Eşe hitap

Flört dönemimizden beri AŞK olarak kayıtlı bizde. Hiç değişmemiştir. Aslında son zamanlarda sıkıldım biraz, ilgi çekici bir şey bulursam değiştiririm ikimizi de :p
Ben değiştim haksız mıyım şimdi camış demekte soruyorum isyanım var :)

Bende adımla kayıtlıyım senelerdir canım bak senelerdir diyorum :KK39:

Triplendim, yanımda da şu an :p "Niye ismimle kayıtlıyım beeeöö" dedim. "Sonuna m ekleyeyim" dedi. Ama sonuna m ekleyince de başka bir isimmiş gibi oluyor, sahiplenme anlamı katmıyor. Ay bıktım bunun düz mantığından ehehe.

Triplendim, yanımda da şu an :p "Niye ismimle kayıtlıyım beeeöö" dedim. "Sonuna m ekleyeyim" dedi. Ama sonuna m ekleyince de başka bir isimmiş gibi oluyor, sahiplenme anlamı katmıyor. Ay bıktım bunun düz mantığından ehehe.
Benim adımda eşimin adı gizli o yüzden ben adımla kayıt etmesini hiç sorun olarak görmedim.
Sonuçta toplantıdayken telefonunun pompililotom arıyor diye çalmasını istemez :D

Benim adımda eşimin adı gizli o yüzden ben adımla kayıt etmesini hiç sorun olarak görmedim.
Sonuçta toplantıdayken telefonunun pompililotom arıyor diye çalmasını istemez :KK70:

Hahsjsjsj "pompililotom arıyor". Ayy yalnız romantizm diye buna derim adımda adın var falan uuu beybi...

Pompitoşkon dinlesin o zaman seni :) Dikkat et ama senin isyanın onun isyanına dönüşmesin de pompitoşkom demen yüzünden :KK70:
Benden bekleyeceği en son şeylerden biri bunu söylememdir heralde şoka girer hatta nefes tutmak suretiyle bitkisel hayata girip kalıcı hafıza kaybı yaşamayı deneyebilir :)

Bir nesil beni korkutuyor yahu kocişle başladı nerelere geldi patates çuvalım diye seven gördü bu gözler ;) :0 ben mi garip karşılıyorum bilrmedim!
Osuruk çiçeğim diye sevin bari daha yaratıcı :)))

Back
X