dreamlover çok güzel bağlamışsın yaa. ben kaç yıllık kapalı olmama rağmen bu modeli gördüğümde denemiştim ama yapamamıştım cnm yaaa.
bi anlatır mısın acaba?
kıyafetinlede süper bi kombin oluşturmuşsun eşarp çok yakışmış
benden sana 10 numerozemuszemus
deramlover her zamanki gibi çok hoşsun ablacımopuyorumnanaktan
bence siyah beyaz rengi sık sık kullanmalısın çok yakışmış çünkü=)
hoşbulduk cnm saol Allah hepimizin yardımcısı olsun
a.s.
dreamlover ablacım snı görnce kapanasım gelıor wallahi:)::)
bnde ilk kapandıımda senn kadar becerklı olurumda böle snn gibi güsel olurum inş. sen bu işi kapmışsın ama:):):
dreamlover siyah beyaz çok yakışmış ben eşarp seçiminde baglamada daha acemiyim baglıyorum bozuyorum baglıyorum dışarı çıkmam biraz uzun sürüyo kaydirigubbakcemile3
yapabildim cnm. becerdima ma kendime çok yakıştıramadım .
sana daha çok yakışmış:kedi:
inş. ablacm inş. birgün herkes bulur doğru yolu..
kızlar dün akşam bi siteden çok değişik bi bağlama stili öğrendim ve bugün bu başörtümde uyguladım
resimde net çıkmamış aslında çok hoş oldu ,arkadaşlarla toplandık herkese öğrettim ki onlar benden çok çok tecrübeliler aslında :))
kızlar dün akşam bi siteden çok değişik bi bağlama stili öğrendim ve bugün bu başörtümde uyguladım
resimde net çıkmamış aslında çok hoş oldu ,arkadaşlarla toplandık herkese öğrettim ki onlar benden çok çok tecrübeliler aslında :))
lolita hacer teşekkür ederimm:1hug:cnm her zamanki gibi çok tatlısın opuyorumnanaktan
teşekkür ederim cnmmdreamlover bu son model tek kelimeyle süper olmuş uzman tv de baktım ama bulamadım keşke linki sayfaya eklesen...
dreammmmmm masallah kiz sanaaa
siyah beyazın asaleti, üstün e bu modern bağlama şekli, birde dreamın güzelliği valla on numara olmuş süperr:lepi::lepi:
eşarp modeliniz çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim bi sitede demişsniz isim veriliyormu burada bilemiyorum ama bende denemk istiyorum formda verilmiyorsa özelden yazabilirmisiniz...
çok teşekkür ederim değişik bağlama sitillerini öğrenmeye ihtiyacım var:)
tü tü maşallah
dreamcım siyah beyaz çok yakışmış sana kıyafetinde süper eşarp stilinide çok beğendim bende yapmak isterim bu modeli ama pardesüyle yakıştıramıyorum kendime nedense:ecrin_bebek:ama sana süper olmuş e daha ne olsun:lepi:
dreamlever çok hoş olmuşun tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?