Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım bankadan gelen mesajla alakalıydı o önceki mesajlarlaBüyütme dediği ne? Çok olan mevzusu? ay tuhaf tuhaf çağrışımlar yapılabilir bak.![]()
Merhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz![]()
İnşallah yersin. Kibledim.. bu ne yani.eski sevgilim bana aş-kilot-am derdiinşallah ban yemem
![]()
Toplum için de niye Ali bey ki? Aynı iş ortamı falansa biraz anlarım da. Böyle eski Osmanlı aileleri gibi bişey canlandı gözümde![]()
Hahahah ne güldüm. Benim vermek istediğim tek tepki buydu
Supermis eşinin yorumuKızlar, ben eşime “Pompilitom” yazdım. Gelen cevap aynen şu:
“O ne balım. Alınacak bir şey mi”
“Pompilitom” mesajından bir yarım saat önce de alınacaklar listesi göndermiştim.
![]()
Kızlar, ben eşime “Pompilitom” yazdım. Gelen cevap aynen şu:
“O ne balım. Alınacak bir şey mi”
“Pompilitom” mesajından bir yarım saat önce de alınacaklar listesi göndermiştim.
![]()
akşama başka bir beklentide olan hatun ekstra flörtöz gibii bir şeyNasil bisey?![]()
şimdi deniyorumHâlâ kocasına pompilim diye mesaj atmayan var mı aranızda?![]()