ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Kendisi çıkan sonuçlarıma tamamen keyfi şekilde saatlerce beklettikten sonra baktığı için bugün epey canım sıkıldı Hazel Hanımla.
Ama tabii dediğiniz gibi P papatya83 doğum şekli konusunda belki de gerçekten doğalını desteklemekle beraber beklemeyi uygun görüyordur. Inşallah öyledir diyeyim...

Bu arada şeker sınır 140 iken 146 çıktı.
100 gr lık tekrar istedi fakat yaptırmayacağım.
Yediklerime dikkat etmeyi tercih ettim. Kesinlikle saatlerce aç kalıp o suyu bi daha içemem. 1 saat göz yumulabilir ama 4 saat ve sonuçları almakla beraber 5 6 saate varacak bir bekleyiş beni çok geriyor.
Hamur işine olan zaafımı kontrol altına alırsam 146 çok aşırı bir rakam değil aşabilirim diye düşünüyorum ama Hazel Hanım 15 haziranda 100 grlık testle ona gitmemi istiyor.
Sanırım yapmayacağım...
Bugün gerçekten yoruldum. Yok yere de stres sebebi oluşturdum kendime.
Hazel Hanım da kafamda tam oturmadıkça içim daralıyor.
Ne zor karar vermek...

selam,

bende şeker yüklemesi konusunda çok tereddütlüyüm. yaptırmayı düşünmüyorum açıkçası ama sonradan fikrim değişirmi bilmem. bugün ki randevumda fark ettim ki hazel hanım 2 testte yapılması gereken burun kemik ölçüsünü yapmamış çok sinirlendim açıkçası. bu ölçüyü öğrenmek için şimdi 4 lü testti yaptırmam gerekiyor ki ben 4 lü test yaptırmayı düşünmüyodum. ayrıca bana bebegin ense kalınlığını muaynede 2.20 demişti bana ama rapora 1,90 olarak işlenmiş ki nie böyle bişey yapıldı onuda çözemedim. onuda yeni fark ettim. sanırım bu tutarsızlıklar yüzünden şimdi tekrar 4 lü test yaptıracağım. umarım bebegim sağlıklıdır

bu arada ben yeni randevum da burcu hanıma gittim. gerçekten anlattıkları kadar şeker bir bayan. bulyonlu pilavın anlattığı kadar var yani. bundan sonra ona devam edeceğim. eğer başka doktora gitmeyi düşünürsen şiddetle tavsiye ederim.

merhaba canım dediğim kadar var değil mi :) çok pozitif bir doktor burcu aydın boyama hanım valla bende cep nosu bile var whatsaptan yazışıyoruz bana msj atıyor iyimisin sancın varmı diye :) hayatımda böyle iyi doktor görmedim ben hayatımın en büyük şansı benim sıkıntılı gebelik oldugu için iki haftaya kadar alıcak bebeği o zamanda size doğumla ilgili hastaneyle ilgili gözlemlerimi yazarım en azından fikir oluşur kafanızda :) sağlıcakla kalın

aaa canım inanmıyorum benimde kesin olmamakla birlikte erkek

selam bulyonlupilavcım

valla gerçekten varmış. çok tatlı bir kadın. benimde çok kanım kaynadı. hep kendi doğumundan örnek verdi banada ve dediğin gibi ben istemeden cep numarasını verdi. belki aradığında açamayabilirim ama msj at birşey olursa mutlaka dönüş yaparım dedi. Allah razı olsun yani ne diyim. bu şekilde davranmasıda çok önemli. merakla takip ediyorum seni arkadaşım. hayırlı doğumların olsun inşallah. Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. mutlaka yorumlarını bekliyorum dikkat et kendine :)

AMİN CANIM SAOLASIN BİRAZDAN GİDİCEM TEKRAR BURCU HANIMA BİRAZ BELİMDEN SANCI GİRİYOR ANLAMADIM VALLA HAYIRLISI OLSUN SENDE DİKKAT ET KENDİNE CANIM :)

kızlar doğum tarihi belli oldu 25 haziran :) sonunda bitiyor bu işkence isk ke nce diyorum çünkü grcekt te n yoruldum artık sizde durumla nedir

kızlar doğum tarihi belli oldu 25 haziran :) sonunda bitiyor bu işkence isk ke nce diyorum çünkü grcekt te n yoruldum artık sizde durumla nedir

hadi hayırlı olsun canım,

sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. günü belli olduğuna göre sezeryan sanırım.

