Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

dreamlover siyah beyaz çok yakışmış ben eşarp seçiminde baglamada daha acemiyim baglıyorum bozuyorum baglıyorum dışarı çıkmam biraz uzun sürüyo kaydirigubbakcemile3

yapabildin cm eminim diğer modellerde çok hoş değilmi o sitedeki :lepi:

deramlover her zamanki gibi çok hoşsun ablacımopuyorumnanaktan
bence siyah beyaz rengi sık sık kullanmalısın çok yakışmış çünkü=)

sanatcım çok saol bitanem, beğenmeniz beni çok mutlu ediyor, siyah beyazı her zaman sevmişimdir cnm sıklıklada giyerim:1hug:

hoşbulduk cnm saol Allah hepimizin yardımcısı olsun
a.s.

amin cnmmmmm her zaman buralardayız senide sıklıkla görmek isteriz:1hug:

dreamlover ablacım snı görnce kapanasım gelıor wallahi:)::)
bnde ilk kapandıımda senn kadar becerklı olurumda böle snn gibi güsel olurum inş. sen bu işi kapmışsın ama:):):

vallahamızemuszemus
saol datlum demek beğendin sende
sen yeter ki kapan cnm eminim öle de çok güzel olursun
inşallah rabbim sana ve tüm isteyenlerede nasip eder kapanmayı:Saruboceq:

dreamlover siyah beyaz çok yakışmış ben eşarp seçiminde baglamada daha acemiyim baglıyorum bozuyorum baglıyorum dışarı çıkmam biraz uzun sürüyo kaydirigubbakcemile3

saol cnmmmmŞeniz
valla yap yap boz öle öle öğrenitsin
ilk başlarda ben de çok geç kalıyodumhihoyyyt
ama inan el yatlınlığı oluyo bi zaman sonra
şimdi geç kalmıyorum neysekiaklinialirimsmile

cnm her zamanki gibi çok tatlısın opuyorumnanaktan

dreamlover bu son model tek kelimeyle süper olmuş uzman tv de baktım ama bulamadım keşke linki sayfaya eklesen...bir de yeni kapanan bir arkadaş küçümser gibi bakıyolar demişya ben 14 yıldır kapalıyım 24 yaşındayım imam hatip lisesi mezunuyum dolayısıyla orta okuldan beri kapalıyım bana da aynı muameleler oldu ama inan ki nefsine hakim olup da o sıcak yaz günleri başını allah rızası için kapatmak kolaymıdır bunu herkes başaramaz allahın rızası milletin ne dediğinden çok daha önemli bence böyle düşünülmeli ve aksine ben o açık saçık kendini teşhir eden kadınları görünce ben onlara küçümseyerek bakıyorum bunu medeniyet sayan zır cahillerşu söz kapak olsun:
medeniyet dediğin açmaksa bedeni,öyleyse maymunlar sizden daha medeni(malum bölgeleri açıktırya o hayvanların) bu sözü ilk duyduğumda çok gülmüş ve bir okadar da haklı bulmuştum ve sataşan çoğu insana söylediğim bir cevaptır...nasıl kapalı olan inşanlar açıklara karışmıyorsa onlar da bize saygi duymak ZORUNDADIRLAR bunu unutma...

cankız ben topikte en çok sen ve hcrt arkadaşın tarzını beğeniyorum...ama şu bağlama şeklinizi ben bir türlü beceremiyorum bildiğiniz güzel bağlamak için videolar varsa link yollarmısınız?

siyah beyazın asaleti, üstün e bu modern bağlama şekli, birde dreamın güzelliği valla on numara olmuş süperr:lepi::lepi:

Lütfen kelimelerinize dikkat edin.
forum arkadaslariniza kirici sözler sarf etmeyin..
güzel güzel paylasimda bulunun lütfen.....

eşarp modeliniz çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim bi sitede demişsniz isim veriliyormu burada bilemiyorum ama bende denemk istiyorum formda verilmiyorsa özelden yazabilirmisiniz...

cnm her zamanki gibi çok tatlısın opuyorumnanaktan
lolita hacer teşekkür ederimm:1hug:

dreamlover bu son model tek kelimeyle süper olmuş uzman tv de baktım ama bulamadım keşke linki sayfaya eklesen...
teşekkür ederim cnmm
cnm başaka sitenin linkini vermek kuralla aykırı ban almak istemem:))
uzman tv başörtü bağlama yaz çıkıyo zaten 2 tane modacı var , tekbir in modacısının yaptığı bağlama şekilleri çok güzel esra karaduman sanırım ismi yanlış hatırlamadıysam

dreammmmmm masallah kiz sanaaa

cankız beğendiğinizde çok seviniyorum çok mutlu ettiniz beni yorumlarınızlaaŞeniz

siyah beyazın asaleti, üstün e bu modern bağlama şekli, birde dreamın güzelliği valla on numara olmuş süperr:lepi::lepi:

yeeevrum ağzın bal yesin emii seninsırnaşık şey
nerden buluyon bu datlu laflarıııŞenizŞeniz
:asigim:

eşarp modeliniz çok güzel olmuş gerçekten çok beğendim bi sitede demişsniz isim veriliyormu burada bilemiyorum ama bende denemk istiyorum formda verilmiyorsa özelden yazabilirmisiniz...

merhaba cnmmm
siteden link vermek yasak
uzman tv başörtü bağlama yazın gogle dan hemen çıkıyo
esra hn ının videolarını açın, kendisi tekbirin stilistiymiş çok güzel bağlıyo

tü tü maşallah
dreamcım siyah beyaz çok yakışmış sana kıyafetinde süper eşarp stilinide çok beğendim bende yapmak isterim bu modeli ama pardesüyle yakıştıramıyorum kendime nedense:ecrin_bebek:ama sana süper olmuş e daha ne olsun:lepi:

çok teşekkür ederim değişik bağlama sitillerini öğrenmeye ihtiyacım var:)

umarım yararı olmuştur nartanem:))

bilmiyorum ki nasıl duru pardesüde modeline bağlı aslında pardesünün
çok iltifat ettiniz çok sevindirik oldum kızlar yaa:kedi:

dreamlever çok hoş olmuşun tatlımmm

saol ebrucummmmŞeniz
sen eklemiyosun ama

DreamLover eşarbın çok yakışmış gerçekten. Ya ben yıllardır kapalıyım ama yeteneksizim galiba. Böyle modelleri bazen yapabiliyorum bazen yapamıyorum, sinir oluyorum kendime.Tebrik ederim bacım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…