Eşe hitap

Bu ne bayağılık ya?
WhatsApp grubu değil bura
Sex hayatını arkadişlerine anlatan varoş kadınlar-dan 1isi
Pompiş uyku mu tutmadı seni yoksa biri zorla bu konuya mı çekti tehdit falan mı var ha yoksa ne yapacağını biliyosundur biliyo musun?

Bu ne bayağılık ya?
WhatsApp grubu değil bura
Sex hayatını arkadişlerine anlatan varoş kadınlar-dan 1isi

Bdv'de pek takılmam ama ne zaman girsem sizin gereksiz bir polemik yaratma çabanızı görüyorum. Gerçekten epey mutsuz olduğunuzu düşünmeye başladım. Keşke bir konu açıp anlatsanız.

Bdv'de pek takılmam ama ne zaman girsem sizin gereksiz bir polemik yaratma çabanızı görüyorum. Gerçekten epey mutsuz olduğunuzu düşünmeye başladım. Keşke bir konu açıp anlatsanız.
Pompişi yok galiba o yüzden depresif

Sen polemik nasıl başlar görmemişsin
Ben yorum yazar, çıkarım
Konudan bana bildirim gelmez

Sen polemik nasıl başlar görmemişsin
Ben yorum yazar, çıkarım
Konudan bana bildirim gelmez

Doğrudur işin o kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Bana kalırsa tarayıcıyı kapatınca biter gider zaten, internet diyaloglarını önemsemem. Ama siz alakasız yerlerden insanlara sataşıyorsunuz, dikkat çekici bir agresifliğiniz var. Bunu da sataşmak için söylemedim. Hakikaten üzüldüm mutsuzluğunuza.

Doğrudur işin o kısmıyla pek ilgilenmiyorum. Bana kalırsa tarayıcıyı kapatınca biter gider zaten, internet diyaloglarını önemsemem. Ama siz alakasız yerlerden insanlara sataşıyorsunuz, dikkat çekici bir agresifliğiniz var. Bunu da sataşmak için söylemedim. Hakikaten üzüldüm mutsuzluğunuza.
Üzülme :)
Yakında bitiyor :)
Ama buradaki dilim değişir mi bilmiyorum:)

Bayağı bi sayfa okudum da anlayamadim durumu.Sadece kocaya pompilim diyecek ne yaşadın merak ettim.Sanirim o sayfaya kadar dayanamayacağım.Tabi anlattıysan. Yeni dönem pembik gelin olduğunu düşünüp rahatlatıyorum kendimi.
G..yerim de ayrı bir mevzu tabii.

Back
X