nikoncum o senin güzellegin cok mutlu ettin güzel sözlerinleopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
bak şimdik bende seni merak ettim ne olcak sende eklede benimde merakım gitsin CADIARZU
fıstıklım feryalim yorumlarınız için çok teşekkürler
benim hemşom kelebeğim fotomu eklemiş ben bu fotoyu biliyom maşşallahın var hele çocuklarına bayıldım rabbim nazardan korusun
hcrt bende fotolarının çoğu açılmadı yine çok tatlı görünüyodun
Quen yeni aramıza katıldın sanırım hoşgeldin siyahlı eşarbın güzelmiş
cano foto eklemişin ama silmişin göremedim
parlayan yıldızım eşarp ve kıyafet uyumun çok güzel olmuş
kristaltane neyine zayıflıyon anacım bide 10 kilo fazlam var diyo senin 10 kiloysa benim rahat 30 kilodur eşarbın güzelmiş
ve düğünlerin şıklar kraliçesi şampuanım anacım senin ne kadar çok takım elbisen var sizde bu kadar çok düğün olduysa mağazalar yaşadı her takımın ayrı güzel leoparlı eşarbına bayıldım
aman allahım kimleri görüyorum nikonum cancanım foto eklemiş ohaoldumsmilezemuszemus
öncelikle senin niren kilolu yaaa alsanaalsanasmilemaşşallahın var tlfda diyodun tombişim diye ben bişe göremedim bu arada özledim senle muhabbeti yaaa bi ara görüşelimyerimseniben
elbisene bayıldım:lepi: çok çok çok şeker hele o gülen smiley yokmu çok beğendim eşarbını daha net görmek istiyom çok güzele benziyo
trençkot modeli kabanın ve çantanda çok güzelmiş senle buluşunca bu elbiseni giyy yaaaa çok çıtır olmuşun maşşallaholumunekankayizsmile
KELEBEK çocukların çok şeker maşallah ALLAH bağışlasın
NİKONCAN elbisen ve kabanın çantan hepsi harika :lepi:
a.s.a.s.
sağol kuzummsempatiksalakcinni ben de çok sefiyorum o elbisemiibayanssulusmile
yok kız nerde dedim ben tombişim diyeakannehir kafan yandı heraldekaydirigubbakcemile3
Allah korusun.:Saruboceq: ne çilelerle vermiştimeyvahedigeldismile
ama topladım biras, 2 kilo aldımlmaz::umursamaz:
görüşelim aşkımopuyorumnanaktan
sağol canıma.s.
senin beyazlı düğünde giydiğin kıyafetinle değiştirelim mi kı:jeyyar:delikafadulden ne kadar şıktın gözümü alamadımboshayallersmile
bak unutma şahit ararsan ben burdayım her daim:lepi:delikafadulden
alla allah yaa sanki sen rejim yapmak istiyodun öyle hatırlıyom elbise süper onu taşıyan dahada süper ne diyim maşşallah
şampuanım bu ne geniş bir sülale öyle maşşallah
alla allah yaa sanki sen rejim yapmak istiyodun öyle hatırlıyom elbise süper onu taşıyan dahada süper ne diyim maşşallah
şampuanım bu ne geniş bir sülale öyle maşşallah
Kötü davramaktan kastım aldatması yada işkence şekline dönüştürülmüş dayak..Dayagın hiçbizaman bi açıklaması olamaz ama o anki bi sinirle vurmanın şansı hakettiğini ama diğer türlü artık kadının canından bezdirecek şekilde oldugunda kesinlikle boşanılmalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?