Sizinle konuşmasına ne gerek var? cancagziyla konuşuyordur şu an. Belki de kıskandı deyip gülüyor arkanızdan. Eşinizden tiksinmediniz mi ?
Fiziksel bisey olduğunu düşünmüyorum

Fiziksel bisey olduğunu düşünmüyorum
Fiziksel birşey yaşanmış demedim. Şimdilik flört asamasindalar, siz mesajları gormeseydiniz, illa ki evde huzursuzluk ya çıkardınız yada cikaracaksinizdir. Bir şekilde önü alınmazsa ilişki o boyuta doğru gidecek gibi

Konu sahibinin bizden beklediği cevaplar tam olarak ilk paragrafınızdaki gibi ...

Kadında yürüyor. Kocanız da koşuyor. Ne gerek kızın saçını ördüyse ördü niye resmini atıyor. Saçma işler.
Gözünüzü açın aldatılmanıza ramak kalmış

Çok rahatsınız ya. Esim normalde konusmadigi bir sevgi hitabını başka bir kadına kullansa bir kaşık suda boğmak isterdim herhalde

İğrenç resmen aldatiliyorsunuz yada aldatilacaksiniz.

Cqncagzim mi dedin kadına dedim evet hani Bi dizide vardı ya karakter diyordu ondan dedim diyor.Baska da açıklama yok gelip öptü falan iki kere.Sonra ben çektim kendimi konuşmuyorum şuan düşünüyorum bekliyorum
İlk fark ettiğinde unutamayacağı bir tepki vermeliydin.Nasıl böyle kabul edebiliyorsunuz ,resmen flörtleşmişler.Durup düşünüp yarın mı tepki vereceksin?
Ne onun yazdıkları ne de sizin tavrınız normal değil.

Daha insancıl mi yaklassaniz acaba
Bakın bence sizin kendinize gelmeniz gerekiyor. Sizin de içiniz rahat değil bu yaşananlar normal gelmemiş ki buraya konu açmışsınız. Ciddi ciddi olay cikartmanız lazımdı şimdiye kadar.
Yeterince insancıl oldum umarım

Evet hiç normal gwlmedi terapiye gidiyorum ben bir senedir kendi ailevi problemlerinden.Gittigimde bu konuyu konuşacağım onu bekliyorum

Peki neden o gelip de düzeltmeye çalışmıyor niye alındın bunda biseyyok demiyor arkadaşız sadece diyebilirdi

Daha insancıl mi yaklassaniz acaba
Ama sizin de durumun ciddiyetinin farkında olmanız gerek. Tamam direkt flört durumu olmayabilir ama bu samimiyet de ona kaymaya başlar. Eşinize bu durumdan çok rahatsız olduğunuzu söyleyip gereken mesafeyi koydurun bence. O kadını eşinizin instagramından takipten çıkarmak ve whatsapta rehberinden silmek de çok mantıklı. Merak ederse de eşiniz kendisine "eşim kadın meslektaşlarımla biraz daha mesafeli olmamı istedi" der. Bu konu ancak böyle çözülür. Diğer türlü kadının kalpli mesajlar atması, eşinizin cancağzım demesi evli birine uyan şeyler değil. Kadın da belli ki eşinizin evli ya da bekar oluşunu pek önemsemiyor. O tarz kişilere dikkat etmek gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…