Canim ocakda ayinda cektirdim ben yanlis hatirlamiosam buket hanimdi doktor gayet sevimli ve ilgili bir doktor ben memnun kaldimarkadaşlar hepinize merhaba . bu hastaneye gidipte detaylı ultrason çektiren varmı acaba.nasıl memnun kaldınızmı.radyoloji uzmanlarımı bakıyor
Ne acidan kotu hangi politikalari meselaEpeydir yazmıyordum bu başlığa, ben yaklaşık bir ay önce bıraktım burada takibi, gidecek olanlar da iyi düşünsün, hele de ismi çok telaffuz edilen Dr ları daha da iyi düşünün, bir sekilde baslarsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz. hastane politikası çok kötü, sanırım fiyatlar diğer özellere göre çok uygun olduğu için gidenler mutlu oluyor.
Bnm de doktorun burcu hnmdi . doğum yapmama az bi zaman kala degistirdim çünkü hamile halimle o sırayı beklemek artık bunaltiyordu.Selma omur hnma geçtim doğumumu o yaptırdı çok memnun kaldım. Tabi burcu Hnm çok iyi bir doktor ama sıra çok olduğu için kilo tansiyon takibi yapmıyordu muayene kısa suruyordu. Şuan oğlum besbucuk aylık oldu bile Allah bi avazda kurtarsın sizlerideBende burcu hanima gidiyorum.doktor guleryuzlu fakat cok sira oluyor randevu alinmiyor gece 4 te 5te gidi sira yazdiriyor insanlar ben 7.30da gidiyorum onumde 30 kisi oluyor.herkes burcu hanim cok iyi diyor cok hastasi var ama kalabalik oldugu icin hastalari icerde tutma suresi cok kisa geliyo bana.acaba yeterince dikkatli bakiyor mu bilemedim.esenler medipoldede digerleri suratsiz geliyor mega medipol nasil orda hangi doktor iyi bilen varmi
Bnm eşim fotoğrafçı olduğu için biz pek begenmedik ekipmanlarını vs.ama fiyatı uygun. Zaten dışarıdan fotoğrafçı sokmuyorlar dogumhaneye.ama odada istediğiniz kadar cektirebilursiniz.biz eşimin fotoğrafçı arkadaşını cagrdik o çekti bizi.zaten kendi makinemizle de bolca çektik ama sadece doğumhane den fotomuz yok. Zaten o anda da foto dusunecek gibi değildim :))) Allah hayırlı doğum nasip etsin sağlıkla gelsin meleginizbir sorum olacak...Buranın fotoğrafçısına doğum fotoğraflarını çektiren oldu mu
Canım öncelikle bebişin hayırlı olsun bende ayten hanıma bidaha gebelik olursa gitmiycem hatta ohastaneye gitmiycem evet ayten hanım tatlı dilli güleryüzlü ama sadece bu kadar bende bebegimi kaybettikten sonraki bilgisiz tavirlarindan anladim zaten oparatör doktorken kürtajdan sonra bir gittim bir anda docent yardimcisis yazmislar kapiya sasirdim bana bebegim ölmüs olur böyle seyler normal falan dedi yani yapmamiz gerekn bisey yokmu diyorum bi test falan yok bu herkese olabilir dedi ona inanmadim baska doktora gittim bana bebegi arastirmadilarmi dedi bense sadece patoloji yaptilar dedim ozaman hastanenon sorunu dedi doktor sirf patoloji olmaz dedi kanda pihtilasma ve kromozomlarinida baktiricaksin dedi gittim ayten hanima bunlara baktiriyimmi dedim olurr dedi yani uzun lafin kisasi biseyden anladigi yok zaten yogun bakim unitesi bile yok bidaha gitmemHanimlar merhaba
Artik altda gene takvimim yok yavrum 3 aylik oldu bile
Sizle dogum hikayemi paylasmak istedim ziraa hamilelerin cok ihtiyaci oluyor bunlara
Ben bastan beri ayten hanimla devam ettim
Hep tatli guler yuzlu davrandi bana
5 mayis gunu kontrole gitmistim bana 3 cm aciklik oldugunu yatis yapmasi gerektigini soyledi.
Elim ayagima dolandi sanci hissetmiyordum.
Nst de de cok duzensizdi. Suni sanci vericem hizlanmasi icin en zorunu atlatmissin 6 saate dogurursun dedi.