hadi hayırlı olsun canım,

sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın inşallah. günü belli olduğuna göre sezeryan sanırım.
evet canım sezaryen ama doktorum la bi ilgisi yok yanlış anlaşılmasın benim ilk doğumum sezaryen ayrıca çift taraflı kaşık fıtığı ameliyatı oldum bu yüzden normal doğum yasak bu ara add a kontrolün ne zaman ..??

anladım canım, çok geçmiş olsun. burcu hanım beni on gün sonrası için çağırmıştı. çalıştığım için 10 günde bi izin almam zor oluyor. bende önümüzdeki hafta sonu gitmeyi düşünüyorum. bakalım bebişim cinsiyetini net olarak görebilecekmiyiz :)

Bende daha önce özel güngören hastanesine gidiyordum. Tavsiye üzerine medipol esenlere geçiş yaptım yaklaşık 2 aydır buraya devam ediyorum ve çok memnunum. Doktorumun adı Şehruz hanım çok tecrübeli ve cana yakın çok seviyorum kendisini. doğumuda burda yapıcam Allah nasip ederse. Tavsiye ediyorum.

hadi bakalım hayırlısı olsun canım inşallah gösterir :)

Merhaba arkadaşlar. Hamileliğimin başından beri esenler medipol hastanesi şehruz hanima gidiyorum fakat bazi memnuniyetsizliklerim oldu. Şuan 14 haftalık hamileyim ve hiç kilo tansiyon ölcümü yapmadı, ayrıntılı olarak bnmle ilgilenmedi ikili test yaptracagımda bile kilomu asistan sordu net bilmememe ragmen 50vs dedim baştan savma yazdı halbuki testlerimi medipolde yaptım ve pişman oldm. İlk hamileliğim oldugu için biraz ilgi bekledim doktorumu değiştirmek istyrm doktor tavsiye edrseniz sevnirim.

Hadi bakalım iki farklı yorum...
Ben de senin gibiyim işte arkadaşım ah...İlk gebeliğimle alakalı herşeyi neden netteki bilgi kirliliğinde öğreneyim, doktorsun niye bana bu hakkı tanımıyosun?!
Çok sinirleniyorum böyle şeylere...
Ben de Hazel Hanım'a son randevumda canım sıkıldı.
Açıkçası 100lük şekeri yaptırmayacağım, gidip de yaptırmadığımı söylediğim an tavrı muayeneyi etkileyecek biliyorum.
O nedenle bu kez Burcu Hanım'a gitmeyi düşünüyorum.
Ama artık çok yoruldum gerçekten güvenmek ve sabit kalmak istiyorum.
Yine iletişimde kalalım,burdan güzel fikir edindim arkadaşların sayelerinde.
Hayırlısı olsun bakalım sen de Burcu hanımı bir dene istersen. Benim kendisiyle bir tecrübem olmadı ama çok memnunlar.
Gönlünce olsun herşey :)

Bu arada forumda gezinirken bir başka sayfada yesilinci arkadaşımız Medipol Esenler'de yenidoğan yoğun bakım ünitesi olmadığını yazmış.

Ya ihtiyaç duyulursa?

Şu an hastane ile alakalı yine kafam karıştı...

Bilen bilgilendirsin lütfen...

Merhaba canım evet yeni doğan Yoğun Bakım Ünitesi yok zaten 36 haftadan önceki dogumlari. kabul etmiyorlar ben burcu Hanımdan çok çok memnunum tavsiye ederim

Doğru söylüyorsun bu arayışlara girmemizin sebepleride bazı doktorlar malesef! Çok can sıkıcı bende burcu hanıma gidicem arkadaslar inşallah beklediğimiz sonucu alırız diye umuyorum. Haftaya gidicem burdan haberleşiriz gözlemlerimizi söyleriz. Bu arada saol canimm seninde herşey gönlünce olsun :)

Kulagım çınladı:) ihtiyaç duyulursa eger medipol megaya götürüyolarmış bebeği. Mesafe çok kısa aslında ama o taşıma esnasında herşey olabilir Allah korusun... Benim erken doğum riskim olduğu için riske atamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…