ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Merhabalar arkadaşlar bende ayten hanıma gidiyorum. Tecrübeli bir doktor ters bi davranışını görmedim şimdilik

Kızlar Merhaba,
randevu aldım bende bugün Hazal Hn müsaitmiş istediğim saatte.
Sgk randevu ücretsiz dedi sekreter doğru mu , şaşırdım :)

Yorumlara göre ayten hanım ve burcu hanım iyiymiş ben bu hafta burcu hanıma gidicem inşallah hiçbi sıkıntı olmaz. Evet canım sigortalılara muayene ücreti yok

kızlar Merhaba ben pazartesi günü Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür Esenler medipol de yaptım dogumumu doktorum burcu hanım dı biliyorsunuz muhteşemdi hersey sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım kolay gelsin herkese

Oy Allah bağışlasın çok şükür hayırlısı olsun arkadaşım
Normal miydi? Bence sen bize en baştan anlatan ayrıntılı bir doğum hikayesi yaz :)

hayırlı olsun canım,

roxelanne nin dediği gibi baştan anlat canım, doğum nasıldı, ebeler nasıl davrandı, oda süs ne yaptılar, kaç gün kaldın :) hepsini hepsini anlat sen :)

selam canım,

nasılsın görüşemedik bayadır. bebiş nasıl sen nasılsın. bu arada yaptırdın mı üçlü testini. bebişinin cinsiyeti kesin belli oldumu :)

Selamlar.. gözün aydın öncelikle bebeğini kucağına almışsın.. Darısı bizlerin başına :)
Ben normalde Medipol Mega Nagihan Hanım'a gidiyordum.. Ama hastanenin kalabalıklığı, her defasında artan fiyatlar kafamı karıştırıyordu zaten.. en sonunda gece doğum yapan birisinin oda olmadığı için saat 1-2'ye kadar odanın boşalmasını beklediğini duyunca Esenler Medipol'e devam etmeye karar verdim.. Umarım pişman olmam bu kararımdan, Nagihan Hanım'dan çok memnundum çünkü..

Neyse ben de Burcu Aydın Boyama'ya randevu aldım ve ona devam edeceğim zaten doğuma çok kısa bi süre kaldı :)

Şimdi sorularıma geleyim :)

Burcu Hanım'ın doğum sırasındaki tutumu nasıldı? Normal doğum mu yaptın acaba ben bir aksilik olmazsa öyle olsun istiyorum.. Burcu Hanım da normal doğum taraftarıdır umarım.. Hemşire, ebe ekiptekiler nasıldı canım onlardan da memnun kaldın mı? Doğum sonrası bebek hemşireleri, hastane ilgisi vs.den memnun kaldın mı? Dikkat etmemiz gereken bir nokta, önerilerin var mı acaba?

Bir de Mega'da hasta bezi veriyorlardı, kapı süslemesi yapılıyordu.. Buradaki imkanlar neler? Çok soru sordum biliyorum ama doğuma çok kısa bir süre kaldı tereddütteyim o yüzden kafamda soru işareti olsun istemiyorum

