- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende yazdım nasılsın pompilitom diye iyiuim aşkım (.pompilitom ne Gı) demiş
Ben söyleyemedim bile eşime,biliyorum kahkaha atmaktan tamamlayamazdım kelimeyiiki kusmuk atan gitmiş halbuki sadece pompolipoli ay dilimde dönmedi.işte ondan bi mesajın başındaydı herşey.yazsalardı kıyametmi kopardı.hem eşlerinin bilmedikleri özellikleri çıkacaktı ortaya![]()
Ben söyleyemedim bile eşime,biliyorum kahkaha atmaktan tamamlayamazdım kelimeyi![]()
Kendiniz mi okuyosunuz yoksa açıp dinliyo musunuz çok iyi ya ama ömrümde göremeyeceğim bişey hiç umut yok
Ben yapamam bunu yapsam da katılan olmaz ciddi duramam en baştaortam güzel. bebeleri uyuttuktan sonra bizde yapabiliriz aslında .hem değişik bi renk katmış oluruz.
Pompilitom ne kizlar![]()
Sihirli kelime yüzyıllardır kadınların aşk dünyasına dalmak için beklediği kurtarıcı söylediğin an mumlar yanıyo ağzında kırmızı gülle odaya tutkulu bir ispanyol dansçısı misal kocitoşkolar geliyomuş muş diyorum söyleyenlerin yalancısıyımPompilitom ne kizlar![]()
Video atılmıyor yaKendiniz mi okuyosunuz yoksa açıp dinliyo musunuz çok iyi ya ama ömrümde göremeyeceğim bişey hiç umut yok![]()
Çok iyi harbiden bi tane de koray avcı bulun :)Video atılmıyor yabiz okuyoruz
![]()
Çok etkili bir aşk sözcüğü içinde aşk tutku ihtiras şehvet barındırıyoPompilitom ne kizlar![]()
Dün akşam söyleğimde adamda nasıl etki bıraktıysam o kadar üstelememe rağmen ses etmedi![]()
Ay siz çok yaşayın çok güldüm yaDün akşam söyleğimde adamda nasıl etki bıraktıysam o kadar üstelememe rağmen ses etmedi![]()
Aşkımmm canımm ın 2018 sürümü heraldePompilitom ne kizlar![]()
Yaa çok pompişsiniz![]()
seninkinde tık yokDün akşam söyleğimde adamda nasıl etki bıraktıysam o kadar üstelememe rağmen ses etmedi![]()