Merhaba... Hayırlı olsun bebeğin... Bende ilk fazile hanıma gittim ama şimdi derya hanıma gidiyorum ve çok mutluyummm.... O testleri mutlaka yaptır... Ben şöyle yaptım... Test listesini alıp haseki kadın doğumdan randevu aldım... Doktora durumu izah edip sadece test yaptırmak istediğimi söyledim... Sonra test sonuçlarımı alıp megada gösterdim:))) hiç bir testi orda yaptırmak zorunda değilsin ama testlerini mutlaka yaptır....Tümmm yorumları okudum :) çünkü ben de arayıştayım. 17sinde artık regli de olamıyorum hem bitmiyor hem bir şey gelmiyor ne olacak bu miyom diye gittim ki hamilesin sen kesen var cümlesi ve neeee cevabımla bebişcim olduğunu öğrendim :)
Aklımda Yenibosna nisa ve mefipol mega vardı. O gün Medipol fazile hanıma gitmiştim geçtiğimiz çarşamba tekrar gittim kanama olduğu için (ben regli oldum sanıyordum meğer hamileymişim ve kanamam varmış) yani kötü değil ama eksik gibi benim daha ilk hamileliğim hiç bir şey bilmiyorum ne yiyip içeceğime kadar bilgi vermeli muayeneler acele ile yapılır gibi ve iki kez gittim ikisinde de ne kilo ne tansiyon ölçmedi kullandığım ilaç var mı falan diye sorması gerekirdi diye düşünüyorum. İçime sinmedi açıkçası. Öyle bir muayene geçireceksem özele gidip para vermenin ne alemi var dimi ama
Bir de bu hafta gittiğimde bir test listesi verdi ki sonu gelmez 20 farklı test var 650 tlcik tutuyor.
Bu kadar çok test yaptıran var mı.
Merhaba canim. Nasilsin ? Ben ramazan dolayisiyla ist.de degilim. Hazel hanim bi yer bi kere gorun demisti. Bi de cinsiyet kesin degil diye dun bi dr a gittim. Cok iyi bi dr denk geldi. Uzun uzun bilgilendim. Veeeee bebegim erkekkkkkkkk :)aaa canım inanmıyorumbenimde kesin olmamakla birlikte erkek
Hayırlı ve mübârek olsun minik canın öncelikle:))Tümmm yorumları okudum :) çünkü ben de arayıştayım. 17sinde artık regli de olamıyorum hem bitmiyor hem bir şey gelmiyor ne olacak bu miyom diye gittim ki hamilesin sen kesen var cümlesi ve neeee cevabımla bebişcim olduğunu öğrendim :)
Aklımda Yenibosna nisa ve mefipol mega vardı. O gün Medipol fazile hanıma gitmiştim geçtiğimiz çarşamba tekrar gittim kanama olduğu için (ben regli oldum sanıyordum meğer hamileymişim ve kanamam varmış) yani kötü değil ama eksik gibi benim daha ilk hamileliğim hiç bir şey bilmiyorum ne yiyip içeceğime kadar bilgi vermeli muayeneler acele ile yapılır gibi ve iki kez gittim ikisinde de ne kilo ne tansiyon ölçmedi kullandığım ilaç var mı falan diye sorması gerekirdi diye düşünüyorum. İçime sinmedi açıkçası. Öyle bir muayene geçireceksem özele gidip para vermenin ne alemi var dimi ama
Bir de bu hafta gittiğimde bir test listesi verdi ki sonu gelmez 20 farklı test var 650 tlcik tutuyor.
Bu kadar çok test yaptıran var mı.