herkese merhabalar kızlar ben direk size doğum hikayemi yazayım :) 36 haftamda 2 gün boyunca cok şiddetli sancılar cektim ve artık dayanılamayacak gibi olunca sevgili doktorum burcu aydın boyamaya whatsaptan yazdım :) sabah gel bi bakalım dedi pazartesi sabahı erkenden hastaneye gittik nst bağlandım sancım 100 ü geçti usg ile baktık suyum yarıya inmiş ve plesentada kireçlenme olmuştu doktorum ameliyata hazırlaayın dedi ilk doğumum sezaryendi ayrıca çift taraflıkasık fıtıgı ameliyatı oldugum için ıkınmam yasak bu yüzden normal doğum yapamadım neyse yatış işlemlerim yapıldı hastanenin gerçekten en güzel odasını verdiler bana :) 311 nolu oda hastane bildiğiniz otel konseptinde herşey tek kullanımlık terlikler ameliyat önlükleri vs. odalarda duş var duşlarda şampuan duş jeli sabun vs. mevcut temizlik çok iyi düzeyde çalışanlar ve hemşireler ilgili ve güler yüzlü :) biz odamıza yerleştikten sonra sarı saçlı tatlı hemşirem odama geldi damar yolu açacağını söyledi bende her zamanki gibi yine bir istekte bulunup damar yolunu elimin üstünden açtırdım koldan actırınca emzırırken cok zorluk yasıyorsunuz tecrübeyle sabittir :) daha sonra kan alındı tahlil için ve beklemeye başladım biz beklerken oda servisi şık bir cam şişe içinde lohusa şerbetimi getirdi :) karanfilli bir kırmızı şerbet :) vee ameliyata az bir süre kala sarı saçlı tatlı hemşirem gelip sondamı taktı çok korktuğum için onu cok uğrastırdım kendisinden özür diliyorum :) ama hiç canım yanmadı cok şaşırdım :) az bir süre sonra beni ameliyathaneye götürmek üzere geldiler ve ameliyathaneye indik anestezi tercihimi sordular spinal istediğimi söyledim anestezi doktoru Esin hanım çok soğuk ve itici biri olmasına rağmen işinin çok ehli bir doktor bunu söylemeden geçemiyeceğim belimden yapılan iğne hiç canımı yakmadı ameliyat ekibi çok iyi ve tatlıydı konuşmalar eşliğinde bebişimi çıkardılar yüzüme koydular 1 2 dakika kızımla tanıştık o anı anlatmak kelimelere yetmez yanağı yanağıma değince sustu kuzum :) kızımı hemen yan masada benim görebileceğim bir şekilde temizleyip kontrollerini yaptılar 2100 gr doğdu miniğim :) kızımı götürdüler ve benim panik atağım tuttu nefesim daralmaya başladı canım doktorum BURCU AYDIN BOYAMA beni çok güzel sakinleştirdi ona binlerce defa teşekkür ederim dikişlerim yapıldıktan sonra beni odama çıkardılar odaya geldiğimde odamın kapısını süslemişlerdi sonrada bebeğim geldi bebek hemşireleri hepsi çok iyiydi bilgili ve güler yüzlü :) katta çalışan diğer personelleride unutmamak lazım onlarda çok iyilerdi hastanenin diğer özelliklerine gelince yemekleri şahaneydi porselen tabakta kapaklı bir şekilde odanıza geliyor temiz ve lezzetli odalar hergün 2 kez temizleniyor ve günde 3 seferde çöpler kontrol ediliyor her çağırışınızda tüm personel sizinle en ince ayrıntıya kadar ilgileniyor doğum ücretleri çok makul ben sezaryen oldum 830 tl ödeyerek hastaneden ayrıldık ve ben çok rahat bir ameliyat geçirdim çok şükür ağrım sızım çok olmadı hastanedeyken sadece 1 kere ağrı kesici yaptırdım ve hastanede 1 gece kaldım ertesi akşam çıktık ben istedim çıkmayı çünkü hastane ortamından pek hoşlanmıyorum evde daha rahatım :) bu arada hastanede hasta bezi ve hasta pedi ne kadar isterseniz veriyorlar başka sorusu olan varsa cevap verebilirim :) vee son söz SEVGİLİ CANIMMM DOKTORUM BURCU AYDIN BOYAMA 'YA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDİYORUM 10 DEFA DAHA DOĞURSAM 10 KERE DE BURCU HANIMA GİDERİM HER SORUNUMDA BANA BİR TELEFON KADAR YAKIN OLDUĞU İÇİN ONA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM VE HERKESE BURCU HANIMI TAVSİYE EDİYORUM herkese kolay doğumlar dilerim :)

Çok teşekkür ediyorum.. Herşeyi detaylı olarak anlatmışsın.. Rabbim bebeğini analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Tüm hizmetten memnun kalmış olman çok güzel umarım ben de doğum sonrası aynı şeyleri yazıyor olurum :) Burcu Hanım'ın telefonunu vermesi ve ulaşılabilir olması çok önemli benim için.. 29 Haziran'da randevum var bakalım ben de aynı memnuniyetle ayrılacak mıyım :)

hanımlar.. hastaneye gidenler olarak size soruyorum bilgi verirmisiniz. kan tahlili idrar tahlili gibi tahlillere ne kadar ücret alınıyoo. ben 36. haftamdayım esenler kadın doğum devlete gidiyorum ama yorumları görünce kararsız kaldım. tahlil ücretleri muayne doğum ücretleri hakkında bilgi verirmisiniz lütfennnnn

muayene ucretsiz, ben beta hcg baktirdim 20 tl idi

Merhabalar, Esenler medipolde normal doğum yapan var mı acaba? Bazı özel hastaneler sürekli sezeryana yönlendiriyorlar diye duymuştum. Sezeryan onlar için hem daha kolay hem daha çok para alıyorlar.

Ayyy Allah gonderdi :) bir yil suren vajinismus problemimden sonra hamile kaldim suan bir aylikmis kucugum . Kanama olunca evime yakin oldugu icin sabahin korunde hastanede aldik solugu hamile oldugumu bilmiyordum bile sehruz hanim vardi o anda beni direk ona yonlendirdiler ultrasonla bakti bir aylik dusuk tehlikesi var dedi ilac verdi on gun sonra devlet hastanesinde testlerini yaptir gel dedi bosuna burda para verme dedi :) cok sicakkanli geldi siz daha tecrubelisiniz sanirim kac aylik hamilesiniz o kadar heyecanliyim ki anlatamam hele de vajinismus gibi illet birseyi yasadiktan sonra ilac gibi geldi bebegimiz yorumlarinizi mutlaka bekliyorum . Allah saglikla evladinizi kucaginiza almayi nasip etsin

Az ince cevap yazdım ama zaman asımına uğramış sanırım altta çıkmamış cevabım. benim 33 haftam sona yaklaştık inşallah.

