Samimiyetini sevdim, bence bu durumdan kurtulmaya calis canim. Kolayina gitme ,destek al derim. Belki ileride pismanlik duyacaksin, vicdan azabi cekeceksin neden vaktinde caresine bakmadim diye. Daha yolun basindasin, gencsin, guclusun , basarabilirsin diye dusunuyorum. Annen de ne guzel destek arkanda, yargilamamis seni. ne mutlu sana anlayisli davraniyor sagolsun.
Aa ne kadar kotu,ayip,ne kadar kotu bir davranis diye ahkam kesmek,seni yargilamak bizim haddimize dusmez. Dolayisiyla garip karsilamiyorum durumunu. Insanoglunun basina hersey gelebilir ,herkesin hayat imtihani farkli. Belki ilerde benim cocugum da boyle olacak ne malum. Ama bu isin icinden cikmaya bak derim.
Derslerini birakma. Namaz kilmaya devam et, dua edersen tum olumsuz dusuncelerden arınırsın. Allah yardimcin olsun.
Ben boyleyim napayim,bu halimle de mutluyum dememissin belli ki sen de bu durumdan kurtulmak istiyorsun. Sana onerim kendini toparlaman,obur arkadasini aklina bile getirme hataydi de. Ne bileyim iyi ki olmamis cunku vsvs.. diye kendine olumlu yonde telkinde bulun.
Guzel,saglikli gunlerin olsun... baban da dilerim iyilesir, eski gunlerine kavusur.