ESENLER MEDİPOL HASTANESi

Merhaba... Hayırlı olsun bebeğin... Bende ilk fazile hanıma gittim ama şimdi derya hanıma gidiyorum ve çok mutluyummm.... O testleri mutlaka yaptır... Ben şöyle yaptım... Test listesini alıp haseki kadın doğumdan randevu aldım... Doktora durumu izah edip sadece test yaptırmak istediğimi söyledim... Sonra test sonuçlarımı alıp megada gösterdim:))) hiç bir testi orda yaptırmak zorunda değilsin ama testlerini mutlaka yaptır....

aaa canım inanmıyorum benimde kesin olmamakla birlikte erkek
Merhaba canim. Nasilsin ? Ben ramazan dolayisiyla ist.de degilim. Hazel hanim bi yer bi kere gorun demisti. Bi de cinsiyet kesin degil diye dun bi dr a gittim. Cok iyi bi dr denk geldi. Uzun uzun bilgilendim. Veeeee bebegim erkekkkkkkkk :)
Senin belli oldumu? Uclu yaptirdin mi? Ben cok kararsizdim ama yaptirmamaya karar verdim. RAmazan donusu hazel hanimla gorusmeye devam edecegiz bakalim. Sevgiler....

kızlar aralıkta ben de orda normal doğum yaptım. kontrollere de gittim. benim için tek problem doğum başlamış olmasına karşın, lavman yapıldı, suni sancı verildi, suyum patlatıldı yani bekleseler bir kaç saat içinde doğum yapacaktım zaten. ayrıca beklemelerine bile gerek yoktu, sesim çıkmıyordu. 5. doğumumdu ve tecrübeliyim. yine de ebe tufaya getirdi. kontroll edicem dedi. sakın suyumu patlatmayın dememe rağmen patlattı çok çok sinirlendim. dr çağırın, yetişemez dedim, çağırmadı, dr doğumdan sonra geldi... onun dışında hemşirelerden falan çok memnumdum. bebek emmemesine ağmen kız baya uğraşıp emmesini sağladı. doğumdan hemen sonra verdiler, emzirdim( bu çok önemli, dikkat edin) sonuç olarak ebe dışında herkesten memnun kaldım ama kızımın birkaç saat daha içerde kalıp, kendi isteğiyle çıkmasını isterdim.
not: nerdeyse bütün hastaneler doğuma gittiğinizde suni sancı verir ve suyunuzu patlatır. bana kalırsa bunu önceden belirtin ve bebeğinizin sağlığı için kesinlikle izin vermeyin. mümkünse normal doğum yapacaksanız suyunuz gelene kadar hastanenin içinde bi yerde bekleyin. sancılarınız 3dk bir olana kadar dr a bile gitmeyin.
ilk oğlumun 1 ayı olmasına rağmen suni sancıyla zorla doğum yaptırdılar. çok acı çektim. lütfen gününüzü hatta saatinizi bekleyin...

Ev
Hayırlı ve mübârek olsun minik canın öncelikle:))
Evet canım benim de ilk testlerim 16 taneydi ve aynı şekilde 500-600 isteniyordu özellerde ortalama. Birçok özel gezmiştim ben bekleyemem diyerek ama açıkçası o parayı vermek de çok zoruma gidiyordu. İşi bırakmıştım zaten, nasılsa çalışmıyorum peşinde koşturmak için vaktim var hiç değilse param cebimde kalsın diyerek Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nin Fatih Polikliniği 'ne başladım.
Önce jinekolog istediğim testlerin bir kısmını, sonra bir dahiliyeci kalan kısmını istetti sağolsun.
Orası yarı vakıf yarı özel olduğu için devlet doktorlara tahlil konusunda 60 TL civarında kota uyguluyormuş.
O nedenle tüm tahlilleri tek bir doktor isteyememişti o kadar çoktu ki:))
Neyse ki anlayışlı insanlar çıktılar ve ben birkaç kez gidişle sıfır ücret ödeyerek çıktım oradan.
Laboratuvar sonuçları 1 günde de çıkabilir 1 hafta süren de olmuştu. Ama internetten sonuçlarını alıyorsun direkt. Böyle güzelliği var. Oraya devam etmeyeceksen sonuçlarını internetten alıp kendi doktoruna gidersin. Zaten yeni gebeliklere bakıyorlar sadece, sonra büyük hastaneye yani Bezmialem in ana binası Aksaray Vatan'daki hastaneye gönderiyorlar.

