Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

merhaba kızlar hepiniz çok şıksınız...opuyorumnanaktan benide kabul eder misiniz?bende 2 tane eklemek istiyorum..biri sonbahardan kalma diğeride abimin nişanından..

Eklentiler

• $SP_A0884...webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $100_2716...webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 55
feryal çok hoş bir bayansın tesettür çok yakışmış ama bence yüzünü karala ve resmine kadınlar kulübü yaz eskiden resimler çok çalındı hoş olmayan şeyler oldu

Biricik..

Karalahana..

Hilal.. teşekkürler .. Resmi karaladım yeterli olurmu bilmiorum ama..Kaldırsammı acaba???

abooo burası ne zaman açıldı hiç haberim yokkafamçokkarıştı kkda sıkıntıdan patlıyordum nerdeysesempatiksalakcinni neyse çok özledim tarzını beğendiklerimi umarım bu topik hayırlı olurzemuszemusguclubacismile

feryal çok tatlısın maşallah. başörtünü de çok beğendim. hangi marka acaba.desenleri hoşuma gittide.

FERYAL gerçekten çok hoş görünüyorsun ama resmini çalarlarsa böyle deşifre olursun, yüzünü iyice kapat istersen. olay ciddiye binince kızıyorsunuz topik kapanıyor sonra

Kızlar mÜmkÜnse bu topıĞı de mısafırlere kapalı olan "kadınlar hamamı" bÖlÜmÜne taŞıtın bır nebze olsun daha rahat olur

bu topik de ne zaman açılmış yahu
vaktim olunca ben de birşeyler ekliym de faydalanan olsun bari

wow çok şıksın ya opuyorumnanaktan

bayıldım
ay sorry ya alıntı yaptım ama eğer silmemei istersen silerim canım ...
az önce okudum sanırım tatsız olaylar olmuş CADIARZU

sagolasin canim, alintiyi silersen memnun olurum opuyorumnanaktan
hani senin resimler?

seyhancım bluz değil o şal

ha böyle sanki boyunlu gibi göründüde demek sal :uhm:

f. arana malesef resimlerin cok kücük pek bisi belli olmuyor ama uzun siyah manto var sanirim modeli güzel duruyor birdahakine daha yakin koyda bakalim gömlümüz acilsin

feryal cok hos görünüyorsun ama yüzünü kapatmani bende tavsiye ederim arkadaslar gibi en azindan nazar degmez :)

pessimist esarplarin hangisi daha güzel karar vermedim gözlerim kamasti

acibiber
süper görünüyorsun masallah ilk bakista bildim hemen kent meydani orasi sonra baktim tekbirin reklami var acildimi bile bir ay evvel ordaydim acilacak yaziyordu... sanirim kameranin tarihi yanlis

oooooooooooooooo topik costuu:lepi:

herkez dokuldu yaa demekki bu topige ihtiyacimiz varmistii :)

neyse bende yakinda eklerim biseylerr :) efsane geri donecek kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…