• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi arkadaşımı aldatıyor...

kıza komplo mu kuruyorlar yoksa bak şimdi aklıma geldi madem herkesin iki eli bir beyni iki de gözü var
ve kimse kimseyi görmüyor kendi eşiyle başkası gibi konuşsaydı ya okypete nin dediği gibi:1shok:
ben bu işten kıllandım çok dikkatli ol çok:1closedeyes:

arkadaşım nasıl yazışmalar kayıtlı kocan görse kızmazmı yani??SEN BÜYÜK HATA YAPMIŞSIN.kıramayarak arkadaşını..Hiç bir kadın kendi yaptırsada sonuca katlanamz sonunda suçlu sen olursun.sen kocan sana çok bağlı de kes at konuyu.bak şimdi o kız senden bile şüphelenmezse ben ne olayım sana belli etmez ama acaba kocamla konusuomu dıe aklından geçirir.:teselli::teselli:

bu benimde aklıma geldi. kadın ,birden neden vazgeçti,birşeylermi dönüyor yada kocamamı yazıyor dyebilir. acaba benden gizli konuşmaya devammı ediyor diyede şüphelenir. yada lepinin dediği gibi 2 si sana bir oyun oynayabilir. bunlar gerçek hayatta oluyor maalesef...

Günaydın kızlar...
Arkadaşımdan asla bu konuda şüphelenmem... Annelerimiz babalarımız hatta dedelerimiz bile arkadaş...
Yani daha doğmadan tanışıyoruz... 70 küsür yıllık bir mazimiz var aileler arasında.. Bahsettiğim arkadaşımla da asla bana oyun oynayacak biri değil...
Israrının sebebi benden başka kimseden isteyemez böyle bişeyi.... Kendisi de korkuyor, çünkü birtek evde bilgisayarı var ve IP sini eşi biliyor olabilir diye...
Neyse şüphelenmedi de zaten, akşam konuştuk... Yok kızım yapmayalım bu işi bentırstım eşim falan farkederse nasıl açıklarım dedim... Haklısın dedi...

Bu olay da böylece kapanır inşallah... Aslında herkes ders çıkarmalı bu durumdan. Ashemez de akıllanmıştır umarım:)

Günaydın kızlar...
Arkadaşımdan asla bu konuda şüphelenmem... Annelerimiz babalarımız hatta dedelerimiz bile arkadaş...
Yani daha doğmadan tanışıyoruz... 70 küsür yıllık bir mazimiz var aileler arasında.. Bahsettiğim arkadaşımla da asla bana oyun oynayacak biri değil...
Israrının sebebi benden başka kimseden isteyemez böyle bişeyi.... Kendisi de korkuyor, çünkü birtek evde bilgisayarı var ve IP sini eşi biliyor olabilir diye...
Neyse şüphelenmedi de zaten, akşam konuştuk... Yok kızım yapmayalım bu işi bentırstım eşim falan farkederse nasıl açıklarım dedim... Haklısın dedi...

bence olay dallanıp budaklanmadan kapatman ii olmuş yoksa iş çığrından çıkabilirdi...

ashemez canım dün akşam çok detaylı yazamadım çünkü eşim başımda napıyorsun bakıyım okucaycam diye kıskançlık yapıyordu.

bak canım çok çok yanlış bir işe kalkışmışsın arkadaş hatrına ama olmuş bir defa... o yazıları silme demiştim sana ama belli ki görmemişsin, ya da atlamışsın ya da dikkate almamışsın. ama ben bu adamdan kıllandım canım. şimdi arkadaşın bir kavga ya da tartışma sırasında dayanamayıp söylerse senin ne mal olduğun belli zaten, kadınlarla nasıl konuşuyorsun açık kapı bırakıyorsun, o konuştuğun kadın ashemezdi zaten vs. dese. kocası da kendini sıyırmak için o beni ayarttı sen ona fazla güveniyorsun böyle böyle diye bambaşka bir senaryo anlatsa. seni suçlu, ayartıcı çıkarsa. arkadaşın sana mı ona mı inanır diye tereddütün yoktur, kesin seni seçer diye düşünüyorsun ama yanılıyorsun canım. her kadın kocasının kendisini aldatmadığına inanmak ister. ve son ana kadar bunu inkar etmek için ellerindeki herşeye sarılırlar. yani kocasına inanır yuvasını yıkmamak için. sen kötü arkadaş, ayartıcı kadın olursun. keşke delil olarak bir kopyasını şifreleyip saklasaydın ahh ahh. çıkarır gör ne mal olduğunu derdin kocası için. tabi ben şu an boşa yazıyorum ama aynı hataya düşenler için bir örnek olur belki. umarım canım umarım eşinin kulağına gitmez...

ashemez canım dün akşam çok detaylı yazamadım çünkü eşim başımda napıyorsun bakıyım okucaycam diye kıskançlık yapıyordu.

