Eşe hitap

benimki 5 dakikadır gördü ama cevap vermedi pompilişkom a :KK70: muhtemelen yanlış yazdığımı falan düşünmüş olabilir.. Genel olarak kuzenlerime kardeşime arkadaşlarıma tuhaf hitap şekilleri kullanırım çoğu zaman.. Aşko,Beybi, minnoş, miniko, tatlış gibi gibi :KK70: Onlardan birine yazdım zandı zaaaarrr kaile bile almadı beni :KK70:

Bizde böyle Şeyler olmaz.
Zaten sevmem bu tarz şeyleri en fazla Aşkım canım cicim

Eşiyle böyle arada çocuklaşamayan, eğlenemeyenleri okuyunca üzüldüm onlar adına.. Evlilikte ciddiyet mi olur? Eşin o senin..

Sizin söylediklerinizi değil ama arada ben de sevimli hitaplar kullanırım eşime, bizim de hoşumuza gidiyor böyle şakalaşmak..
Bu şekilde çocuklaşmıyor da olabilirler, olabiliriz. o_O

bende denedim yazdım kafasına taş düştü diyecek heralde :))) bakalım ne cevap verecek ne diyon gı demese bari tüm hevesim yerle bir olur:))))

:KK53:Ben de pompilitom kalp kalp kalp dedim bakalım ne diyecek eğer güzel bi cevap versin artık cilvenin gözüne vururum :KK53:

Eşiyle böyle arada çocuklaşamayan, eğlenemeyenleri okuyunca üzüldüm onlar adına.. Evlilikte ciddiyet mi olur? Eşin o senin..

Sizin söylediklerinizi değil ama arada ben de sevimli hitaplar kullanırım eşime, bizim de hoşumuza gidiyor böyle şakalaşmak..
Ben de sevimli hitap kullanırım da anlamı vardır genelde söylediklerimin :)) Honki ponki tonino gibi pompilito dedik kocaya bakalım ne diyecek :KK53: merak ediyoruuuuum

benimki 5 dakikadır gördü ama cevap vermedi pompilişkom a :KK70: muhtemelen yanlış yazdığımı falan düşünmüş olabilir.. Genel olarak kuzenlerime kardeşime arkadaşlarıma tuhaf hitap şekilleri kullanırım çoğu zaman.. Aşko,Beybi, minnoş, miniko, tatlış gibi gibi :KK70: Onlardan birine yazdım zandı zaaaarrr kaile bile almadı beni :KK70:
Aradı şimdi diyalog şöyle :D

O: -sevgilim naptın?
Ben : -iyiyim sevgilim sen naptın?
O: -iyiyim de what is the pompilişko?
Ben : -it is the sosyal deney :D
O : - ha ok. KK yani :D
Ben : -aynen aynen :D

:D :D :D

Kocasina pompitom yazanlar gordunuz mu sizin kocalariniz da askim canim dan bezmislerki yeni isimlere hic de kizmadilar demekki yeni seyler denemek gerek.adamlarin ruhu cocuk demekki azcik cocuklaşıven nolcek..
Pompito ne demek :D ya ben çok mu art niyetliyim bişeyler çağrıştırdı bana tövbe estağfurullah, cidden ilk defa duyuyorum merak ettim :olamaz::oops:

Bana da saçma geldi 4. Yıla gidiyoruz ilk yilimizda da dese saçma gelirdi bian:kusmuk:benimde bol e oldu

:))Kizlar,3cü sayfadayım,çok acımasızsınız ya:))
Kız burada birşey paylaşmış,hiçbirini kullanmasam da heyecanını buradan hissettim,korkmayın çok sürmez,sürse de zararı yok:D
Tek dötlü kelimeyi paylaşmasa iyiydi,aralarında kalsaydı:)

Back
X