arkadaşlar eşcinseller hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
Benim düşüncem onlarıda bi birey olarak görmemiz dışlamamamız toplumdan soyutlamamız gerektiği.
şu videoyu paylaşmak istedim izledikten sonra düşüncelerinizi paylaşırmısınız bu konu hakkında.
https://www.youtube.com/watch?v=imfpmm-tan4
bizim dilimize eşcinsellik bir seçimdir diye yanlış yerleşmiş, tamamen doğuştan gelen bir özellik, bizi ne kadar zorlarlarsa eşcinsel olamazsak, onlar da zorlama veya sözde tedavilerle düzcinsel olamazlar. Bir seçim, bir tercih değil doğuştan özelliklerini taşıdığı bir yönelimdir, toplum baskısı, korku, kendini sorgulamama nedeniyle kişinin kendisinin bunun yıllar sonra farkına varması da bu gerçeği değiştirmez. Bir prototipleri de yok, tvlerde dizilerde gayler kadınsı, kırık tipler olarak canlandırılsa da gerçek asla böyle değil, ne taş gibi erkekler bebek gibi kızlar eşcinsel veya biseksüel. Tanıdığım bütün eşcinsel ve biseksüel arkadaşlarımı seviyorum, kendi içlerinde öyle fırtınalar, çelişkiler yaşıyorlar ki.. Hayatları bizimkinden iki kat zor.
ben sempati ile yaklaşıyorum eşcinsellere
hatta bunu sadece cinsellik olarak düşünmüyorum
olarda aşık olup sevebiliyorlar
bizler ne yaşıyorsak aynısını yaşıyorlar
iki aynı cinsin birbirine aşık olabilmesi
bence hayranlık uyandıran birşey
ne yazıkki toplumumuzun olarak bu fikre alışmaları için
uzun zaman var bence
arkadaşım sen bunu niye dert ettinki birden mi aklına geldi ahhhhh bunların hali ne olucak diye yoksa can sıkıntısından mı açtın bu konuyu yoksaaaaaaaaaaa.............................
Escinsel bir erkek arkadasla ayni is yerinde calistim, severdim, cok keyifliydi, gulerdik, eglenirdik.
Onun disinda lisede bir erkek arkadasimiz vardi yine, kiz arkadaslari filan oldu. Sonra lise bitti, bir baktik ki meger escinselmis. Makyajlara, kadin gibi kiliklara girmeye basladi, kendine erkek arkadaslar da edindi. Simdi onlarla yanak yanaga.
Simdi sosyal paylasim sitesinde goruyorum, kadin gibi tavirlar takinan, dudaklarini buze buze poz veren erkekleri mesela..
Herkesin hayatina saygi duyarim, kimseyi bu yuzden ne asagilarim, ne yargilarim. Ama o kucak kucaga, dudak dudaga cekilmis erkek pozlari bende kotu bir etki birakti. Durust olmak gerekirse bana cok ters bir durum oldugu icin, ne kadar saygi duysam da yakin cevremde arkadas olarak istemezdim.
Escinsel olduklari icin is bulamamalari uzucu bir durum, sapla samani da birbirine karistirmamak gerek.
Yok yok merak etmeyin eşcinsel değilim
Aslında dert değil youtube da bu video ya denk geldim zaten eşcinsellerin yaşadığı zorluklar herkesin malumu bu videoyu izleyip ağızlarından duymak içime oturdu sadece. Amacım hem bu videoyu izleterek bellki bazı önyargıları olan kişilerin konuya daha ılımlı bakmasını sağlamak hemde kk kadınları ne düşünüyo bu konu hakkında merak ettim.
Kk kadınları bu konuda gerçekten ılımlı bu kadar anlayışlı bi platformda bulunmak gerçekten mutlu etti beni
Bi de şu videoyu izlemenizi öneririm bu videoda bilemsel açıklama yaparak anlatılmış. Cinselliğin bi tercih olup olmadığı konusunu anlatıyo kısa ve öz.
Eşcinsellik Tercih Midir? - Bilimsel Açıklama - YouTube
Yok yok merak etmeyin eşcinsel değilim
Aslında dert değil youtube da bu video ya denk geldim zaten eşcinsellerin yaşadığı zorluklar herkesin malumu bu videoyu izleyip ağızlarından duymak içime oturdu sadece. Amacım hem bu videoyu izleterek bellki bazı önyargıları olan kişilerin konuya daha ılımlı bakmasını sağlamak hemde kk kadınları ne düşünüyo bu konu hakkında merak ettim.
Kk kadınları bu konuda gerçekten ılımlı bu kadar anlayışlı bi platformda bulunmak gerçekten mutlu etti beni
Bi de şu videoyu izlemenizi öneririm bu videoda bilemsel açıklama yaparak anlatılmış. Cinselliğin bi tercih olup olmadığı konusunu anlatıyo kısa ve öz.
Eşcinsellik Tercih Midir? - Bilimsel Açıklama - YouTube
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?