- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
aynı yastıkta boşamı kafa çürütüyoz hitap şeklimize hep o ne diye cevap geldiSöyle balım dese daha mı iyiydi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı yastıkta boşamı kafa çürütüyoz hitap şeklimize hep o ne diye cevap geldiSöyle balım dese daha mı iyiydi![]()
Bende pek soyleyemiyorum resmen heceledimYok canım yaaa gayet güzel demiş. Benimki yogun galiba, algilayamadi.akşam algılatıri. ben ona.pompilitoyum ben diye gezdirmezsem evin içinde onu :))))))
Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Hep beraber insallah:)ayy Allah seni de güldürsün sayende çok güldüm
![]()
Toplum için de niye Ali bey ki? Aynı iş ortamı falansa biraz anlarım da. Böyle eski Osmanlı aileleri gibi bişey canlandı gözümdetoplum icinde ve kizinca X Bey.
Gunluk yasamda isim veya canim cicim. veya her seyi kisalttigimiz gibi ismini kisaltabiirim, canim yerine can, kocacim yerine koc seklinde
Sosyal deney yapacam diye kocanı kendinden soğutmaya değer mi![]()
Başımı vuracak bir duvar var mı ? Sanırım anlamadılütfen anlamamış olsun
![]()
Sizin adamların içinde bir aşk böceği uyuyormuş da haberiniz yokmuş :))))))Başımı vuracak bir duvar var mı ? Sanırım anlamadılütfen anlamamış olsun
![]()
Tepki versin diye bekliyorum yoksa ben soğuyacam adamdankoptum şuan
hahahahahahahBaşımı vuracak bir duvar var mı ? Sanırım anlamadılütfen anlamamış olsun
![]()
Pompili boyPompilim nedir ya.![]()
Demek ki ben yıllardır "aşkım" diye hitap ettiğimi sanarken adamın kulağına "bebitom, pompitom" diye gidiyormuşhahahahahahahNe güzel cevap vermiş ama
biz hoşlanmıyoz böyle pompikli mompikli şeylerdenTepki versin diye bekliyorum yoksa ben soğuyacam adamdanumarım anlamamıştır
![]()
Büyütme dediği ne? Çok olan mevzusu? ay tuhaf tuhaf çağrışımlar yapılabilir bak.Başımı vuracak bir duvar var mı ? Sanırım anlamadılütfen anlamamış olsun
![]()
Hahahaaaa, benim ki de o ne la dan sonra az sonra arayacağım yazmış :)))))))Pompitomm yazdım direk aradı benimki.![]()
Başıma bişey geldi de gizli kodla mı konuşuyorum sandı acaba
![]()
![]()
![]()
Pompitomm yazdım direk aradı benimki.![]()
Başıma bişey geldi de gizli kodla mı konuşuyorum sandı acaba
![]()
![]()
![]()