Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

fıstıklım feryalim yorumlarınız için çok teşekkürler
benim hemşom kelebeğim fotomu eklemiş ben bu fotoyu biliyom maşşallahın var hele çocuklarına bayıldım rabbim nazardan korusun
hcrt bende fotolarının çoğu açılmadı yine çok tatlı görünüyodun
Quen yeni aramıza katıldın sanırım hoşgeldin siyahlı eşarbın güzelmiş
cano foto eklemişin ama silmişin göremedim
parlayan yıldızım eşarp ve kıyafet uyumun çok güzel olmuş
kristaltane neyine zayıflıyon anacım bide 10 kilo fazlam var diyo senin 10 kiloysa benim rahat 30 kilodur eşarbın güzelmiş
ve düğünlerin şıklar kraliçesi şampuanım anacım senin ne kadar çok takım elbisen var sizde bu kadar çok düğün olduysa mağazalar yaşadı her takımın ayrı güzel leoparlı eşarbına bayıldım

evet tanımammı kelebeğim daha yakından olanlarıda gördüm iki çocuğa rağmen fiziğin çok güzel eee güzelliğine diyecek yok galiba pazar günü sendromu vardı şimdi eşim çekyatta uykuya daldı bende kolaçan edeyim dedim

aman allahım kimleri görüyorum nikonum cancanım foto eklemiş ohaoldumsmilezemuszemus
öncelikle senin niren kilolu yaaa alsanaalsanasmilemaşşallahın var tlfda diyodun tombişim diye ben bişe göremedim bu arada özledim senle muhabbeti yaaa bi ara görüşelimyerimseniben
elbisene bayıldım:lepi: çok çok çok şeker hele o gülen smiley yokmu çok beğendim eşarbını daha net görmek istiyom çok güzele benziyo
trençkot modeli kabanın ve çantanda çok güzelmiş senle buluşunca bu elbiseni giyy yaaaa çok çıtır olmuşun maşşallah
olumunekankayizsmile

leptapcım çok tşk ederim yorumların için :1hug:
düğünler bitmiyo valla eşimin tarafında :dance:
2 gün öncede nişan vardı tabi havasoğuk çocuklar küçük diye gitmedim

KELEBEK çocukların çok şeker maşallah ALLAH bağışlasın

NıKONCAN elbisen ve kabanın çantan hepsi harika :lepi:

a.s.a.s.
sağol kuzummsempatiksalakcinni ben de çok sefiyorum o elbisemiibayanssulusmile
yok kız nerde dedim ben tombişim diyeakannehir kafan yandı heraldekaydirigubbakcemile3
Allah korusun.:Saruboceq: ne çilelerle vermiştimeyvahedigeldismile
ama topladım biras, 2 kilo aldımlmaz::umursamaz:
görüşelim aşkımopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
KELEBEK çocukların çok şeker maşallah ALLAH bağışlasın

NİKONCAN elbisen ve kabanın çantan hepsi harika :lepi:

sağol canıma.s.
senin beyazlı düğünde giydiğin kıyafetinle değiştirelim mi kı:jeyyar:delikafadulden ne kadar şıktın gözümü alamadımboshayallersmile
bak unutma şahit ararsan ben burdayım her daim:lepi:delikafadulden

alla allah yaa sanki sen rejim yapmak istiyodun öyle hatırlıyom elbise süper onu taşıyan dahada süper ne diyim maşşallah
şampuanım bu ne geniş bir sülale öyle maşşallah

saol cnm şahidim benim :1hug:
ne bilim laf attım cvb alamayınca bi daha ses etmedim bende kafamçokkarıştı
yoksa umursamazlık değil yani CADIARZU

alla allah yaa sanki sen rejim yapmak istiyodun öyle hatırlıyom elbise süper onu taşıyan dahada süper ne diyim maşşallah

sorma valla bazen bi akrabasıyla karşılaşıyom yolda ismini bile hatırlamıyom o kadar kalabalıklar ki hanginin ismi kalsın aklımda kafamçokkarıştı
hani çocuğu şuydu şurda oturuyodu diyom anlıyo eşim :roflol:

ki 6 sene oldu evleneli :roflol:

bayanların rejimi biter mi kızdelikafadulden
bak bi saldım mı 2 kilo felan alınıyor sonra:umursamaz:

Nikonum sen ne tatlısın öyle canım ya senide gördüm sonunda kaydirigubbakcemile5
MaşAllah tatlım sana çok beğendim çok şıksın :asigim:
Bir kez daha söylüyorum zevkli hatunsun bacım:lepi:
Ben sizleri gördükçe kendimi kötü hissediyorum burda nazar değmesin hepiniz
birbirinden şıksınız bayanssulusmile

gerçekten aldatma ve dayak çok ama çok kötü insanlık dışı şeyler.ama boşanılmalı mı boşanılmamalımı bu konuda uzmanlara, hem aile terapistlerine hem de alim ve bilgili kişilere danışılmalı diye düşünüyorum.

bu arada ben 2 gündür uğrayamadım.haftasonu yoğun geçti biraz o yüzden. en son 38. sayfada kalmışım.maşallah kızlar siz baya ilerletmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…