bak canım çok çok yanlış bir işe kalkışmışsın arkadaş hatrına ama olmuş bir defa... o yazıları silme demiştim sana ama belli ki görmemişsin, ya da atlamışsın ya da dikkate almamışsın. ama ben bu adamdan kıllandım canım. şimdi arkadaşın bir kavga ya da tartışma sırasında dayanamayıp söylerse senin ne mal olduğun belli zaten, kadınlarla nasıl konuşuyorsun açık kapı bırakıyorsun, o konuştuğun kadın ashemezdi zaten vs. dese. kocası da kendini sıyırmak için o beni ayarttı sen ona fazla güveniyorsun böyle böyle diye bambaşka bir senaryo anlatsa. seni suçlu, ayartıcı çıkarsa. arkadaşın sana mı ona mı inanır diye tereddütün yoktur, kesin seni seçer diye düşünüyorsun ama yanılıyorsun canım. her kadın kocasının kendisini aldatmadığına inanmak ister. ve son ana kadar bunu inkar etmek için ellerindeki herşeye sarılırlar. yani kocasına inanır yuvasını yıkmamak için. sen kötü arkadaş, ayartıcı kadın olursun. keşke delil olarak bir kopyasını şifreleyip saklasaydın ahh ahh. çıkarır gör ne mal olduğunu derdin kocası için. tabi ben şu an boşa yazıyorum ama aynı hataya düşenler için bir örnek olur belki. umarım canım umarım eşinin kulağına gitmez...

Ben dun aksam senin "o yazinin bir kopyasini sakla zaman olur gerekebilir" diye yazdigini gormustum ama sanirim cevap yazmadim ,

simdi sanada birseyler yazmak istedim canim... Bak bu kiz arkadasinin kocasina rolde olsa pas atmis! adamda gol atabilmek icin butun performansini gostermis !! , simdi bu mesajlardaki paslari nasil yok edecek sadece adamin performansini gosterecek sorarim? .....umarim anlata bilmisimdir...

Son düzenleme:
Buna benzer birşeyi de ben biliyorum ama hiç bir zaman söylemem.Eşimin arkadaşı aynı zaman da da aonu eşi benim arkadaşım.Kızı aldatıyormuş.Bana da eşim söyledi.ama asla söylenecek bişey değil.Belki gelip geçicidir.

Ben dun aksam senin "o yazinin bir kopyasini sakla zaman olur gerekebilir" diye yazdigini gormustum ama sanirim cevap yazmadim ,

simdi sanada birseyler yazmak istedim canim... Bak bu kiz arkadasinin kocasina rolde olsa pas atmis! adamda gol atabilmek icin butun performansini gostermis !! , simdi bu mesajlardaki paslari nasil yok edecek sadece adamin performansini gosterecek sorarim? .....umarim anlata bilmisimdir...

Slinncim abartmışsın be güzelm.. Ne performansımı kullanmışım...
Ben adama hiçbişey demedim, endirek tek bir pas verdim o da kötü bişey değildi...
Yani mesajları silmeseydim ve eşim görseydi bile olayı anlattığımda yazdıklarıma değil böyle bir işe girmiş olmama kızardı... Utanacağım birşey yazmadım...

Öyle birşey olsa bile hayatım arkadaşım bunu benden istedi... Ayartmaya çalış kur yap bakalım tepkisi ne olacak dedi.. Adam benim en ufak bir pasıma bu kadar düşünce bende korkup çıktım msnden...

Neyse artık olan oldu... Bir problem yok...

şu anda problem olmamasına sevindim canım ama sen yine de artık hiç karışma bu işe. ikisi aralarında ne yaparlarsa yapsınlar kılını kıpırdatma. bir bakarsın onlar gül gülüstan olmuş sen de diken. aman aman Allah korusun. sana da geçmiş olsun.

canım şöyle açıklıyım kız zaten demiş ki ayartmaya çalış. arkadaşımız da çok fazla birşey söylemesine gerek kalmadan adamın neler dediğini yazmış zaten. sonuçta elinde delil olursa ben senin dediklerinin dışına çıkmadım ama kocan böyle böyle yaptı diyebilirdi. neyse olan oldu zaten. problem de yokmuş çok şükür.

Arkadaşlıklar arasındaki samimiyet ölçüsü ne olursa olsun arada biraz mesafe bırakmak lazım...
Bence arkadaşınız size böyle birşeyi teklif ettiğinde o MESAFEyi kullanarak arkadaşınızı kibar bir dille reddedebilirdiniz...
Ne gerek var ki böyle atraksiyonlaraa.....

neden arkadaşın kendisi farklı bir msn adresi alıp eşiyle konuşmadı...bence daha mantıklı olurdu....hem kendisi bire bir eşinin neler yapabiliceğini görürdü

sizin bu işe girmeniz arkadasınıza o adamın yüzünü göstermek için evet güsel olmus ama siz evlisiniz iş sacma sapan konulara gelmiş ve acıkcasıı eşinizle aranızz ucuruma girebilir bu yüzden dikkat edin Allah yardımcınız olsunnn

mademkı arkadasınızla gırıstınız bu işde keşkelerı nedenlerı dusunmeyın tum konusulanları arkadasınıza okutun..suan onu yarı yolda bırakan sızsınız..bırakında ne yapıcagına o karar versın eger arkadasımla bı ıse gırceksem noktasına kadar bılmek ısterım..

bence de senı nıye karıstırıyor lsın bı maıl adresı..

cok yakın arkadasın mı bılmıyorum ama bır bıt yenıgı olabılır bu ısrarların altında

bak bu aklımı karıstırdı cunku böyle ciftler varr ;) kendilerine fantazilerine eş arayan bilmiorum bunlarda bizimmi komplolarımız bak esinde onun eşinden hoşlanmamıs bilemedim neden bu kadar üstüne düştüüü

Back
X