esek gibi geleceksin diyen kaynana..

Hickimsenin raziligi olmadan baskasinin zoruyla,biryerlere gitmeye mecburiyeti yok. Hele o laf uzerine gidecegim varsada gitmem.gitme de gorsunler bir bakalim.esininde bunlara sahit olmasi cok iyi olmus,eş destegi cok onemli bu tür konularda..

madem eşin yanında bunlarla kafa yormana gerek yok...
"eşek gibi geleceksin" diyen benim babam olsa yine restimi çekerim gitmem..
düzgün çağırılmış olsaydın aman eşini tek gönderme sen de git derdim ama madem kadın bu lafı etti gitme kardeşim..
eşin taraf değiştirmeye kalkarsa ona o zaman bakarsın...

Cok uzuldum bebege gitmeyin bence esinizle ortak kararla gitmeyin ama kendinizi guclu hisediyorsaniz yine bi saygisizlik yaparlarsa cevaplarini verebilecekseniz gidin hem esiniz yalniz gitse esinize sizin arkanizdan konusurlar daha beter olur

eşin anladığım kadariyle ailesi tarafında...annesi ne derse haklı...aynı bendede vardı....onlarda tabi eşinin onlar tarafında olduğu için böyle davranıp..eşek demeleri felan...bana öyle kelime söylenecek...birde yüzsüzlük yapıp gideceğim....kendini kullandırma...bazı yerlerde tavrını koymayı öğret...eşinde senin yanında değilse kendi bilir...sen oyuncak değilsin kurunca oraya buraya gidesin...benim açımdan gitme derim..bu kelime üzerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…