- Konu Sahibi Rengarenk27
-
Bu nasıl bir üslup bende biseksüelim gayet normal size göre yaşamayacağız yada dine göre siz saygı duymayı öğreneceksiniz emin ol sizden daha çok faydamız var senin gibi kocamın hizmetçisi olup çocuk doğurmuyorumSilkelen ve kendine gel bu tür seyleri normallestirmeyin ya rengarenkmis siyah siyahtır beyaz da beyaz kafa karisikligina gerek yok simariklik bu yaptiginiz baska derdiniz mi yok sizin insanliga faydaniz olsun insan ziyanısiniz o kadar
Sizin ne yararınız var insanlığa?Silkelen ve kendine gel bu tür seyleri normallestirmeyin ya rengarenkmis siyah siyahtır beyaz da beyaz kafa karisikligina gerek yok simariklik bu yaptiginiz baska derdiniz mi yok sizin insanliga faydaniz olsun insan ziyanısiniz o kadar
Böyle topraklar? Laik ülkemde herşeyi yapabiliriz bende biseksüelim ne zararımız var size?Böyle topraklarda bu kadar genişlemesek ne olur?? Rabbim sonumuzu hayır eylesin.
Suçlu hissetmekten çok ailem üzülür mü diye korkuyla yaşamak beni çok üzüyor. Yaşamım boyunca bu böyle oldu. Ben buyum uykusuz geçirdiğim zamanlar da olsa ailemin yüzüne bakamiyacagim diye yıllarca uykusuz da geçirsem ben buyum diyorum kendimeNe olursa olsun sakın kendinizi suçlu hissetmeyin❤ Cinsel yönelimimiz bizim elimizde olan bir şey değil. Bazı insanlar yanlış bedenlerde doğabiliyor. Kesinlikle yalnız değilsiniz sizin gibi birçok insan var. Ne mutlu size ki kendi içinizde kabullenmişsiniz. Bence üniversiteye gidip aynı zamanda part time çalışıp kendinizi geliştirebilirsiniz ve böylece farklı bir şehirde yaşama şansınız olur
Benim çocuğum olsaydın eğer önce yaşamak istediğin şehri seçmen gerektiğini söylerdim sana.. Ailenden ayrılmadan önce yaşamak istediğin şehirde is bul mutlaka, o zamana kadar para biriktir. Gittiğin yerde barınak için paraya ihtiyacın olacak.Dediğim gibi bu yazdığınız savaşı kendim yıllarca verdim buraya olumsuz duymak veya yargılanmak için üyelik almadım büyük ablalardan annelerden yol göstermeleri için böyle bir başlık açtım. Yazdığınız şeylerin savaşını yıllarca verdim ben
Hayata sadece bir kez geliyoruz. Dilediğin gibi yaşamak senin hakkın. Onlar da zamanla kabullenmek zorundaSuçlu hissetmekten çok ailem üzülür mü diye korkuyla yaşamak beni çok üzüyor. Yaşamım boyunca bu böyle oldu. Ben buyum uykusuz geçirdiğim zamanlar da olsa ailemin yüzüne bakamiyacagim diye yıllarca uykusuz da geçirsem ben buyum diyorum kendime
Dünkü açılan konu ne bilmiyorum ya da dünkü abla ne yazdı onuda bilmiyorum. Sanal bir ortam dâhi olsa gerçek kimliğim burda yazmasa bile özel bir problemimi yazmak burda beni yeterince geriyor. Dünkü konu da yine bu tarz bir konuysa linki atın da belki önemli y
Yorumunuz için teşekkür ederim ama ülkeye zararlı bir evlat değilim. Ne kadar zor bir kimlik içinde olsam da bunca zamandır kendi başımı ve ailemin başını dik tuttum .Böyle topraklarda bu kadar genişlemesek ne olur?? Rabbim sonumuzu hayır eylesin.
Rahatsız olan varsa şeriatla yönetilen herhangi bir ülkeye gidebilirBöyle topraklar? Laik ülkemde herşeyi yapabiliriz bende biseksüelim ne zararımız var size?
Öyle veya değil demek ki bir çözüm arıyor polis gibi ifadeye almak haddiniz değilCaz yapmasan mı acaba? Bal gibi biliyorsun dünkü açılan konuyu @mehaba27 ay pardon R Rengarenk27
Rahatsız olduğunuz bir konuydu dünkü sanırım. 27 sayısı ile benzetme bu kadar olmamalı rahatsız olduğunuz bir konu varsa lütfen her forum sayfası gibi burdada konuyu veya konu sahibini şikayet etme butonu vardirCaz yapmasan mı acaba? Bal gibi biliyorsun dünkü açılan konuyu @mehaba27 ay pardon R Rengarenk27
Onu hak ediyorlar evde hizmetçi olmayı djskdkdRahatsız olan varsa şeriatla yönetilen herhangi bir devlete gidebilir
Belki ateist???!!! Sananeee burda dini muhabbet yasak!!! Hadi git namazını kılHatta dünkü yazansin çünkü geçmiş konularında 22 yaşındayım demiş ayrıca cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili başlıklar açmış biriydi. Buraya dün yalandan oğlum dedi şimdi gerçek yüzünü çıkardı. Buradaki insanlar değil Allah yardım etmeli sana. Allahhhh
Öyle veya değil demek ki bir çözüm arıyor polis gibi ifadeye almak haddiniz değil
Rahatsız olduğunuz bir konuydu dünkü sanırım. 27 sayısı ile benzetme bu kadar olmamalı rahatsız olduğunuz bir konu varsa lütfen her forum sayfası gibi burdada konuyu veya konu sahibini şikayet etme butonu vardir
Belkide kınadığın şeyle sınanırsın belli mi olur :) öyle bir durum olursa bu çirkin üslubun gelsin aklınaHatta dünkü yazansin çünkü geçmiş konularında 22 yaşındayım demiş ayrıca cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili başlıklar açmış biriydi. Buraya dün yalandan oğlum dedi şimdi gerçek yüzünü çıkardı. Buradaki insanlar değil Allah yardım etmeli sana. Allahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?