Eşe hitap

Hayatım dışında asla aşkım bebeğim bitanem demem kaldı ki pompitom lolitom aşkitom koçitom bunlar nefret edilesi kelimeler.

Ama aynı zamanda “lan”da derim “öküzüm”de derim hayatımda derim herşeyin yeri var. Çok seversem “yaaa salak” diye de yavşarım.
Bizimki Uçlarda yani biraz.

Öyle toz pembe minnoş laflarımız yoktur bizim.

1 bucuk yillik evliyiz hic bu kadar olmadik yani.
Ben hosuna gitmedigini bildigimden sinir etmek icin bazen kociskolataaam falan diyorum askitoskoloskooom falan yaziyorum. Sirf dalga gecmek icin. Hay gene basladi diyo oda :D yani hitap seklimiz bu degil ben ismiyle sesleniyorum karetta karetta diyorum hırto diyorum bilader diyorum bence daha samimi :D

Aman sizde biraz cilve yapın yaa, yola gelsinler az :p Camış falan derseniz tabi adam da diye diye öyle olur. Ha benimki doğuştan öyle diyorsanız bir şey diyemem :KK70:
Her yiğidin yoğurt yemesi farklı napalım bize de piyango böyle vurdu :)

Yalnız dikkatimi çekti, herkesin kocası ne kadar romantik ha. Benimkinin telefonunda adımla kayıtlıyım hiç aşkım, beybitom falan diye kaydetmemiş. Trip mi atsam, ehehe.
Flört dönemimizden beri AŞK olarak kayıtlı bizde. Hiç değişmemiştir. Aslında son zamanlarda sıkıldım biraz, ilgi çekici bir şey bulursam değiştiririm ikimizi de :p

B194DF3C-D928-43F5-888C-7D123828B2C2.webp

Yalnız dikkatimi çekti, herkesin kocası ne kadar romantik ha. Benimkinin telefonunda adımla kayıtlıyım hiç aşkım, beybitom falan diye kaydetmemiş. Trip mi atsam, ehehe.
Sonradan değişmesi daha büyük hayal kırıklığı yaratıyo çok da şeeetmemek lazım

Back
X