- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.460
- 88
- 33
Benimki de en son bana bu sözcükleri açıklar mısın yazmışAradı zaten.o ne ki diyor.dedim: yeni adın))) biraz uzun değil mi diyor yaaaa... Kıyamam. ...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki de en son bana bu sözcükleri açıklar mısın yazmışAradı zaten.o ne ki diyor.dedim: yeni adın))) biraz uzun değil mi diyor yaaaa... Kıyamam. ...
Koptum yeminle pompitom naberr yazdım adama
iyidir şekerim
pompitomun meali nedir demiş![]()
Ay bütün mesajlari okudum dayanamadim bende attim benimki aşkım bile nadir der buna ne dicek acabaHâlâ kocasına pompilim diye mesaj atmayan var mı aranızda?![]()
Anlatmıyım şimdi konu dağılmasınHhahaha kim kimin sırtına biniyor![]()
Yav insan kocilaşkosuna pocikleşkom demez mi yuhhhh![]()
![]()
Hahah Ay durun bende yazıcamm![]()
Alamamıştır. Ard arda bebitom falan da yazDenemek icin pompilim yazdim. Mavi tik oldu ve aradı. Pompilim ne diye de sormadı. Sanırım daha yuksek dozda biseyler demem gerek benimki de bi çesit.![]()
ArtıkNaber g.t? diyorum
:)))))))))Benimki de en son bana bu sözcükleri açıklar mısın yazmışjeton geç düştü sanırım
ben anlasam açıklayacam da
![]()
Sabahtan beri gülüyorum ya durduramadım kendimi![]()
Hahahaaaaaa :))))))))
Yazar yazmaz görüntülü aradı hahahah gülmekten cevap veremedim![]()
Valla bilmiyorum da bana çok itici geliyor böyle kelimeler.hele sizinki hakkat itici.Ama allahtan ikiniz de aynı kafadasınız.bana kocam g. Yerim Şerefsiz kısmını söylese heralde tiksinirim ondan![]()
Anlatmıyım şimdi konu dağılmasınbenim ki o kadar kibarlığı kaldıramaz hele arkadaşları duysa ayyy alay konusu ağırlığı sarsılır
![]()
Yazar yazmaz görüntülü aradı hahahah gülmekten cevap veremedim![]()