Ben de sehruz hanima gittim dediginiz gibi ilkten iyiydi ama ilgili gelmedi pek . Carsamba gunu burcu hanima randevum var gidip gelince tecrubemi yazacagim burda . Allah saglik sihhat versin size ve bebisinize :)merhaba hanımlar msjlarınızı takip ediyorum uzun zamandır yazmak bugüne kısmetmiş bende esenler medipole gidiyorum sizinle paylaşmak istedim ilk olarak 5 haftalık gebeyken ayten hanıma gittim iyi bi enerji alamadım sonra şehruz hanıma gittim ilk gittigimde çok iyiydi baya ilgilendi sonralarda soguk gelmeye başladıyınca dilek hanıma gittim bi kere oda uzun uzun muayene etti bebişimin eline tekme attıgını söyledi :) fakat sonra bi daha gidemedim dilek hanıma randevuları doluydu hep şimdide izindeymiş yurt dışındaymış mecbur bende şehruz hanıma gittim fakat artık gitmeyi düşünmüyorum sizlerinde tavsiyesi üzerine burcu hanıma gidicem önümzdeki hafta artık bi doktora karar vermem lazım doguma az kaldı
merakla bekliyor olucağım tecrübenizi inş. güzel geçer çok teşekkr ederim güzel temennilerin için inş. sizde saglıkla kucagınıza alırsınız bebeginiziBen de sehruz hanima gittim dediginiz gibi ilkten iyiydi ama ilgili gelmedi pek . Carsamba gunu burcu hanima randevum var gidip gelince tecrubemi yazacagim burda . Allah saglik sihhat versin size ve bebisinize :)
Ev
Hayırlı ve mübârek olsun minik canın öncelikle:))
Evet canım benim de ilk testlerim 16 taneydi ve aynı şekilde 500-600 isteniyordu özellerde ortalama. Birçok özel gezmiştim ben bekleyemem diyerek ama açıkçası o parayı vermek de çok zoruma gidiyordu. İşi bırakmıştım zaten, nasılsa çalışmıyorum peşinde koşturmak için vaktim var hiç değilse param cebimde kalsın diyerek Bezmialem Vakıf Üniversitesi Hastanesi'nin Fatih Polikliniği 'ne başladım.
Önce jinekolog istediğim testlerin bir kısmını, sonra bir dahiliyeci kalan kısmını istetti sağolsun.
Orası yarı vakıf yarı özel olduğu için devlet doktorlara tahlil konusunda 60 TL civarında kota uyguluyormuş.
O nedenle tüm tahlilleri tek bir doktor isteyememişti o kadar çoktu ki:))
Neyse ki anlayışlı insanlar çıktılar ve ben birkaç kez gidişle sıfır ücret ödeyerek çıktım oradan.
Laboratuvar sonuçları 1 günde de çıkabilir 1 hafta süren de olmuştu. Ama internetten sonuçlarını alıyorsun direkt. Böyle güzelliği var. Oraya devam etmeyeceksen sonuçlarını internetten alıp kendi doktoruna gidersin. Zaten yeni gebeliklere bakıyorlar sadece, sonra büyük hastaneye yani Bezmialem in ana binası Aksaray Vatan'daki hastaneye gönderiyorlar.
En azından bu kısımda vaktin varsa, çalışmıyorsan tahlillerini kesinlikle biraz devlet hastanelerinde sürüneceksin ama öyle yaptır. O parayı verme eğer çalışmıyorsan tabii...Aksi takdirde mecbursun sanırım her dakika izin alacak halin yok. :)
Hastane konusunda 5 6 ayına kadar Bezmialem e devam edip elle tutulur hiçbirşey bulamayınca burayı tavsiye ettiler. Burdan da çok güzel tavsiyeler aldık. Fakat senin bahsettiğin Bağcılar Medipol galiba? Yani denemek istersen ben de burdaki çoğu kişi gibi Esenler Medipolü ve Burcu Hanım'ı tavsiye edebilirim. Onun dışında burada hastaneyle alakalı herşey çok güzel paylaşılıyor,istersen biraz gözlemlersin.:)
Şimdiden her işin rastgelsin dilerim, kolaylık versin Rabbim sana arkadaşım. Hayırlı günler...
Yok ben illa Bezmialem olsun demedim elbette kendine yakın olan bir hastaneye git ama beklemeyi göze alırsan...AAAMİİİNNNN :)
Malesef çok gezme şansım yok hatta sanırım hiç, çünkü düşük tehlikesi var ve sürekli yatıyorum çok ufak şeyler yapmaya çalıştığımda hemen lekeler başlıyor.
