Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

kızlar ya eşarp bağlama modeli ve topuz konusunda yardımcı olabilirmisiniz bu mesaj sayım da ya bi yetere ulaşsında resimlerimi ekliyim artıkkk:kedi:

nolduu cnm hayırdır :S

insanlar üstüme üstüme geliyo gibi hissediyorum hatta öle yani 15 tatilde kapandım ben bir haftadır okula götürüyorum oğlumu her gün aynı muhabbet ayyy nasıl yaparsın bunu niye yaptın diyenlermi istersin , yaşlılar gibi bu ne diyenlermi hatta bu gün biri kabanımı açtı şöle küçümser gibi bakim ne giydin dedi en sonunda patladım okula geliyoruz podyuma degil bu ne demek oluyo şimdi dedim ama çok sinirlendim kumaş pantolonum eşarbım kabanımlaydım yani kendilerine bakmıyolar yataktan fırlamış dagınık saçlarına yatak pijamalarıyla okula çocuk getiriyolar ayy halaa sinirliyim ben yaaa ne sanıyo bu insanlar kendilerini aklı sıra beni küçümsücek tesettür kadının dişiliğinin önüne kişiliğinin geçmesi demektir dedi algılaya bilecegini sanmıyorum bi düşün yarın yorum yaparsın dedim sussamıydım ya dayanamadım alsanaalsanasmile

tbsf cnım geyik bölümünde cvp yazdım sana okudunmu bilmiyorum uzman tv de videolu anlatımlar var

kolay değil tabi insan karşılaşıyo ilk başta bunlarla hayılı olsun kapanman. bi süre sonra alışıyo insanlar. sen umursama boşver senin için huzur doluyomu türbanınla bu önemli. insanlar konuşur...

kolay değil tabi insan karşılaşıyo ilk başta bunlarla hayılı olsun kapanman. bi süre sonra alışıyo insanlar. sen umursama boşver senin için huzur doluyomu türbanınla bu önemli. insanlar konuşur...

haklısında insan bir tebessüm bir ne biliyim güzel söz bekliyo böle aşağılayıcı bakışlar üzüyo insanı

ben eşimin isteğiyle evlendim kendi ailem bile çok hoşnut olmadı kapanmamdan biliyomusun. boşversene sen kendi içinden geldiğince yaşa. yakışmış diyende olur elbette. sende o insanlara öyle bak. bu arada iyi demişsin o kadına resmini koysana bizde görelim. o güzel sözleri biz söyleriz sana

ay eşimin isteğiyle evlendim yazmışım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorum kapandım diycektim :1shok:

çok incesin saol koyarım bi ara
ben 11 yıllık evliyim eşim imamatip mezunu kapanmak konusunda bir etki yapmadı bana kendim karar verdim namazımı kılıyordum kapanmayıda kendim istedim bir gün dışarı çıkıcaktık hazırlanıyım dedim eşarbımı bagladım geldim yanına çok sevindi eminmisin dedi evet dedim çıktık a.s

ne mutlu sana. benimde çok yakın bi dostum vardı aynı yerde çalışıyoduk ikimizde cesaret edemiyorduk onunda çok etkisi oldu aynı anda kapandık. o bakışlara ikimiz direndik patronumuz falanda çok mutlu oldular. kapanma hediyesi pardesü eşarp hediye ettiler. inş. sende iyiliklerle karşılarşırsın

ne güzell

benim bulundugum ortam öyle degil be güzelim ist. gazi mah. oturuyorum ben az çok biliyosundur tv. den filan öfkemde biraz kendime uymasaydım agır konuşmasaydım keşke zamanında insanlar ne tür muamelelere maruz kalmışlar dinleri için ben bi bakışı bi kaç laf sokmayı kaldıramıyorum

benim bulunduğum yerde farklı sayılmaz. ankaranın batıkenti. aman ne demişler susmak erdemmiş. kaale alma o tür insanları. iyi geceler herkese. bence sende yat bunun için uykunu kaçırıp canını sıkma

ben pek kullanmazdım siyah beyazlı eşarp ama alınca hoşuma gitti
bende sevmeye başladım anlaşılan
:asigim:
sende takas etmekle iyi yapmışsın bence kaydirigubbakcemile5

ya bi tane de ipek var takas etmek istediğim ama daha kimseyi bulamadım edecekbilmiyorumkismilebilmiyorumkismileCADIARZU

saol tatlım

önce beğendiğinizi yazdınız sonra editleyip ismimi kaldırmışsınız sanırım iyice incleyince hoşunuza gitmedi

hoşuma gitmedi değil de ben oraya "keşke bluzun 1-2 beden genişini alsaydınız daha rahatça giyebilmek için"yazmak istedim.ama yanlış anlaşılırım diye yorum yapmamayı daha uygun buldum.şimdi siz sorunca da cevap verme ihtiyacı hissettim.

e şimdi de hep bu gemi,anahtar,zincir,dürbün desenliler var.beğenmekle beğenmemek arasında kalıyorum.onlara ne demeli?

e şimdi de hep bu gemi,anahtar,zincir,dürbün desenliler var.beğenmekle beğenmemek arasında kalıyorum.onlara ne demeli?

bana çok itici geliyor asla almam ben şu tuğralı eşarpları da sseviyorum ama içi hep tuğra olmayacak kenarında ya da görünen yerinde olup diğer kısmı iki renkli olanlar var ..onlar çok hoş bence ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…