En azından bu kısımda vaktin varsa, çalışmıyorsan tahlillerini kesinlikle biraz devlet hastanelerinde sürüneceksin ama öyle yaptır. O parayı verme eğer çalışmıyorsan tabii...Aksi takdirde mecbursun sanırım her dakika izin alacak halin yok. :)

Hastane konusunda 5 6 ayına kadar Bezmialem e devam edip elle tutulur hiçbirşey bulamayınca burayı tavsiye ettiler. Burdan da çok güzel tavsiyeler aldık. Fakat senin bahsettiğin Bağcılar Medipol galiba? Yani denemek istersen ben de burdaki çoğu kişi gibi Esenler Medipolü ve Burcu Hanım'ı tavsiye edebilirim. Onun dışında burada hastaneyle alakalı herşey çok güzel paylaşılıyor,istersen biraz gözlemlersin.:)
Şimdiden her işin rastgelsin dilerim, kolaylık versin Rabbim sana arkadaşım. Hayırlı günler...

merhaba hanımlar msjlarınızı takip ediyorum uzun zamandır yazmak bugüne kısmetmiş bende esenler medipole gidiyorum sizinle paylaşmak istedim ilk olarak 5 haftalık gebeyken ayten hanıma gittim iyi bi enerji alamadım sonra şehruz hanıma gittim ilk gittigimde çok iyiydi baya ilgilendi sonralarda soguk gelmeye başladıyınca dilek hanıma gittim bi kere oda uzun uzun muayene etti bebişimin eline tekme attıgını söyledi :) fakat sonra bi daha gidemedim dilek hanıma randevuları doluydu hep şimdide izindeymiş yurt dışındaymış mecbur bende şehruz hanıma gittim fakat artık gitmeyi düşünmüyorum sizlerinde tavsiyesi üzerine burcu hanıma gidicem önümzdeki hafta artık bi doktora karar vermem lazım doguma az kaldı

Ben de sehruz hanima gittim dediginiz gibi ilkten iyiydi ama ilgili gelmedi pek . Carsamba gunu burcu hanima randevum var gidip gelince tecrubemi yazacagim burda . Allah saglik sihhat versin size ve bebisinize :)

Ben de sehruz hanima gittim dediginiz gibi ilkten iyiydi ama ilgili gelmedi pek . Carsamba gunu burcu hanima randevum var gidip gelince tecrubemi yazacagim burda . Allah saglik sihhat versin size ve bebisinize :)
merakla bekliyor olucağım tecrübenizi inş. güzel geçer çok teşekkr ederim güzel temennilerin için inş. sizde saglıkla kucagınıza alırsınız bebeginizi

AAAMİİİNNNN :)

Malesef çok gezme şansım yok hatta sanırım hiç, çünkü düşük tehlikesi var ve sürekli yatıyorum çok ufak şeyler yapmaya çalıştığımda hemen lekeler başlıyor.
Başakşehirde oturuyorum, buradaki drlar ile şansımı deneyeceğim, inşallah iyi anlayışlı ve yardımsever birine denk gelirim ve tahlillerimi yazar.

yoksa hiççç o kadar fazla para veremem, hadi tamam özel vermeyi göze almıştım ama böyle bir ftura gözümü hepten korkuttu.
İnşallah bana da size olduğu gibi iyi insanlar rastgelir.

Yok ben illa Bezmialem olsun demedim elbette kendine yakın olan bir hastaneye git ama beklemeyi göze alırsan...
Ben kendimi anlattım örnek olsun diye çünkü aynı şekilde o parayı verme imkanım olsa bile vermek istemedim az bişey değil. Geçim zor düşünmek zorundayız.
Ama öyle bir durumun varsa bişey diyemem canım Rabbim kolaylığını versin sana işlerin rastgelsin inşallah...:)
Devletteki o çok ilgili güzide doktorlarımız yüzünden hep bunlar...
İnsanlar artık bu haklardan yararlanmak varken sırf hayvan muamelesi görmesin diye özele dünya kadar paralar döküyor.
Dilerim bu düzen değişir bir gün...
Tahlillerini kolayca hemen yapsınlar da sonra bir daha sanırım 25 haftadan sonra böyle ayrıntılı tahliller istenecek.
bende öyle oldu yani. Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım. İşlerin kolaylaşsın dilerim:)

Merhaba canm bende başakşehirdeyim kan Ve idrar testlerimi başakşehir devlet hastanesinde yaptırdım sonra medipole gösterdim

selam canım,

benimde dün randevum vardı burcu hanımla, 3 lü ve 4 lü test yaptırmayı düşünmüyorum. kendisi bu konuda baya rahatlattı beni açıkçası. zaten 2li test konusunda da yaptırıp yaptırmama konusunda hep kararsızdım. ki düşünürsek test sonuçları % 100 sonuç vermediği testte çıkan sonuçlardaki % 5 lik % 10 luk risk grubunda da biz olabilir. o yüzden bir daha test yaptırıp kafamı karıştırmak istemiyorum açıkçası. Rabbim bebeşlerimize, bütün bebeşlere sağlık sıhhat versin inşallah.

