ashemez canım dün akşam çok detaylı yazamadım çünkü eşim başımda napıyorsun bakıyım okucaycam diye kıskançlık yapıyordu.
bak canım çok çok yanlış bir işe kalkışmışsın arkadaş hatrına ama olmuş bir defa... o yazıları silme demiştim sana ama belli ki görmemişsin, ya da atlamışsın ya da dikkate almamışsın. ama ben bu adamdan kıllandım canım. şimdi arkadaşın bir kavga ya da tartışma sırasında dayanamayıp söylerse senin ne mal olduğun belli zaten, kadınlarla nasıl konuşuyorsun açık kapı bırakıyorsun, o konuştuğun kadın ashemezdi zaten vs. dese. kocası da kendini sıyırmak için o beni ayarttı sen ona fazla güveniyorsun böyle böyle diye bambaşka bir senaryo anlatsa. seni suçlu, ayartıcı çıkarsa. arkadaşın sana mı ona mı inanır diye tereddütün yoktur, kesin seni seçer diye düşünüyorsun ama yanılıyorsun canım. her kadın kocasının kendisini aldatmadığına inanmak ister. ve son ana kadar bunu inkar etmek için ellerindeki herşeye sarılırlar. yani kocasına inanır yuvasını yıkmamak için. sen kötü arkadaş, ayartıcı kadın olursun. keşke delil olarak bir kopyasını şifreleyip saklasaydın ahh ahh. çıkarır gör ne mal olduğunu derdin kocası için. tabi ben şu an boşa yazıyorum ama aynı hataya düşenler için bir örnek olur belki. umarım canım umarım eşinin kulağına gitmez...