- Konu Sahibi denizbaris
neymis bilgi=mutluluk degilmis.... agirligini kaldiramaycagimiz seyleri ogrenmeye hic yeltenmemeliyiz..kurcalamayacagiz... gecmis olsun. umarim sorunsuz kapanir bu konu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar yazışmaları sildim...
Adam o lafı edince oral mevzusu tersledm zaten yavaş oldedim... Ve adama cvp vermedm. o fantazilerini saymaya başlayınca kapatalım bu konuyu iş çığrıından çıktı deyip kapatıp çıktım msnden...
O lafların üstüne cevap vermedim yani...
Onun bu noktaya gelmesine sebep olacak tek lafım şuydu: ne zaman ayrıldın eşinden dedi bende 1 yıl dedim.. o kadar zamandır hayatına kimse girmedimi dedi hayır dedim...
Oo çok uzun zaman olmuş özlemedinmi o işi dedi... ben de yorum yok dedim.. O kadar... Ve üstüne bunları yazmaya başladı ve bende kapatıp çıktım....Zaten tüm bu yazışmaları da sildim demin....
Arkadaşıma da hiç bişey demiycem... İşyerindeydim sonuçta birileri görebilir diye kr falan yapamadım diycem... Ben korktum, adamın günahını almayalım boşver diycem....
neymis bilgi=mutluluk degilmis.... agirligini kaldiramaycagimiz seyleri ogrenmeye hic yeltenmemeliyiz..kurcalamayacagiz... gecmis olsun. umarim sorunsuz kapanir bu konu..
Boşversene canım ya sana ne.kar kalırsa kalsın.Tamam bilgisayardan herşey silindi benim için bir tehlke kalmadı.. Arkadaşıı da ikna ederim, bana inanır... Ama adamın yaptığı yanına kar kalacak ona sinir oluyorum....
Kesin yapar zaten bunu arkadaşıya ashemez arkadaşına nasıl güvenirsin. kocası bu. ya derse kocasına.
sana kızdı bir gün yada boşboğazlık yaptı gitti yazıştığı kişinin sen olduğunu kocaya anlattı. adam seni tehdit ederse ,yada kocana söylerse. bak bu işin sonu hiç iyi değil. keşke yapmasaydın
Demi Eylülcüm adam sallamıştır belki de.kaydirigubbakcemile2şimdi bu konuyu eşimle konuştum ,söylediği şey aynen şu ,o adam yapacağından değil ,karşısında
tepki vermeyen birini görünce sallamıştır,hadi gel buluşalım dese tırsar gelmez ,erkekler öyledir heyecan
peşindedir ama iş ciddiye binince kaçar dedi..
bana kalırsa ise herşeyi anlatmayın ,üzeri kapalı söyleyin ,sadece pas verdi filan deyin ..
Normal konuştu da deme benceee..
gelelim komplo teorilerine :)))
Bu arkadaşınla kocası ballı şeker gibiler diyelim.
Kızda kocasına iltifat etmek için zaten ben seni denedim.
Msn den kızlara kur yapmadın,aferim kocacım diyebilir![]()
şimdi bu konuyu eşimle konuştum ,söylediği şey aynen şu ,o adam yapacağından değil ,karşısında
tepki vermeyen birini görünce sallamıştır,hadi gel buluşalım dese tırsar gelmez ,erkekler öyledir heyecan
peşindedir ama iş ciddiye binince kaçar dedi..
bana kalırsa ise herşeyi anlatmayın ,üzeri kapalı söyleyin ,sadece pas verdi filan deyin ..
Kızlar şöyle düşündüm.. arkadaşıma eşin çok rahat konuşuyor diycem.. sohbet etti havadan sudan iycem ve kapatıcam...
Daha fazla uzatmıycam konuyu... adamla da konuşmıycam birdaha...bilgisayardan da silicem tüm yazışmaları... Eşim pek anlamaz bilgisayardan, kullanmaz da fazla zaten.. maç sonuçları gazetelere o kadar... girdi çıktısını bilmez yani.. Hemen siliyorum... Ve arkadaşıma da adamın sapıkça konuşmalarından bahsetmiycem.. Sadece çok rahat konuşuyor, ama ben daha fazla uzatmak istemiyorum boşver sende kurcalama diycem... Nasıl?
kizz beni burda kalpden oldurmekmi sitiyon zaten korktum arkadasimizin olayina sende yaa:roflol: valla olmaz degil , bu gibi seyler cok tehlikeli ama sende anlamisindir canim ashemez arkadasimiz esinden cok cekinmiyor :1no2:
ayy yapmayın böle şeyler.Kendi huzurunuzu kaçırmayın.darkcım bu konu yüzünden eşimle yaklaşık yarım saattir kritik yapıyoruz,sen olsan sende yaparsın demek ,o da bana sen sakın böyle şeylere bulaşma diyo falan filan..
darkcım bu konu yüzünden eşimle yaklaşık yarım saattir kritik yapıyoruz,sen olsan sende yaparsın demek ,o da bana sen sakın böyle şeylere bulaşma diyo falan filan..
Hahahhaa dur canım gitme kalpten felan.
benim eşimde beni çok korkutmuştu walla kızım olduktan sonra kimseden korkum kalmadı
ayy yapmayın böle şeyler.Kendi huzurunuzu kaçırmayın.
Her erkeği bu konuşmalar sapıttırır kesinlikle.
birde en karısına aşık en sadık erkekler bile değişebilir.
ben kocamın mailinde buldum lise arkadaşıyla yazışmalarını, ki benim kocam bana deli divanedir.
aslada yapmazdı bu tarz şeyler ama şeytana uymuştu.
tabi seks felan yoktu konuşmalarda