- 3 Ekim 2007
- 14.685
- 36.910
- 1.123
- 39
Gece gece bilemedim şimdi istersen sabah de iş alma başına bu sefer de g.t mot deyip deTamam gelsin birazdan solerim:) sonucu yazarim taşlamasın burdaki avratlar sonra beni :))))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece bilemedim şimdi istersen sabah de iş alma başına bu sefer de g.t mot deyip deTamam gelsin birazdan solerim:) sonucu yazarim taşlamasın burdaki avratlar sonra beni :))))
Hahaha ay geberme kiz:) yok yok bisecik olmaz:)Gece gece bilemedim şimdi istersen sabah de iş alma başına bu sefer de g.t mot deyip de![]()
Aynen öyle , evet eşler arasında samimiyet olur ama bu bildiğin aşırılık .Evet ne kadar çirkin degil mi? Aslında daha çirkin olanı bunun buraya açıkça yazılmış olması. Ben daha tanımadan konu sahibinden soğudum.
18 yillik evluyuk.Merhaba Hanımlar,
Benim ki dert değil sadece merak
Eşlerinize nasıl hitap ediyorsunuz ?
Biz daha 5 aylık evliyiz ve çok garip hitaplarımız var birbirimize karşı ve çok eğleniyoruz.
Şuan mesela yeni bir hitap buldum ona karşı ve oda aynı şekilde komik cevap verince koptu film ve gülerek bu konuyu açıyorum.
Mesela;
ilk başlardı minnoşum, boncuğum aşkitom, aşkilotam gibi klasik hitaplardı, sonrasında bunlar evrildi ve farklı biçimler aldı. Bazen de senin g... yerim şerefsiz der severken :)
Şöyle ki; pompoe , kocalikom, minnoşkam, bebik kocam, bebilitom, aşkitoşkom
Biraz önce de whatsaptan sadece pompitom yazdım, he pompilim die cevap aldım :)
Sizler de böyle şeyler yapıyor musunuz![]()
Konuştum :) bilir sevmediğimi ,çekinir bi kere :)) biz genelde dalga geçmek için kullanırız bu hitaplari :)))Büyük konuşma kuzum![]()
Bu ne cesaret yiğidimTamam gelsin birazdan solerim:) sonucu yazarim taşlamasın burdaki avratlar sonra beni :))))
Yurek yedim:)Bu ne cesaret yiğidim![]()
Merhaba :) Benimki de şimdi geldi oturuyoruz. Ne diyorsun, deneyeyim mi şansımıBu ne cesaret yiğidim![]()
YarasınYurek yedim:)
Dene dene dene bekliyoz hangisini deniycen pompiliyimi? Digerini mi:))Merhaba :) Benimki de şimdi geldi oturuyoruz. Ne diyorsun, deneyeyim mi şansımı![]()
Risk budur :)Merhaba :) Benimki de şimdi geldi oturuyoruz. Ne diyorsun, deneyeyim mi şansımı![]()
Siz söyleyin :)) 10 dk içinde geri dönmezsem 112'yi arayınDene dene dene bekliyoz hangisini deniycen pompiliyimi? Digerini mi:))
g*tünü yerim şerefsiz de ahhahahahSiz söyleyin :))
Ahahahg*tünü yerim şerefsiz de ahhahahah