- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Dönerse benimdir dönmezse cehennem olsun :)Kız adam elden gitmesin sonra, yavaştan al önce aşkım canım falanla alıştır![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönerse benimdir dönmezse cehennem olsun :)Kız adam elden gitmesin sonra, yavaştan al önce aşkım canım falanla alıştır![]()
Benim adımda eşimin adı gizli o yüzden ben adımla kayıt etmesini hiç sorun olarak görmedim.
Sonuçta toplantıdayken telefonunun pompililotom arıyor diye çalmasını istemez![]()
şu an gülmekten ölüyorum.
sadece pompito yazdım.
cevap: O NE GI![]()
Aynen canım adam bilmiyoki sosyal deneye kurban gitigini sevindi garibimHahahah haykırıyoummsizde iş yokmuş onca zaman
Ayy diğer türlü anlamıştımbakış açısı kötü![]()
yeni evlilerin sunum merakı varya onu kastetim. böyle hitap eden biri muhtemelen kahvaltida domateslere kurdele bağlayıp kahvaltı masası hazırlıyordur okurken gözümde bu canlandı![]()
Beğenmedim bızımlan deeegilsın böyle olmalıydı ;Ponçikkk diye bağırıyor evin içinde
Tek hoşuma giden kelimesi bu,sinirlenince de ayı diyor. :)
Ara sıra diyoruz valla billaGerçek mi yoksa kinaye mi yaptınız ?
Ciddiyetimi kaybediyorum ajshahanhahsnsnsns.Beğenmedim bızımlan deeegilsın böyle olmalıydı ;
Karadutum, çatal karam, çingenem
Nar tanem, nur tanem, bir tanem
Agaç isem dalımsın salkım saçak
Petek isem balımsın a gülüm
Günahımsın, vebalimsin
Bunu tuttum yazam da gönderem bariCiddiyetimi kaybediyorum ajshahanhahsnsnsns.
Dohtora gittim
Böbreğimde daş
Dişimde çürük
Kalbimde seni buldu.![]()
Ahahahaha verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dilerizbeynim döndü ha :))
evirdim çevirdim buldum galiba![]()
ahhajaşdşxmajsjdjsjdjfkdksm akıma gelCiddiyetimi kaybediyorum ajshahanhahsnsnsns.
Dohtora gittim
Böbreğimde daş
Dişimde çürük
Kalbimde seni buldu.![]()
Jajdndnsbavbznana ahahahahaahhajaşdşxmajsjdjsjdjfkdksm akıma gel
kalbinde yer yoksa pompilitim
sorun yok ben ayakta da giderim