- 24 Nisan 2011
- 3.296
- 4.781
- 333
Bu çok tehlikelig*tünü yerim şerefsiz de ahhahahah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu çok tehlikelig*tünü yerim şerefsiz de ahhahahah
tamam boşver gece gece.AhahahBu olmaz ama haksızlık
![]()
Hem fikir miyiz??tamam boşver gece gece.
kalbinde yer yoksa pompilim
sorun yok ben ayakta da giderim de![]()
Pompi yi duyduğu anda beyaz ışığı görebilir kalp masajı biliyo musun :)Hem fikir miyiz??![]()
Suni teneffüs biliyorum o yeter onu canlandırmayaPompi yi duyduğu anda beyaz ışığı görebilir kalp masajı biliyo musun :)
Teneffüs fikri aklıma bile gelmedi acaba nedenSuni teneffüs biliyorum o yeter onu canlandırmayıEşim alışkındır benden böyle dğeişik hitaplar görmeye pek şaşıracağını sanmyorum
![]()
Esime watupptan yazdim senin .. yerim s.. diye:)
Tepkisi: ney
Ben: senin .. yerim s..
Tepkisi: iyimisin?
2dk sonra yazmıs: Hasta misin sen ne diyon?
Trontriko sacma sapan konusma ne diyon? Manyak misin sen? Ne diyon?
Ya cocuklar uyuyo geberiyom gulmekten:))) aguhahaha
Yarin konu acmam insallah kocam beni dovdu ya da herif beni bosuyo ya da kk sayesinde timarhaneye kapatiyolar beni diye:)))
Bende guldum valla :)Gece gece güldüm ya![]()
Krize girdim tontriko şaka mısın yapılır mı buEsime watupptan yazdim senin .. yerim s.. diye:)
Yarin konu acmam insallah kocam beni dovdu ya da herif beni bosuyo ya da kk sayesinde timarhaneye kapatiyolar beni diye:)))
Yaptim valla asil birazdan gelince ne dicekmerak ediyorum:))Krize girdim tontriko şaka mısın yapılır mı bu![]()
ay bu çok iyi ahahahahEsime watupptan yazdim senin .. yerim s.. diye:)
Hadi kalk acile gidiyoruz der kesinYaptim valla asil birazdan gelince ne dicekmerak ediyorum:))
O kesin, valla baya ciddi sordu iyimisin diye israrla:)ay bu çok iyi ahahahahyazık adama ya karısı, çocuklarının anası için ne kadar da endişeleniyor şuan.
Telefonumu ele geçirmişler ben yazmadım falan de bari daha inandırıcı:)Esime watupptan yazdim senin .. yerim s.. diye:)
Ya da hazir benim avrat kaffayi yedi ole kalsin belki biraz normallesir deyip ellemez hic:))Hadi kalk acile gidiyoruz der kesin![]()
Cocuklar yazdi desem:))) okuma yazma bilmiyolarki daha : (Telefonumu ele geçirmişler ben yazmadım falan de bari daha inandırıcı:)