Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

a.s. sağol canım sevindim beğenmenezemuszemus yarım kollu bir elbise canımaklinialirimsmile sen de ne zamandır gözükmyordun, benim gibi orda burdasın sanırımolumunekankayizsmile

Evet tatlım epeydir yoktum yokluğumun anlaşılması mutlu etti ya sağol:kedipuyorumnanaktan:roflol:

anladım feryalcimmbu arad şöle bi gerilere baktım da şampuanın düğün kıyafeti ve nikoncanın kıyafeti çok şıktıı tebrikler kızlarr

öptüm say:) 4 aylik oldu kizim dedigin gibi gün gectikce sarap misali tatlaniyor:)

:mymeka: kızceyizin günahını niye alıyosun, sohbet toğiğinde demişti sana beni şurdan şurdan hatırlıyor musun diyee

evet bir kez laf attıydım aybükeye bak sende görmüşün şahidim bile var :roflol:

cvb alamayınca bende ses etmedim bi daha naniknanik

hadi yaaeyvahedigeldismile
görmemisimdir ben gecmisi dönüp pek okuyamiyorum öyle uzun uzun
takip ettigim okadar topik olunca malum:kedi:
özür dilerim :çok üzgünüm:

iyiyim cnm 3. ay kontrolüme gittim perşembe günü herşey yplunda çok şükürdr umda çok şaşırdı beni kapalı görünce hatta asistanına beni göstererek aynı eşarp reklamlarındaki kızlara benzetti :))

oooooo kimleri goruyoruz sukur kavusturanaa.. aybik ugrarmiydi buralara kaydirigubbakcemile3yahu kayiplara karismistin hani

cankızz harika olmuşsun pembe nasıl yakışmış öleeee maşallah sana uyum harika:)) kolye falan çok şıkır şıkırsın

parlayan yıldızım elbisen hoşmuş kuzumopuyorumnanaktan

tombik yıldızım benim çok şeker görünüyosunyerimseniben

parlayan yıldızım eşarp ve kıyafet uyumun çok güzel olmuş

Tontişiniz tesekkür etti hatuncuklar
:lepi:

biricik kiloluyum ya 10 kilo fazlam var:çok üzgünüm:

kristalim alsanaalsanasmile bu mu senin kilolu halin alsanaalsanasmile bir gram fazlaligin yok hayatim senin, fistik gibisin masAllah

nikoncanım cok güzelsin canım sanada masallah fızıgın cok guzel kactane kuzu var sende ?yada var mı? insan gorunce daha ıyı oluyo gorsel paylasımı sevıyorum ben kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…