Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

sizlere kk yılbaşı çekilişinden nikoncan arkadaşımızın hediyesini ekleyeyimolumunekankayizsmile
[

Son düzenleme:
aaa burası cok guzel olmuş foto koyulunca renkli oluyo bundan snr bende burdayım sekerler...

resimli paylasimlari cok özledim diger topik daha muhabbetli gectiginden resimler arada kayboluyordu

leptapim güle güle kullan kizmizi cok yakismis

karalahanam cok güzel durmus gercekten üstünde paralansin, kemerin modeli nasil? önü düz arkadanmi kapatiliyor? citcitli hayal edebilirdim öylemi?

sampuanim seninde elbisen pek hos topuga kadarmi yoksa pantolonla giymelikmi? birde kolyeni bidaha az yakindan cekip koy begendim

acibiber esarbdaki renkler bana pek uyumlu gelmedi ama modeli güzelmis birde bluz falan giydin sanirim altina ben asil onu merak ettim yakasi cok hos duruyor

ne olmuş ben olayı anlamadım december?

canım aşağıda etiketler bölümüne dogmatik düşünce yazılmış december arkadaşımızda buna sinirlendi
bu arada eşarbı beğenmenize sevindim
meryemim yeni nick yapmışın hayırlı olsun yaaa bu ara herkes nick değiştirdi bendemi değiştirsem yakın çevrem hep biliyo nikimi

evet canim :) simdi meryem yazinca cabuk desifre ediyor cünkü bi googleye verince ne kadar resim varsa cikiyor malesef.... bi su resimlerin dista yayinlanmasini kaldirmadilarya sagolsunlar

leptap canım eşarp çok güzel ben çok beğendim...
seyhan sende çok ciic olmuşsun dolamayla...

bana yarum yazan arkadaşlar sağolun...

kemerimi bir ara eklerim arkadan bağlamalı...
resmini çekerim fikir olur sizlere..

oh be... valla bu topik olmayınca siteye girmek de zevkli olmuyodu.inşallah herkes resim ekler.ben de eklemek istiyorum ama 100 mesaj zorunluluğu koymuşlar.o yüzden ekleyemiyorum.hani bazı sitelere girince resimler kopyala yapıştır yapılamıyo ya bizim topikteki resimleri de öle yapamıyorlar mı acaba?ilgililere iletsek...

kopyala yapıştır olmasa bile print screen tuşundanda kopyalama yapılabiliyo hiçbir güvenlik önlemi yok biz kendimiz sağlıycaz kamufle ederek yüzümüzü

karalahana çok şık bir kombin olmuş güle güle giymek nasip olsun
sapuan ne kadar tatlı bir annesin sen

ooo coşmuşsunuz kızlar karalahana çok şık olmusn canım meryem özlemişiz senide ne güzel tekrar görüyoruz sizleri şampuanım sende cok sıksın canımalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…