Eşe hitap

10 seneliyiz massallah.. Askitomla askim ve hayatim la devam ediyoruz..

ahaha, bilmem, ben rahat ediyorum, genel olarak nemrut bir insanimdir ondan herhalde :bicak:

bir de eskiden AliCan derdim sevgi sozcugu olarak, sonra herkes AliCan demeye basladi kociskoma, sinir oldum, etkiye tepki de olmus olabilir :110:
:KK48::KK48: çaktırmadan toplum davranışı yeniden biçimlendirmee...güzeel :halay:

Ayy böyle dese kocam dalga geçtiğini düşünürüm. 8 yıl oldu ya canım deriz ya da hayatım oranı buranı yerim demesin mümkünse...

Ayy böyle dese kocam dalga geçtiğini düşünürüm. 8 yıl oldu ya canım deriz ya da hayatım oranı buranı yerim demesin mümkünse...

Çok sıradan bir ilişkin var demek ki ıyyyy
laught-gif.1318383

Ben ciddi ciddi aşkiletom demem ama gülmek için yapıyoruz hahahah ve komik geliyor bana. Bu ara da "söyle Güloo" diyor telefonu açınca, bende napıyon Canooo diyorum (kroya bağladım) :KK70: Eğer bir şey almak istersem, ki kendim alabilirim aslında ama ona soruyorum "aşkileteşkoşkocişkom(?!)" Dediğim an "ne istiyosun gızz yine" der. Guzum çok der her Kayserili gibi.

Sanırım eşimin dışarıdan görünümüne, sakinliğine ve ağır başlılığına yakıştıramadığım için çok hoşuma gidiyor ve komik geliyor.

Ama başkasının yanında ismimle hitap eder, bende ona. Aşkım falan asla DONT yani:KK70:

Son düzenleme:
Aaa Yooo hic bana göre hitap şekilleri değil.yeni evli iken de kullanmadım,şimdi de kullanmam.sadece canım,arada aşkım diye seslenirim ben.en fazla farkli olarak "itim" kullanırız :KK48:

Dümdüz gökhan:D
Ama her olayda ses tonum değişir.Kizarken farklı,bir sey isteyecegim zamn farkli,oynaşırken farklı vb.:D

Back
X