kestikleri kafa yla fotoraf çektiriyorlar bunlar ne içiyorki..milyon dolarlar serselerdi de önlerine itlerin bari bir anlam kazansaydı yaptıkları kendi olmayan cücük beyinlerinde ...hayat işte Rabbim herkese akıl vermiş ama bazılarının içi doluvermemiş.
neyin kafasını yaşıyorlarsa dünyanın anasını ..............(ağlatıyolar diyeyim ben sen anla)kestikleri kafa yla fotoraf çektiriyorlar bunlar ne içiyorki..
5..6 yaşlarında çocuğun kafasını kesmişler alevi dye..manyaklar...bunlar ayıklannırmı..Davutoğlu ışıdle savaşa girsek 30 sene sürer demiş..gitti birisi geldi birisi..hiç bir ilahi dinde ya da inanç atılımlarında insan öldürün denmez..her inancın görüşün temelinde hoşgörü vardır aksini vizyon yapanlar zaten sapkın gruplardır..
ah ah bununla kalsa daha beterleri var..dünyada terörö bitmeyecek gibi..ışidmiş bilmemneymiş hiç umrumda değil direk okuyunca kahroldum, of ama yaaa....
doğru demiş bu kadar barbar ve sürüngen bir topluma düzenli ordu ile saldıramazsın ki..uzar da uzar kökten çözüm lazım inşallah tez zamanda bulurlar..5..6 yaşlarında çocuğun kafasını kesmişler alevi dye..manyaklar...bunlar ayıklannırmı..Davutoğlu ışıdle savaşa girsek 30 sene sürer demiş..gitti birisi geldi birisi..
manyaklar topluluğu sapkınlar yoldan çıkmışlar ayetleri bile değiştiriyorlarmış kafalarına gööre..her gün dünya medyasına islami ışıd diye boy gösteriyorlar..eşşeğe tecavüz haohaa kobaniye acıdım şimdi işid sen nesin yaaa
bunların inancı yada değerleri yok bence...
maalesef Müslümanlığı kötülemek isteyenler şu an zevkten dört köşe izliyorlardır..petrol politikası..islamı alet etimiş allahın cezaları..IŞID ve Müslümanlık kelimeleri bile bir arada kullanılmamalı. BUnlar düpedüz sapık ve cani..
aynen ya tam bir barbarlar amerika bile paralı askerleriyle onlarla kara harekatına girmeye korkuyorken bizden nasıl beklerler asker göndermeyi aklım almıyor muhalefet kafayı yemiş, yiyosa amerika havadan boş barınakları vurmayı bıraksında yardım etsin kobaniyemanyaklar topluluğu sapkınlar yoldan çıkmışlar ayetleri bile değiştiriyorlarmış kafalarına gööre..her gün dünya medyasına islami ışıd diye boy gösteriyorlar..
küçük çocukların kafalarını kesiyorlar diyorum FmaElric korkunç ötesi..yokmu bu sapkınlara bir dur diyecek olan..Midem bulandı.
Hayvana da çok üzüldüm
kendi vatandaşına kıyamıyor herhalde..bizimkiler anakuzusu değil sanki..aynen ya tam bir barbarlar amerika bile paralı askerleriyle onlarla kara harekatına girmeye korkuyorken bizden nasıl beklerler asker göndermeyi aklım almıyor muhalefet kafayı yemiş, yiyosa amerika havadan boş barınakları vurmayı bıraksında yardım etsin kobaniye
aynen bizim türk askerleri enayiydi şimdi istedikleri kadar ayaklansınlar kobaniye askerimizi sokamıycaklar,kendi vatandaşına kıyamıyor herhalde..bizimkiler anakuzusu değil sanki..
Amerika'nın kendi oyunu olduğu için ses çkarmıyor olmasın...aynen ya tam bir barbarlar amerika bile paralı askerleriyle onlarla kara harekatına girmeye korkuyorken bizden nasıl beklerler asker göndermeyi aklım almıyor muhalefet kafayı yemiş, yiyosa amerika havadan boş barınakları vurmayı bıraksında yardım etsin kobaniye
küçük çocukların kafalarını kesiyorlar diyorum FmaElric korkunç ötesi..yokmu bu sapkınlara bir dur diyecek olan..
Aynen öyle amerikanın umrundaydı ışid pkk birbirini vurması onların işne geliyo zaten işidin elindeki silahlar amerikanın silahları , amerika silah satıyo kazanıyo onlar birbirini yiyor, türkiyede terör bitmesini neden istemıyorlar çünkü biterse silah satıcıları zarar edicek ondan bitsin istemiyorlar hepsinin içinde amerika var silah satıcıları uyuşturucu satıcıları var çok sıkıntılı durum bu savaş bitmez gibi.Amerika'nın kendi oyunu olduğu için ses çkarmıyor olmasın...
Sadece işin içinde silah olsa neyse toprak var,insan var...bu liste böyle gider.Aynen öyle amerikanın umrundaydı ışid pkk birbirini vurması onların işne geliyo zaten işidin elindeki silahlar amerikanın silahları , amerika silah satıyo kazanıyo onlar birbirini yiyor, türkiyede terör bitmesini neden istemıyorlar çünkü biterse silah satıcıları zarar edicek ondan bitsin istemiyorlar hepsinin içinde amerika var silah satıcıları uyuşturucu satıcıları var çok sıkıntılı durum bu savaş bitmez gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?