Eşe hitap

eşim bana avrat avrat diye takılır zaman zaman. bak millet birbirine neler diyormuş gördün mü dedim o zamandan bu yana avradişko diye takılır oldu:) modern çağa uyum sağladık herhalde :)

Bizde hayatım aşkım. Ben genelde isim kullanırım. Evliligin o saygisi da kayboldu gitti artik . Beyaz ufak sevimli tatli kopeklerle adamlarin hitaplari aynı olacak nerdeyse :)
ne kaldıki aslında herseyler nette sergilenir oldu en özel anlar bile abartı aşk konuşmalları yapılan tatlıı süprizler en mahrem anlarbile

Hayatımda hiç pompilim diye bir hitap duymadım duymakta istemiyorum.

bizim hitap şekilleri böcüğüm, bebeğim, böcük, (bazen "len, götlek böcük" şeklinde kullanılır) koca, kocacım, avradım, herifim, vs :) hatta bestelediğimiz şarkılar bile var. "sen horoz ol, ben de tavuk. biip benii yarim yarim" tarafımca bestelenmiştir. böcüğümün de bana özel bestelediği şarkılar mevcuttur.

ee arada espirilide yaklaşmak lazım ağır isşer yaptıracagım zaman yiğidimsin sen hadi yaparsın modunda
Benim esim de bana gül bu güllllll diyor l uzatılıyor çiçek bu çiçek diyor. Gülüm diyor. Bazen biraz kıro. Ama en cok yamyam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…