kırmızı bana iddialı bi renk gibi gelmiştir her zaman.
insanlar üstüme üstüme geliyo gibi hissediyorum hatta öle yani 15 tatilde kapandım ben bir haftadır okula götürüyorum oğlumu her gün aynı muhabbet ayyy nasıl yaparsın bunu niye yaptın diyenlermi istersin , yaşlılar gibi bu ne diyenlermi hatta bu gün biri kabanımı açtı şöle küçümser gibi bakim ne giydin dedi en sonunda patladım okula geliyoruz podyuma degil bu ne demek oluyo şimdi dedim ama çok sinirlendim kumaş pantolonum eşarbım kabanımlaydım yani kendilerine bakmıyolar yataktan fırlamış dagınık saçlarına yatak pijamalarıyla okula çocuk getiriyolar ayy halaa sinirliyim ben yaaa ne sanıyo bu insanlar kendilerini aklı sıra beni küçümsücek tesettür kadının dişiliğinin önüne kişiliğinin geçmesi demektir dedi algılaya bilecegini sanmıyorum bi düşün yarın yorum yaparsın dedim sussamıydım ya dayanamadım alsanaalsanasmile
Benim de tam mutfak robotu muyum neyim'in dediği gibi tuğralı bi eşarbım var.Ama kırmızı- beyaz...Aslında çok tatlı, koyu bir kırmızı severek örttüm kaç kere ama onu örtünce herkes bana bakıyomuş gibi hissediyorum o yüzden rahat edemiyorum...Örtsem mi örtmesem mi bilemedim yaniii:uhm:
Ay canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum düşünme,takma desem de insan düşünemeden edemiyo üzülüyo ama şöyle düşün bu da bizim imtihanımız...Kararımızın arkasında olup olmadığımızın bir sınavı belki de.Olumsuz yorumlara, küçümseyen bakışlara karşı yılmayıp sebat edersek inş. mükafatı da daha güzel olmaz mı?Allah yar ve yardımcın olsun canım.Biz hep yanındayız.( Çoğul konuştum ama bu topikteki herkes çok tatlı, yardımsever)Üzüldüğünde gel paylaş elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.Sonuçta aynı şeyleri biz de yaşıyoruz:1no2:
hoşuma gitmedi değil de ben oraya "keşke bluzun 1-2 beden genişini alsaydınız daha rahatça giyebilmek için"yazmak istedim.ama yanlış anlaşılırım diye yorum yapmamayı daha uygun buldum.şimdi siz sorunca da cevap verme ihtiyacı hissettim.
e şimdi de hep bu gemi,anahtar,zincir,dürbün desenliler var.beğenmekle beğenmemek arasında kalıyorum.onlara ne demeli?
leloş topiğimize hoşgeldin cnmmopuyorumnanaktan
seni en iyi ben anlarım sanırım çünkü senden kısa bi süre öncede ben kapandım ve de baya bi açıkken
çevremdeki herkes şok oldu çok eleştiriler aldım
hatta eşimde ilerde yapamayıp açılacaksan lütfen örtünme bile dedi
ama ben yılmadım ve kimsenin lafına kulak asmayacağım
eminim sende üstesinden geliceksin arkadaşımŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?