Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

mesela bunun gibi

Eklentiler

• $VAKKO-IPEK-ESARP-SAL-OSMANLI-SERISI-TUGRALI__21734132_0.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 75

Ay canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum düşünme,takma desem de insan düşünemeden edemiyo üzülüyo ama şöyle düşün bu da bizim imtihanımız...Kararımızın arkasında olup olmadığımızın bir sınavı belki de.Olumsuz yorumlara, küçümseyen bakışlara karşı yılmayıp sebat edersek inş. mükafatı da daha güzel olmaz mı?Allah yar ve yardımcın olsun canım.Biz hep yanındayız.( Çoğul konuştum ama bu topikteki herkes çok tatlı, yardımsever)Üzüldüğünde gel paylaş elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Sonuçta aynı şeyleri biz de yaşıyoruz:1no2:

Benim de tam mutfak robotu muyum neyim'in dediği gibi tuğralı bi eşarbım var.Ama kırmızı- beyaz...Aslında çok tatlı, koyu bir kırmızı severek örttüm kaç kere ama onu örtünce herkes bana bakıyomuş gibi hissediyorum o yüzden rahat edemiyorum...Örtsem mi örtmesem mi bilemedim yaniii:uhm:

ben almadım ama bazılarına çok yakışıyor çok hoş duruyor ..eşarbın rengi ile yüz şekline gitmesi de önemli .her eşarp herkeste aynı durmaz .yakıştıktan sonra neden olmasın ..

takmayın boşverin..ben neler yaşadım ALLAH bilir ..ilk işe başladığımda sözle taciz ederlerdi hep..başı açık çok güzlesin güzelliğini neden kapatıyorsun v.s. bekardım ozamanlar sanki açılınca sadece koca bulunuyor da töbe töbe...ben de onlara ben burda açıyorum ama benim aslım o örtülü halim derdim ve en ufak bu konuda laf edenin ağzına lafı tıkar bi güzel yalap şalap ederdim onları ..artık bi kelime dahi edemiyorlar ..hele etsinler asla altta kalmam ..ben kimseye neden mini giyiyrsn diye sormuyorsam kimsenin de bana bunu sorma hakkı yok o hakkı bir kere elde ederler ikinciyi vermem ..

leloss seni çok iyi anlıyorum bende aynılarını yaşadım, tüm kapalı arkadaşlar yaşamıştır kesinlikle çünkü burdaki herkes seni iyi anlıyor sadece sabır canım .... sen görevini yerine getirmiş olmanın keyfini cıkar

türk toplumu ne hale gelmiş yaa.leloss siz hangi semttesiniz?herhalde dinden uzak insanların yaşadığı yerler olmalı.ya hu kapanan insanlara böyle laflar edilirmi.bu konuda içinizde en şanslı benim galiba.çevremdeki herkes akrabalarım genelde kapalılar."aaa sen de mi kapandın" diyen bir kaç kişinin dışında kimse bi şey dememişti kapandığımda bana.

kızlar tşkr. ederim güzel yorumlarınız için
senda ist. gazi mahallesinde oturuyorum cnm Elhamdürillah Müslüman oldugumu biliyolardı aslında ama ne biliyim kendini geri çekip konuşmayanlar bile var . Hayretle izliyorum olan bitenleri
arkadaşımızın dediği gibi bir çeşit imtihan sanırım buda

o bluzlar standart oluyo genelde bedenleride yok maalesef likralı olduğu için 38-42 her bedene uyuyo yani
bunlar benim 2 yıllık giysilerim kapandım diye henüz üst almadım aten dışarı çıkarken kaban giyiyoruz belirtmiştim mesajımda
ben zaten yeni kapandım ilk etapta alışma dönemi bi nevii yani hemen pardesü falan giyemem 30 yaşına kadar baya bi açıkken birden çok zor yani bence biraz daha ılımlı yaklaşılmamalı soğutlumamalı insan diye düşünüyorum

e şimdi de hep bu gemi,anahtar,zincir,dürbün desenliler var.beğenmekle beğenmemek arasında kalıyorum.onlara ne demeli?

bende bayılıyorum o desenlere:sm_cool:
benim beğenmediğim çok itici gelen bi dünya başörtü görüyorum ama kimsenin zevkini eleştiremem herkesin bi tarzı zevki giyim kuşam stili var yakıştırması varyerimseniben
bana çok hoş gibi gelmiyo sanki başka birinin zevkini küçümsemek
içimden düşünürüm ben asla takmam takamam diye ama kimseyi zevki için yargılamam yadırgamam
çünkü o kadar çok çeşit var ki kim neyi beğeniyorsa onu alır giyer takar:)):enbuyukkk:

Son düzenleme:
leloş topiğimize hoşgeldin cnmmopuyorumnanaktan
seni en iyi ben anlarım sanırım çünkü senden kısa bi süre öncede ben kapandım ve de baya bi açıkken
çevremdeki herkes şok oldu çok eleştiriler aldım
hatta eşimde ilerde yapamayıp açılacaksan lütfen örtünme bile dedi
ama ben yılmadım ve kimsenin lafına kulak asmayacağım
eminim sende üstesinden geliceksin arkadaşımŞeniz

kızlar dün akşam bi siteden çok değişik bi bağlama stili öğrendim ve bugün bu başörtümde uyguladım
resimde net çıkmamış aslında çok hoş oldu ,arkadaşlarla toplandık herkese öğrettim ki onlar benden çok çok tecrübeliler aslında :))

Son düzenleme:
dreamlover çok güzel bağlamışsın yaa. ben kaç yıllık kapalı olmama rağmen bu modeli gördüğümde denemiştim ama yapamamıştım cnm yaaa.
bi anlatır mısın acaba?
kıyafetinlede süper bi kombin oluşturmuşsun eşarp çok yakışmış
benden sana 10 numerozemuszemus

lilyum hayatım inan 50 sn almayacak bi model
ben nasıl tarif ederim bilmiyorum ama uzaman tv de seyrederek yaparsın kolaycana
açtım neti geçtim aynanın karşısına o tarif ediyo hemde yapıyo bende aynı anda yaptım çok kolay bi tarz dur sana özelden link atayım sende öğren heme
n

deramlover her zamanki gibi çok hoşsun ablacımopuyorumnanaktan
bence siyah beyaz rengi sık sık kullanmalısın çok yakışmış çünkü=)

hoşbulduk cnm saol Allah hepimizin yardımcısı olsun
a.s.

dreamlover ablacım snı görnce kapanasım gelıor wallahi:)::)
bnde ilk kapandıımda senn kadar becerklı olurumda böle snn gibi güsel olurum inş. sen bu işi kapmışsın ama:):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…