Biraz önce Burcu Boyama'nın muayenesinden çıktım.
Malûm buradaki tavsiyelerle Hazel Hanım'dan vazgeçip kendisine gitmek istiyordum,bugüne nasip oldu. :)

Hazel Hanım'ın o bezmiş ve soğuk ifadesine (kesinlikle hakaret için söylemiyorum lütfen yanlış anlaşılmasın. Sadece işinden sıkılmış bir ifadesi var her gittiğimde...)
nazaran Burcu Hanım çokkk daha sempatik. Tam anlattığınız gibi.
Fakat yine bana denk geldi çok şanslı olduğumdan olsa gerek (!) :)
Muayene 2 dakika ya sürdü ya sürmedi...
Evet ultrasonda bana başını organlarını vs gösterdi anlattı ama sürekli 'sezaryeni bi halledemediniz' gibi cümleler söylenerek asistana saati sordu ve ultrasondayken o arada bana cevap verdi. Herşey normalll çok güzeeel ablacım var mı başka bişey diyerek muayeneyi bitirdi. Üzüldüm yani hep bana denk geliyor herhalde...
Tamam anlıyorum acil işi var ama seninle şu an ilgilenemiyorum'u bana bu kadar hissettirmek zorunda mıydı, ne bileyim...

He yine ona devam edeceğim çünkü Hazel Hanım'a çekinip soramadığım ne varsa Burcu Hanımla çok rahat konuşabiliriz buna inandım gerçekten sıcak bir bayan.

Yine doğum şeklini sorduğumdaysa çatı muayeneni bekle ama korkma ben öyle kolay kolay normalden vazgeçmem sonuna kadar normal destekçisiyim, sonra ayrıntılı konuşalım dedi.

Şeker yükleme testi ile alakalı 100 gr. Yüklemeyi yaptırmam konusunda çok ısrar etti ama kendimi bildiğimi ve hamur işi zaafımı kontrol altına aldığımı şu an daha farklı beslendiğimi söyleyince kendimi ve vücudumu tanıyor olmamdan dolayı sevindiğini ve tebrik ettiğini söyleyip ısrarından vazgeçti. Sadece önümüzdeki ay kan ile duruma bakılacak.

Özetle muayenem böyleydi. Gün ve saat seçimim bunu etkiledi mi bilmiyorum ama siz siz olun haftasonu öğleye yakın vakitlerde randevu almayın. :)

Aceleye getirilmiş, aradan mecburiyetten çıkarılmış durumuna düşmek dışında kendisini tanımak güzel.

Bence iyi anlaşacağız ve ona güvendiğimi hissettiğim an aklımdaki soru işaretleri de rafa kalkacaktır inşallah. En azından hastanenin doğum konusunda temiz ve ilgili olduğunu doğum yapanlardan öğrenmiştik.
Tek konu güvenilecek iyi bir doktor ihtiyacım.
inşallah o kişi Burcu Hanım:)

Dediğiniz gibi gerçekten burada okuduğum övgüleri hakediyor. Ben de tavsiye etmiş olayım artık:)

Sevgiler...

Bende haftaya burcu hanima gitmeyi dusunuyorum ruyalarimda doktorlarla hasir nesirim hep cok etkiliyor beni bu konu . Ben de gidince tecrubemi yazacagim inşallah

Tümmm yorumları okudum :) çünkü ben de arayıştayım. 17sinde artık regli de olamıyorum hem bitmiyor hem bir şey gelmiyor ne olacak bu miyom diye gittim ki hamilesin sen kesen var cümlesi ve neeee cevabımla bebişcim olduğunu öğrendim :)
Aklımda Yenibosna nisa ve mefipol mega vardı. O gün Medipol fazile hanıma gitmiştim geçtiğimiz çarşamba tekrar gittim kanama olduğu için (ben regli oldum sanıyordum meğer hamileymişim ve kanamam varmış) yani kötü değil ama eksik gibi benim daha ilk hamileliğim hiç bir şey bilmiyorum ne yiyip içeceğime kadar bilgi vermeli muayeneler acele ile yapılır gibi ve iki kez gittim ikisinde de ne kilo ne tansiyon ölçmedi kullandığım ilaç var mı falan diye sorması gerekirdi diye düşünüyorum. İçime sinmedi açıkçası. Öyle bir muayene geçireceksem özele gidip para vermenin ne alemi var dimi ama
Bir de bu hafta gittiğimde bir test listesi verdi ki sonu gelmez 20 farklı test var 650 tlcik tutuyor.
Bu kadar çok test yaptıran var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…