Başakşehirde oturuyorum, buradaki drlar ile şansımı deneyeceğim, inşallah iyi anlayışlı ve yardımsever birine denk gelirim ve tahlillerimi yazar.
yoksa hiççç o kadar fazla para veremem, hadi tamam özel vermeyi göze almıştım ama böyle bir ftura gözümü hepten korkuttu.
İnşallah bana da size olduğu gibi iyi insanlar rastgelir.
Merhaba canm bende başakşehirdeyim kan Ve idrar testlerimi başakşehir devlet hastanesinde yaptırdım sonra medipole gösterdimAAAMİİİNNNN :)
Malesef çok gezme şansım yok hatta sanırım hiç, çünkü düşük tehlikesi var ve sürekli yatıyorum çok ufak şeyler yapmaya çalıştığımda hemen lekeler başlıyor.
Başakşehirde oturuyorum, buradaki drlar ile şansımı deneyeceğim, inşallah iyi anlayışlı ve yardımsever birine denk gelirim ve tahlillerimi yazar.
yoksa hiççç o kadar fazla para veremem, hadi tamam özel vermeyi göze almıştım ama böyle bir ftura gözümü hepten korkuttu.
İnşallah bana da size olduğu gibi iyi insanlar rastgelir.
Merhaba canim. Nasilsin ? Ben ramazan dolayisiyla ist.de degilim. Hazel hanim bi yer bi kere gorun demisti. Bi de cinsiyet kesin degil diye dun bi dr a gittim. Cok iyi bi dr denk geldi. Uzun uzun bilgilendim. Veeeee bebegim erkekkkkkkkk :)
Senin belli oldumu? Uclu yaptirdin mi? Ben cok kararsizdim ama yaptirmamaya karar verdim. RAmazan donusu hazel hanimla gorusmeye devam edecegiz bakalim. Sevgiler....
Merhaba canm bende başakşehirdeyim kan Ve idrar testlerimi başakşehir devlet hastanesinde yaptırdım sonra medipole gösterdim
Yok ben illa Bezmialem olsun demedim elbette kendine yakın olan bir hastaneye git ama beklemeyi göze alırsan...
Ben kendimi anlattım örnek olsun diye çünkü aynı şekilde o parayı verme imkanım olsa bile vermek istemedim az bişey değil. Geçim zor düşünmek zorundayız.
Ama öyle bir durumun varsa bişey diyemem canım Rabbim kolaylığını versin sana işlerin rastgelsin inşallah...:)
Devletteki o çok ilgili güzide doktorlarımız yüzünden hep bunlar...
İnsanlar artık bu haklardan yararlanmak varken sırf hayvan muamelesi görmesin diye özele dünya kadar paralar döküyor.
Dilerim bu düzen değişir bir gün...
Tahlillerini kolayca hemen yapsınlar da sonra bir daha sanırım 25 haftadan sonra böyle ayrıntılı tahliller istenecek.
bende öyle oldu yani. Tekrar çok geçmiş olsun arkadaşım. İşlerin kolaylaşsın dilerim:)
Melek hakverdi doktorn adı gîrince söyle böyle böyle testleri yaptrmak istiyorum diye aç karnına gidersen erkenden hemen ogün yaptırrsın inş nen en son gittfimde sinir oldum dahada gitmedim ikili testi yaptrmak için gitmştm ilkayy bu iyi oldu, hangi dra gittiniz.
bir çoğu rica edildiğinde yazıyor istednen tahlilleri ama bazıları da kafasına göre buna gerek yok falan diyebiliyor. Bu hormonlarla ters birine denk gelmek istemiyorum, Allahım lütfen her şey güzel güzel olsunnnn :)
ayy bu iyi oldu, hangi dra gittiniz.
bir çoğu rica edildiğinde yazıyor istednen tahlilleri ama bazıları da kafasına göre buna gerek yok falan diyebiliyor. Bu hormonlarla ters birine denk gelmek istemiyorum, Allahım lütfen her şey güzel güzel olsunnnn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?