Nese yatisim yapildi suni sanci takildi
İlk baslarda her sey iyiydi
Sabah 10da yatis yapilmisti
Sonra gittikce artan sancilar ve alttan muayneler zorlamaya basladi
Ayten hanim rahim duvarin kalin incelmemis bu biraz zorlar ama olsun dedi
Acilman gayet iyi dedi
Aksam 5 gibi muaynede suyumu kendi elleriyle patlatti
Cok sinir oldum ne gerek vardi
Nese aksam 6da nobeti bitti 7 8 cm aciklik var 1 saate alirlar seni doguma dedi
Ama o suni sanci artik beni bitirdi
Aksam 8 gibi nobetci Ebe geldi muayne etti 4 cm zorlasam 5 cm dedii
Sok gecirdim tum inancim morelim bitti
Doktoru cagir olamaz ayten hanim 8 cmle birakti beni doguma girmem lazim dedim
O ara nurcansu hanim geldi
Biz daha hic bir sey demeden muayne etti ve oda 4 cm fln dedi
Nasil olurdu sabahdan beri o sancilara anca 1 cm mi yani
Sonra senmiydn o kadar bagiran dedi
Ebede dk da 100e vuruyor sancilari dedi baydir boyle
Tabi sonra bir kizdi cabuk azaltin bunu dedi
Normal dogum istedigin icin bekliyoruz ama cok zor olcak bebegin kafasi bile oturmams basmiyor rahim duvarin kalin incelmemis dedi
Tamam dedim bitti ben bittim alin sezeryana
Suni kapandi ve aileme aciklama yaptik
Esim deliye dondu iyi ki ayten hanim orda degildi cunku cektigim bu aci onun eseriydi
Cansu hanim esimi sakinlestirmis ben iceri alininca
Sagolsun sezeryan cok iyi gecti
Bense bir anda iki dogumu tatmis oldum
Aynen canimCanım öncelikle bebişin hayırlı olsun bende ayten hanıma bidaha gebelik olursa gitmiycem hatta ohastaneye gitmiycem evet ayten hanım tatlı dilli güleryüzlü ama sadece bu kadar bende bebegimi kaybettikten sonraki bilgisiz tavirlarindan anladim zaten oparatör doktorken kürtajdan sonra bir gittim bir anda docent yardimcisis yazmislar kapiya sasirdim bana bebegim ölmüs olur böyle seyler normal falan dedi yani yapmamiz gerekn bisey yokmu diyorum bi test falan yok bu herkese olabilir dedi ona inanmadim baska doktora gittim bana bebegi arastirmadilarmi dedi bense sadece patoloji yaptilar dedim ozaman hastanenon sorunu dedi doktor sirf patoloji olmaz dedi kanda pihtilasma ve kromozomlarinida baktiricaksin dedi gittim ayten hanima bunlara baktiriyimmi dedim olurr dedi yani uzun lafin kisasi biseyden anladigi yok zaten yogun bakim unitesi bile yok bidaha gitmem
Verdigi cevaba bak isteAynen canim
Bende dogumdan sonraki gun ziyaretime geldiginde
Bana dedi ki ayyy sende bir normal doguramadin kizz
Ayten hanim dedim sizin dediginiz aciklikla alakasi yokmus
Aaa nasil olur gerilemis mi dedi bide bana
Şok oldum ya pervasızlığın bu kadarı,Aynen canim
sağlıkla büyüt canım yavrunu bende diyorum nerelerde bu kız. seni dua grubundan tanıyorum. cansu hanımdan memnun kaldın mı canımAynen canim
Sorma canim cok zor zamanlar gecirdimsağlıkla büyüt canım yavrunu bende diyorum nerelerde bu kız. seni dua grubundan tanıyorum. cansu hanımdan memnun kaldın mı canım
Sagol canimŞok oldum ya pervasızlığın bu kadarı,
8cm nere 4 cm nere
Güleryüzün doktorlarda hiç de yeterli bir ölçüt olmadığını bir kez daha anlıyorum
Herkes anlatmalı doktorlarla yaşadığı tecrübeyi ki anne adayları bilinçlensin, bir güleryüze tav olmasın, gerçekten liyakatli olanı tercih etsin, öylesini bulmak da zor ama biz talep ettikçe değişmek zorunda kalacak doktorlar. Doğum sürecinde de gereksiz suni sancı verilmesinin doğumu nasıl zorlaştırdığını, anneyi yorgun düşürüp sezaryene yönlendirmek için özellikle verildiğini birebir yaşamışsınız, madem sonuna kadar beklemeyecekmiş ne diye suni sancıyı dayamış doktor hanım, ya tutarsa misali... İşte bu yüzden doğal doğum diyorum, güvenilir doktor istiyorum... Size de çok geçmiş olsun, güle güle büyütün bebeğinizi...
ay canım rabbim beterinden saklasın. şimdi iyisindir inşallah. ayten hanımdan ne kadar memnun vardı birde. ben cansu hanımı medical parktan tanıyorum orda hastasıydım hala ona devam ediyorum.Sorma canim cok zor zamanlar gecirdim
Kizim tam bir cadi cikti2.aya gelene kadar cok zorlandim
Birde safra kesesi ameliyati oldum 2.ayda apar topar
Cansu hanimdan memnun kaldim sezeryan gayet guzel grcti
O olmasa sanirim sabaha kdar sanciyla kivrancaktim yada yalan yanlis normal doguma alip paso kesoceklerdi belkide vakum kullanacaklardi
Sagol canim
Kendi doktorum beni yarida birakti gitti zaten kazigini atarak
Daha once hic gormedigim cansu hanimla doguma girdim
Cidden isi bilmedikleri halde anne adaylarini bu kadar zora sokuyorlar
Hastanede bebegimi bile gozum gormedi o mahvolmuslkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?