Eşe hitap

Günün birinde bir kocam olabilir ama kocişim asla... Şükür bi tek bana itici gelmiyormuş bu aşkitosunun pompişkosu saçmalıkları. Bu ne yahu kaç yaşındasınız allah aşkına?

12 +3 yıl oldu yalnizken Balım ve Can derim,kalabalık da kızımın ismini ekler X in babası derim ilginç gelebilir ama buda benim hoşuma gidiyor.:KK36:
O'da Yalnız ken bana hatunum gülüm der,kalabalık da X in annesi

:bicak:Bu sabah günaydın pompilim pompilişkommm pompişimmm pompilibeybimm diye mesaj atıp hemencecik uyanmasını mı sağlasam? :rolleyes: :KK53:
Gerginlikleri azalır mı acaba :confused::KK57:
Ben nerde hata yaptım? der miii :KK70:
Yok yok en iyisi ölü taklidi yapsın :ruh::KK53:

İlk zamanlar birtanem derdik yani sevgililik dönemin de sürekli değil ama özlem başımıza vurduğunda :confused:

En güzel hitabimiz şuan bana ismimle hitap etmesi minigim der mesela bende ona x im derim o şekilde ama normal konuşmalarda direk isim söyleriz ikimizde :KK73:

Eşimin çok sevdiğim bı özelliği tatlı tatlı tartıştığımizda yada o olayı bana bı 10 kez anlatıp ben anlamadığım da bebeğim diyerek anlatmaya başlaması :KK8:

Sorun şu ki erkek arkadaslarinda da bunu yapmaya başladı çok komik oluyor :-)

Bebeğim derken tatlı tatlı atışması :KK72:

Yaptim valla:) bi nevi sosyal deney:))
Alem kadınsın :D geçen de ben uykudan uyandırıp hadi dans edelim dedim

Yaaa minik yürü git o nerden çıktı dedi :D

Hadi ya hiç dans etmiyoruz kalk müzik açalım dans edelim dedim

Beni gece gece uğraştırma yat yerine birde pike ver üstüme dedi :D

Alem kadınsın :KK70: geçen de ben uykudan uyandırıp hadi dans edelim dedim

Yaaa minik yürü git o nerden çıktı dedi :KK70:

Hadi ya hiç dans etmiyoruz kalk müzik açalım dans edelim dedim

Beni gece gece uğraştırma yat yerine birde pike ver üstüme dedi :KK70:
Sende mi deney yspiyodun:) yoksa kafan mi guzeldi:)

Merhaba Hanımlar,

Benim ki dert değil sadece merak

Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?

Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.

Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)

Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom

Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)

Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz :KK70:
Biz klasik ya :)) o hatunum der ben bitanecim ya da aşkımcım derim ismiyle seslendiğimde sensin x der :) sizinkini okuyamıyorum bile hitap hiç edemem

Valla biz yöntemi bilmiyormuşuz. Az önce eşim tekrar aradı.
Ben: söyle pompilitom
Esim: yaa ben sevmedim bu ismi hemstır ismi gibi , başka bir şey desen olmaz mı ?
Ben: puhaaaaaaaaaaa

sabah sabah öldüm gülmekten :D :D
benim eşim dümdüz ağaç gövdesi ama o ne gı :D

Merhaba Hanımlar,

Benim ki dert değil sadece merak

Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?

Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.

Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)

Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom

Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)

Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz :KK70:

Bizim kelimemiz "aşkhoş" tur, öyle bir hitap çıkarınca bende alıştım :)) Bazen de ismiyle seslenirim :D

Benimki hep hayatım derdi eski sevgili telinde de hayatım diye kayıtlıydım ben bi kere canım demişim ona onu anlatırken de gözleri dolduydu garibimin :) odunlukta üstüme tanımıyorum :işsiz:

Back
X