Eşcinsellik ve aile

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesmezler, bence sansını dene.
Denemeden bilemezsin ki.

Başka bir şehire taşınmanız gerek. Yeni başlangıcınız için para biriktirmeniz gerek. İlk evrede sizi idare etmesi için yaklaşık 10 bin tl gibi bir miktar biriktirip eşyalı bir ev kiralarsınız, sizi bir süre götürür.
çalıştığınız yerin gideceğiniz şehirde şubeleri varsa gitmeden önce transferinizi ayarlayın. İş bulmakta problem yaşamazsanız daha kolay atlatırsınız.
temel ihtiyaçlarınızı karşılayacak maddiyatı sağlamak durumundasınız. Yoksa sefalet ve rezalet çekebilirsiniz. Özellikle durumunuzdan dolayı suistimal edilebilirsiniz.
hakkınızda hayırlısı olsun.

Aynı kişi de olabilir. Ama böyle bir konuda gerçek hayatında kimseyle konuşamadığı içindir belki. Pek eğlence amaclı gibi değil. Fazla mi tepki gösterdin sanki.

İnanmadım samimiyetine, dün konularına göz gezdirmiştim diğer hesabından çok karman çormandı.

Dürüst olmaya karar verdiği zaman yardımcı olacağım.

YouTube da katarsıs adlı bi kanal var, sızın durumunuzda olan bi kac kısının programını izledım, hem de gözlerim yaşlı..

ALLAHIM yardımcınız olsun.. Aykalrınızın üstünde durabılmenız temennisiyle

Şurada bir yorumu eleştirirken bile kadınları evlenip cocuk sahibi oluyor diye küçümsemeniz sizin içinde bulunduğunuz duruma saygı duymamı güçleştiriyor. Eğer saygı duyulsun istiyorsanız lütfen siz de saygı duymalısınız. Ne kadar aşağılayıcı bir cümle şekli bu. Hiç yakıstı mı size?

Aileni üzmek istememeni anlıyorum. Ancak,
Bütün hayatını istemediğin hatta aslında olmadığın biri olarak yaşaman onları mutlu edecek mi.
Senin mutsuzlugun pahasina mutlu olacaklarsa, olmayiversinler.

Profosyonel bir destek al...şehrinde bulunan bir psikiyatrist ile görüşebilirsin..sana bizden daha iyi yol gösterir..durumun zor...Allah yardımcın olsun

Bu gibi konularda fazla iddidali konusmak sanirim dogru olmaz konu çok aşırı hassas bir konu karsidaki insani kirarak dokerek ona yardimci olamazsınız onu anlamaya calisip ona gore yorumlar yapsak sanirim daha faydali olacaktir bu sekilde yaklasirsak kimsenin incileri dokulmez

Cinsiyet değiştirmeyi düşündünüz mü ,bu konularda bilgim yok yasamadigim ve nasıl bişey olduğunu tahmin dahi edemediğim bi konuyla ilgili akıl fikir veremem. Hormonel olarak duzeltilebilecek bişey mi?
Çok sık duyuyoruz cinsiyet bdegistirme konusunu . Evlenip yuva kuranlar herkes gibi yaşayanlar var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…