- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
alay konusu olabilirim , hayatım , aşkım derken pompili de neymişO derece yani o zaman tamam![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alay konusu olabilirim , hayatım , aşkım derken pompili de neymişO derece yani o zaman tamam![]()
merakımdan kocama pompitom diye mesaj atasım var da gelecek cevaptan korkuyorum küfür falan eder mazAllah![]()
Denedim sabah beri elli kere arayan adam mesaja bakmayası tuttualay konusu olabilirim , hayatım , aşkım derken pompili de neymişsen denesene gııız.
Merhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz![]()
çok vıcık vıcık bu ne yaa siz abartmışsınız olayı ..Merhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz![]()
şu an gülmekten ölüyorum.
sadece pompito yazdım.
cevap: O NE GI![]()
Hahahaaaa adamın yıllardır beklediği hitapmis meğerseGeberiyom yaaaa:)) pompilitom yazdim herife:)
Herif: soyle balım diye cevap verdi. Bu adam bu kelimeyi ne sandiki acaba daha ben anlamamisken:))
Yazık adam da şeker ismi falan sandı sanırımGeberiyom yaaaa:)) pompilitom yazdim herife:)
Herif: soyle balım diye cevap verdi. Bu adam bu kelimeyi ne sandiki acaba daha ben anlamamisken:))
Büyüklerin yanında ismi ile hitap etmeye çalışıyorum ama bazen ağzımdan aşkım kaçıverioVallahi billahi kinamadimmmm eşimin bir şeyi beceremedigimde dediği " şakir , kamil" bile daha samimi bence
Bu arada büyüklerin yanında nasıl hitap ettiğinizi merak ettim. Biz genel olarak balım la hitap ederiz ismini her an telaffuz edemiyorum ama güzel bi hitap şekli de bulamadık.![]()