Eşe hitap

Ayyy sizinkiler fazka abartı olmuş hele birkaç kelimenizi eşim bana söylese birdaha yüzüne bakmam herlade..
Ben ona kocacım diyorum aramız çok iyiyse normalse adının sonuna cuğum ekliyorum yada aşkım diyorum..
Oda bana hep aşkım diyo bide hanım der büyüklerin yanında.

İsminin kısaltılmışıını söylerım .
6 yılık evlilik sonucu oda bana Elço der . :D
Pompilim falan hiç demedik :deli: Hiç aklıma bile gelmez :D :D

Merhaba Hanımlar,

Benim ki dert değil sadece merak

Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?

Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.

Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)

Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom

Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)

Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz :KK70:

Bana "Vural (her şeyi döke saça yaptığım için), coşkun (heyecanlı hareketlerim yüzünden) hatun bitanem " falan der
Ben de "canım, sevgilim," kızarsam "birader" eğer onu kızdırmak istersem "minnoşum (koca adama minnoş hiç olmuyor)"

Ama siz aşmışsınız

Merhaba Hanımlar,

Benim ki dert değil sadece merak

Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?

Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.

Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)

Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom

Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)

Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz :KK70:
çok vıcık vıcık bu ne yaa siz abartmışsınız olayı ..

Vallahi billahi kinamadimmmm eşimin bir şeyi beceremedigimde dediği " şakir , kamil" bile daha samimi bence :KK70:
Bu arada büyüklerin yanında nasıl hitap ettiğinizi merak ettim. Biz genel olarak balım la hitap ederiz ismini her an telaffuz edemiyorum ama güzel bi hitap şekli de bulamadık. :KK15:
Büyüklerin yanında ismi ile hitap etmeye çalışıyorum ama bazen ağzımdan aşkım kaçıverio :halay:

Back
X