Eşe hitap

:KK70:Sizin geri bildirimleri gördüm ya, hayatta deneyemem,diyemem gülmekten zaten:KK70:
Deneyin ya :-) ben yakalandım :-) gördü burayı bildirimden :-) vay hainnn demek bu yüzden dedi :-) burayı görmeden önce kıymetimi anladın sonunda diyordu :-)

İnsan 40 ı geçince yenilikleri takip mi edemiyor nedir, 5 yıldır birbirimize melek diyerek yaşıyoruz, ailelerimizde alıştı her yerde kullandığımız bir hitap geldi =) Bir kere baltoşummm demişliğim var, o ne öyle nonoşum der gibi diye isyan etti, sevmez yani =) bazen kedimi severim bu tür hitaplarla anne yer o bal totoşunu diye falan ona bile kızıyor oyuncak mı o kızıma kibar davran dedi geçen akşam =))

Kk da bir konuya bu kadar güleceğimi düşünmezdim.

Cicim aylarinda normal bunlar.
Ben evlendiğimiz günden beri hayatım derim ya da ismiyle hitap ederim.

Pompilim tuhaf bir kelime,evrilmiş hallerini düşünemedim şu an(pompilitoşkom falan:KK53:)
Yalnız konuyu sosyal deneye çevirdik :-) o kocaların çoğu yıllardır bu anı bekliyormuş :-) çoğu pembiş gelinmiş meğer :-)

Çok garip geldi yaaa bana yavrum deyince bile kendimi kötü hissediyorum bazen. Senin g. T şerefsiz vs bişi dese boşarım herhalde. Hitaplarınıza bir şey demeyeceğim tercih ama bana bu ilişki çok seviyesiz geldi.

Back
X