• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşe yapılacak şaka önerileri

Koş tvde inanılmaz bi hayvan belgeseli başladı kaçırmamalısın demiştim( düğün videomuzu açmıştım) eşim görünce baya gülmüştü.

Duşta şampuanın içine bal koymuştum( çünkü kahvemi acı yapmıştı)

Arabasını park ederken arkada ağaç varsa arabanın arkasını ağaca dayarım( aramızda erotik bi şaka)

Yazın terliğine vazelin sürmüştüm ( zaten düz taban inanılmaz komik olmuştu kaya kaya yürüdü)

Tıraş makinesine saçımın ucundan kıl boyutundan kesip koymuştum kıllarımı kestim sanmıştı kusacaktı nerdeyse asla sevmez titizdir ben çok gülmüştüm

Herkese merhabalar,
Eşimle şakalaşmayı çok seviyorum. Eve her geldiğinde bir yerlere saklanırım sonra beni arar bulur güleriz. Duş alırken mutfaktan soğuk su alıp üstüne dökerim o da duş başlığıyla bana ateş eder vs.
Şuan dışarda ve 1 saat sonra eve gelecek ama saklanmaktan sıkıldım.
Artık yeni fikirler istiyorum. Karşı tarafa zarar vermeyecek şaka önerileriniz var mı?
Çocuk musunuz bu hareketler ne falan filan diye düşünen varsa lütfen yorum yazmasın 😂
DUşta buz gibi suyu üstüne döktüğüm eşimin,duş başlığıyla dal.aşak ateş etmesi 🫩

Ne güzel ilişkiniz var demek ki ben sıkıcı bir karakterim düşündüğüm zaman böyle bir şeyin kendime yapılmasını istemezdim 🤣
Kahve hazırladım deyip yanına git onun üzerine döküyor gibi yap ama kupa boş olsun 🤔

Ne güzel ilişkiniz var demek ki ben sıkıcı bir karakterim düşündüğüm zaman böyle bir şeyin kendime yapılmasını istemezdim 🤣
Kahve hazırladım deyip yanına git onun üzerine döküyor gibi yap ama kupa boş olsun 🤔
Sıkıcı değil, sakin bir yapınız var demek ki 🌿
Ben de bana yapınca hoşlanmam ama ona yapınca acayip keyif alıyorum 😂
Ya da boş çaydanlığı üstüne devirmek 🤩
Soğuk çayı dökmek de olabilir 😂

İnsanların niye bu olaya bu kadar olumsuz ve garip baktığına anlam veremedim ama sizin bu yorumunuz beni mutlu etti 😍
Çok teşekkür ederim çok tatlı ve kibarsınız.
Hmm kek içine acı sos doldurma fikri güzelmiş denerim valla 😂
Rica ederim ben de teşekkür ederim güzel iltifatlarınız için. 🌸
Güzel fikir gibi gelmişti yıllar önce görmüştüm ben de 😂

Sıkıcı değil, sakin bir yapınız var demek ki 🌿
Ben de bana yapınca hoşlanmam ama ona yapınca acayip keyif alıyorum 😂
Ya da boş çaydanlığı üstüne devirmek 🤩
Soğuk çayı dökmek de olabilir 😂
Ay ben de bana şaka yapılmasını hiç sevmem ama şaka yapmaya bayılırım kardeşimi de çok kandırırdım. Uyandırmak için eziyet ederdim çocuğa kirpiklerini çeker, kulağına üfler, tırnak diplerini bastırır, burnunu kapatırdım. Bunları yaptığım yaşlarda ben 28 kardeşim 22 yaşındaydı sonra benden önce kaçtı gitti evlenmeye ahahahhaha

aklıma şey geldi mesela elime gelip dökülen saçlarımı uyurken kafasına koyarım eşimin. Sinir etmek çok hoşuma gidiyor. Alıştı artık o da bana 😁

Ay ben de bana şaka yapılmasını hiç sevmem ama şaka yapmaya bayılırım kardeşimi de çok kandırırdım. Uyandırmak için eziyet ederdim çocuğa kirpiklerini çeker, kulağına üfler, tırnak diplerini bastırır, burnunu kapatırdım. Bunları yaptığım yaşlarda ben 28 kardeşim 22 yaşındaydı sonra benden önce kaçtı gitti evlenmeye ahahahhaha

aklıma şey geldi mesela elime gelip dökülen saçlarımı uyurken kafasına koyarım eşimin. Sinir etmek çok hoşuma gidiyor. Alıştı artık o da bana 😁
Ben de o uyurken saç uçlarımı yüzüne, burnuna sürerim. Sinek falan sanıp eliyle kovuyor çok komik oluyor suratı 😂 Bir keresinde sırf bu yüzden beni yataktan attı
Ama camdan da atsa sırf onun yüz ifadesini görmek için yine yaparım 😂

Biz şakalardan güreşmeye geçtik, böyle bildiğimiz güreşme :KK45:
Çok eğleniyoruz. Müstakil evde otururken kovalamacalı güreşirdik. Kadın olarak daha güçsüz olduğum için bazen kurtulmak için beni tutan koluna, eline tükürüğümü bırakıyorum :D sonra da üstüme, yüzüme sürmemesi için mücadeleye dönüyor olay, eğleniyoruz biz.

Biz şakalardan güreşmeye geçtik, böyle bildiğimiz güreşme :KK45:
Çok eğleniyoruz. Müstakil evde otururken kovalamacalı güreşirdik. Kadın olarak daha güçsüz olduğum için bazen kurtulmak için beni tutan koluna, eline tükürüğümü bırakıyorum :D sonra da üstüme, yüzüme sürmemesi için mücadeleye dönüyor olay, eğleniyoruz biz.
Birisi orama burama tükürük atsa neler yapacağımı tahmin edemiyorum, inşallah müstakil bir evde yaşıyorsunuzdur bu arada 🤦‍♀️

Herkesin şaka anlayışı baya farklıymış anlaşılan
Ben zekice yapılan esprilere hayranım mesela ince severim eşim de bu konuda bayağı yetenekli. Ben duştayken kocam soğuk su dökse artık eski kocam olur 😂

Ben zekice yapılan esprilere hayranım mesela ince severim eşim de bu konuda bayağı yetenekli. Ben duştayken kocam soğuk su dökse artık eski kocam olur 😂
Benim kocam çok salak ya, zekice esprileri anlamıyor, bir de açıklıyorum ona 😂

Back
X