cinsiyete gelince çok sevindim Allah hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah oğluşunu :) biz hep aklımızdan kız geçirmiştik ki isimi bile hazırdı elif yada zeynep :) burcu hanım 3 kontrolümde de erkek, erkeğe benziyor dedi. sanırım benimde bir oğluşum olacak :) gerçi her ihtimale karşı 20 li haftaları beklemek gerek ama biz ilk bebişlerimiz olduğundan sabırsızız. hatta geçenlerde çok güzel bir hastane çıkış takımı beğendim böyle papyonlu filan bi tatlıydı ki anlatamam alıcaktım ama zor tuttum kendimi dedim bi kaç hafta daha sabredeyimne olur ne olmaz.

şimdi sabırsızlıkla 3-4 boyutlu ultrason zamanını bekliyorum. bebişkomu görmek için sabırsızlanıyorum

çok dikkat et kendine canım, haberleşelim yine.

Merhaba kızlar az önce hastanEden geldiM bir aydır renkli ultrason çekilmeye çalışıyorum bebiş yüzünü göstermiyor plasentam ön duvarda onun arkasına saklanıyor saolaun radyoloji uzm ilknur hanıma bu 3. Gidişimdi kaliteli bi görüntü vermek istedi Ama olmadı 27 . Haftanın sonunda oldugum için dahada bakılamaz dogum kanalına giricek artık hiç gözükmez dedi bide çok baktık zarar verir frekanslar dedi Olsun artık çok istemiştim cd almayı ama olmadı yatırdıgımız parada boşuna gitti sayılır

Merhaba canm bende başakşehirdeyim kan Ve idrar testlerimi başakşehir devlet hastanesinde yaptırdım sonra medipole gösterdim

ayy bu iyi oldu, hangi dra gittiniz.

bir çoğu rica edildiğinde yazıyor istednen tahlilleri ama bazıları da kafasına göre buna gerek yok falan diyebiliyor. Bu hormonlarla ters birine denk gelmek istemiyorum, Allahım lütfen her şey güzel güzel olsunnnn :)

AAAMİİİİN İNŞAALLAH bundan sonra daha güzel olur her şey, çok ihtiyacım var duaya, öyle sıkıntılar var ki...

Rabbim bize bu bebekle birlikte daha çok huzur daha çok sevgi saygı ve iyilik verir inşallah.

Kizlar dualarinizi bekliyorum
Bugun medipol de randevum vardi tecrubelerimi yazacaktim.
Gece cok kanamam oldu hastaneye nasil gittik bilmiyorum düşük riski varmis sonra eve geldik ksnama gecmeyince zaten randevum vardi burcu hanima gittik sabah.
Tsh cok yuksek cikti.ilac verdi.
Burcu hnm cok tatli bir bayan kesinlikle doktorumu buldum
Muayeneye girdigimde aglamaktan gozlerim sismisti zaten bebegim dustu sandim
hadi gel minnaga bakalim dedi
bebegimi orda gorunce dunyalar bnm oldu
Ayy doldurma gozlerini ablacim bak hic bisesi yok minigin fln dedi bni teselli etti. Kalbini dinletti esim de aglamaya basladi dustu sanmistik gercekten
Kesinlikle Allah kimseye yasatmasin o durumu
Suan yataktan yaziyorum . Burcu hanim hakkinda yazacagima soz vermistim arkadas gibi bir doktor ariyorsaniz o burcu hanim kesinlikle . Allah hepinize saglik versin insallah anneler bana da dua edin ...

Melek hakverdi doktorn adı gîrince söyle böyle böyle testleri yaptrmak istiyorum diye aç karnına gidersen erkenden hemen ogün yaptırrsın inş nen en son gittfimde sinir oldum dahada gitmedim ikili testi yaptrmak için gitmştm ilk

olur canm inşallah rahat ol strese sokma kendini gittigim doktorun adı melek hakverdiydi girince söyle böyle böyle testleri yaptırmak istiyorum diye eger aç karnına gidersen ogün içinde testleri yaparlar belki ben en son gittigmde sinir olmuştm bidahada gitmedim

ay canım çok geçmiş olsun kalkma sakın ilk zamanları atlatrsan sonra tehlike geçer inş çok üzüldüm

ay canım çok geçmiş olsun kalkma sakın ilk zamanları atlatrsan sonra tehlike geçer inş çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…