esek gibi geleceksin diyen kaynana..

enteresan geldi bana:44:insan hastalık vs dışında görümcesinin nişanına gitmezmi yahu..

İki aylık raporu nerden aldın merak ettim. Ayrıca profilinde ilişki durumu neden bekar yazıyor ki? Bana inandırıcı gelmedi yazdıkların bu sebeplerden. Kusura bakma ama ya yaşın küçük ya erkeksin ya da bizimle kafa buluyorsun.

Görümce nişanına niye gitmiyorsunuz ki ?İyi cesaret ,ben kanlı bıçaklı olsam görevden olsun diye giderdim.Eşinin başı yere eğilecek çünkü.Herkes orda olacak..

bunu diyen kaynanaya yürü anca gidersin derim.

Son düzenleme:

kirmiziyla isaretledigim yerdeki gibi mantik yürütüyorsaniz sizde de bir sorun var demektir, riskli olmasa yemek
mi bekleyecektiniz bu bahaneyle, ne demek yerini bilmiyorum kalk ögren bilmiyorsan, 'ayrica' yazdiginiz icin
yaziyorum sanki kv evine gidip yemek beklemek normalmis gibi yazmissiniz ama normal degil bu durum

riskliyse eger yardimci olmalari gekekirdi tabi ama üstteki mantikla onlara da cikisdiysaniz araya bu soguluk
girmis olabilir, olaylar tek tarafli gözükmüyor

Son düzenleme:
kadına da küfretmişsindir ya boşuna dememiştir valla hahahahahaha Allahın adaleti bak stv diizlerine konusun tam
kötü gelinin sonu

Sen milleti birak ta kendi sonunu düşün bence.
Küfür de etsem o da senin gibi yer o lafi
SOnra gelir karin agrisini buralarda cikarmaya calisir
Komik duruma dusuyorsun kalitesizliginle
Konumdan defol git.

Konumdan defol git.

bu işaretlediğim yerde
hoşuna gitmeyince neden carlıyorsun ki hemen

eşek gibi lafından dolayı bende gitmezdim sanırım
ama bu yemek su olayı çok gereksiz gerçekten
evinde de konu komşudan mı istiyordun yemekle suyunu
çocuğunun nasıl sebebi oldular anlayamadım ben
yemekle su vermediler diye mi?

Son düzenleme:

Yukardaki yorumu dikkate al bence çok doğru söyledikleri. Sonuçta eşin durumu biliyor hem buna rağmen gidersen sen daha da değerlenirsin eşinin gözünde bence. Hem de eşini tekken doldurmalarına engel olmuş olursun. Geçmişi de silmeye çalış aklından...

farklı şehirlerde yaşıyorsunuz beş haftalık bebekle yol izni katiyen verilmez birebir ben yaşadım bursadan konyaya annemin evine gidemedim düşük riskinden ötürü..tuvalete dahi kalkabiliyosanız ki ben yatıyodum altımda sürgü vardı hiç kalkmıyodum (buna rağmen düşürdüm takdiri ilahi) siz yerinizden kalkıp bir bardak suyuda alabilirdiniz...hepsini geçtim kayınvalide hakikaten terbiyesizliğin daniskasını yapmış görümce edepsizin biriymiş ama bu davranışlara sağlam bir zeminde siz döşemişsiniz...çokta masum olduğunuzu düşünmüyorum kusura bakmayın..
editüğüne gitmemek için düzenek kuruyormuşsunuz hissine kapıldım..telefon kaydetmeyi düşünmek ani bir durum değildir hazırda bekleyip kaynanayı kışkırtıp gerekli ses kaydını aldığınız fikrindeyim ve zannımca baya tehlikelisiniz.

aynen hizmet edilmesini istemek nedir ki kraliçe gibi hamile hasta değil ayrıca
kalitesiz diyenin seviyesine bakar mısınız ??
kv napsın yazık acıdım Allah akıl versin
Anaya küfreden aciz varlık işte bırakın bağırıp dursunn Bedduam onu rahat bırakmaz zaten carlamama gerek yok

Son düzenleme:
Konumdan defol git.

seviyesiz ?
defol git?
laf yemek ?
Kalitesiz ?

hayatımda senin gibisini görmedim

Son düzenleme:

Sırf “eşek gibi geleceksin” lafının üstüne olsa yine gitmezdim.

Suyu yemegi isteyene kadar kalkip alsaydin keske. Nisana gitmemek buyuk sorun. Kv nin sozu cok cirkin ama zemini de sen hazirlamissin

aynen yaa git yap öğren hiçbişi bulamadım bir ekmek arası sandviç yap ye suyuda görümceden istemek enteresan gerçekten

su almaya kalkıncada mı bebek düşmesi riski oluyor bilemedim:44:

asla gıtmezdım. yasadıkların kolay seyler degıl.ustelık bır bardak su vermemesı ne demek ayrıca esek gbı geleceksın ne demek ya ben olsam sadece bu laf ıcın bıl gıtmem yanı.

arkadaş bir kaç gün önce nişanlıyım diye konu açmış dağılın kızlar

Su ya da yemeğini kendin alabilirdin ben zaten susuzluktan ölsem de görümcemden isteyemem, kalkar alırım kendim
Ama bu laf çok ağır insan gideceği varsa da gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…