Eşcinsellik ve aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekonomik özgürlüğünüzü kazanıp kendinize başla bir şehirde hayat kuracaktasınız, başka bir şey yapmak zor. Hatta imkanınız varsa bu konuya bakış açısının daha esnek olduğu ülkeleri bile düşünebilirsiniz

Silkelen ve kendine gel bu tür seyleri normallestirmeyin ya rengarenkmis siyah siyahtır beyaz da beyaz kafa karisikligina gerek yok simariklik bu yaptiginiz baska derdiniz mi yok sizin insanliga faydaniz olsun insan ziyanısiniz o kadar
Bu nasıl bir üslup bende biseksüelim gayet normal size göre yaşamayacağız yada dine göre siz saygı duymayı öğreneceksiniz emin ol sizden daha çok faydamız var senin gibi kocamın hizmetçisi olup çocuk doğurmuyorum

Silkelen ve kendine gel bu tür seyleri normallestirmeyin ya rengarenkmis siyah siyahtır beyaz da beyaz kafa karisikligina gerek yok simariklik bu yaptiginiz baska derdiniz mi yok sizin insanliga faydaniz olsun insan ziyanısiniz o kadar
Sizin ne yararınız var insanlığa? amacınız ülkeyi orta çağa geri götürmek herhalde

Suçlu hissetmekten çok ailem üzülür mü diye korkuyla yaşamak beni çok üzüyor. Yaşamım boyunca bu böyle oldu. Ben buyum uykusuz geçirdiğim zamanlar da olsa ailemin yüzüne bakamiyacagim diye yıllarca uykusuz da geçirsem ben buyum diyorum kendime

Benim çocuğum olsaydın eğer önce yaşamak istediğin şehri seçmen gerektiğini söylerdim sana.. Ailenden ayrılmadan önce yaşamak istediğin şehirde is bul mutlaka, o zamana kadar para biriktir. Gittiğin yerde barınak için paraya ihtiyacın olacak.

Hayata sadece bir kez geliyoruz. Dilediğin gibi yaşamak senin hakkın. Onlar da zamanla kabullenmek zorunda

Caz yapmasan mı acaba? Bal gibi biliyorsun dünkü açılan konuyu @mehaba27 ay pardon R Rengarenk27

Böyle topraklarda bu kadar genişlemesek ne olur?? Rabbim sonumuzu hayır eylesin.
Yorumunuz için teşekkür ederim ama ülkeye zararlı bir evlat değilim. Ne kadar zor bir kimlik içinde olsam da bunca zamandır kendi başımı ve ailemin başını dik tuttum .

Caz yapmasan mı acaba? Bal gibi biliyorsun dünkü açılan konuyu @mehaba27 ay pardon R Rengarenk27
Rahatsız olduğunuz bir konuydu dünkü sanırım. 27 sayısı ile benzetme bu kadar olmamalı rahatsız olduğunuz bir konu varsa lütfen her forum sayfası gibi burdada konuyu veya konu sahibini şikayet etme butonu vardir

Kendine yeni tertemiz bi hayat kur git o memleketten yapacak bişey yok sen içinde o savaşı vermişsin ve bunun doğru olduğuna inanıyorsun ailen sırf seni doğurdu diye senin seçimlerine yön veremezler bazı duygular doğuştan gelir içinde erkektir görüntü kız ve hatta çok insan var çift organlı doğup seçimini kendi yapan. Herkesin günahı da sevabı da kendine ailene iş kuruyorum de yönlendir hayatını doğu insanı katıdır seni harcarlar Bu ülkede kimse bakmaz zeki oluşuna ahlakına kültürüne. Asıl amaç ataerkil toplum oluşturmak...

Hatta dünkü yazansin çünkü geçmiş konularında 22 yaşındayım demiş ayrıca cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili başlıklar açmış biriydi. Buraya dün yalandan oğlum dedi şimdi gerçek yüzünü çıkardı. Buradaki insanlar değil Allah yardım etmeli sana. Allahhhh

Belki ateist???!!! Sananeee burda dini muhabbet yasak!!! Hadi git namazını kıl

Birikimin var mı?? Anlık bir kararla hemen şehir değiştirme. Şu an pandemi zamanı iş bulmak çok zor zaten.Çalışıyorsun değil mi? Bu yıl para biriktir.Kimseye planlarından bahsetme ve iki kuruş da olsa kenara at..Senin şu anki tek amacın deli gibi para biriktirmek olsun yani..Ayrıca kendini geliştirmen,işinin olması çok güzel bir şey..Ama lise mezunu olarak kalma.Aöf de olsa dışardan lisans oku..Şu anki işinle bağlantılı olarak neyin sana yararı olur bak..İşletme mi halkla ilişkiler mi vs..Aöf de olsa diplomanın faydası olur daha rahat yükselirsin diye düşünüyorum.

Birikimini yaptıktan snra en mantıklısı şehir değiştirmek bence de..Büyük şehir yani..İşte en başta iş bulamazsan o para seni bir müddet idare eder.Ayrıca gelince direkt ev tutmazsın. Üniversite yakınlarında apartlar oluyor öğrencilerin kaldığı.Düzgün iş bulana dek öyle bi yerde kalırsın,güvenli de olur.

Yöneliminle ilgili söylenecek bir şey yok zaten. Senin elinde olan bişi değil, heteroseksüel olmanın benim elimde olmadığı gibi. Kendisi sev ve kabullen.Sen kendini sevmediğin sürece kimse sevmeyecek çünkü..Annen kendi düzenini kurduktan snra karışmayacaktır naptığına,baban da uzak olunca sıkıntı olmaz sanırım.Geri kafalı bir aileyse asla cinsel kimliğini açıklama kimseye,hiç gerek yok.Ara ara ziyaretlerine gitmen yeterli olur.Her şey güzel olur umarım senin için

Öyle veya değil demek ki bir çözüm arıyor polis gibi ifadeye almak haddiniz değil

Gayet haddim.

Şikayet ettim zaten, moderatörler gelince bakarlar. Hayır rahatsız olduğum bir konu değildi. Rahatsız olduğum şey bu kadar hassas bir konuda sırf eğlenmek ve farklı düşüncedeki insanlar arasında tartışma çıkarmak için fake konular açılması.

Samimiyetinize inandığım zaman size bazı çözüm yolları sunacağım. Bu şekilde her gün başka hesapla gelen bir üye olunca samimiyet sorgulanıyor haliyle.

Belkide kınadığın şeyle sınanırsın belli mi olur :) öyle bir durum olursa bu çirkin üslubun gelsin aklına

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…