Eşi asker olan var mı ?

poliyana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
1.299
124
123
Bartın
Benim sevgilime görev yeri olarak tuncelide jandarma özel harekat çıktı ;( ya sizce nasıl bir yer çok korkuyorum ya biz bide güya bu yaz düğün planlıyorduk şuan yolun başında isterse gitmeye bilir bırakabilir sizce ne yapsam vazgeçirmeye uğraşsam mı demin baktım haberlere terör olayları var başlangıç konum buydu şimdi sonuç şu yorumlarınızı esirgemezsenir sevinirim :)Kızlar şimdi asıl durum şu ben konuştum oda sonuna kadar yapmayı düşünüyor askerliği ve bende destek olucam artık.. Biz bu yaz düğün yapıcaz. Bu arada ben öğrenciyim daha üni bitmedi 5 seneden beri beraberiz haliyle artık beklemek istemiyor neyse sevgilim üniyi düğünden sonra tunceliye almamı istiyor bense kararsızım zira orası pekte sakin gözükmüyor terör falan korkuyorum haliyle birde tek başıma olacağım orda.. Bende şöyle bişey önerdim düğünü yapalım ama ben kaydımı almıyım tatillerde falan sık sık gidip gelir kalırım yanında dedim bu süre zarfında hem görev süren dolar hem benim okulum biter diye bi görüş ortaya attım yorumları alayım kızlar ...

Son düzenleme:

nasıl bırakabilir? mesleğimi bırakcak?

sevgilin uzman çavuş mu?

bende tuncelideyim merkezde burada görev yapıyorum. Biz halkta sıkıntı yok ama askerlerin durumunu bilemiyorum onlar açısından sıkıntı

bende tuncelideyim merkezde burada görev yapıyorum. Biz halkta sıkıntı yok ama askerlerin durumunu bilemiyorum onlar açısından sıkıntı
Terör olayları hali hazırda devam ediyormuş çok olmasada şehit haberleri vardı bu yıl şehir merkezinde karışıklık yok dimi ben şuan okuyorum eğer vazgeçmezse yapıcam derse okulumu oraya alıp almamakta kararsız kaldım ordaki üni pek sakin gözükmedi gözüme

anladım zaten "isterse bırakabilir" demenden..
YAni bunun cevabını vermek için eşinin asker olmasına gerek yok ki, Şırnak'ın durumu belli. O kendine bu mesleği seçtiyse her zorluğu göze almış olması lazım. Zora gelince su koyverirse hiç bir işte tutunamaz.

O istiyor ama ben istemiyorum sonuçta bu kararı ikimizide etkilicek bende onunla sürüklenicem oraya kendimi geçtim ona bişey olmasından korkuyorum çok şehit verdik ;(

sehir merkezınde yazın terorıstler ınmıştı haberlerden duymuşsunuzdur.ben merkezdeyım ama askerın gorev yerı merkezde olsa bıle sürekli gidiyolar biyerlere. ben sabah işe giderken kirpiler,zırhlı araçlar tepede helikopterler sürekli görüyoruz

Ama birilerinin oraya gitmesi gerekiyor, bilhassa mesleği askerlik olanlar. Ama sakın oraya gitti kesin birşey olacak diye düşünmeyin. Görmüşsünüzdür haberlerde yönetmenin oğlu içkili araç kullandığı için görev başında bir polis memuru can verdi. Ailesi de rahattır nasıl olsa doğuda değil İstanbul'un göbeğinde diye. Bazı şeyler kader maalesef.

Gitme, istemiyorum diyerek vazgeciremezsin malesef. Ama güzel bir dille yumusakca anlatirsin. Iste karar senin ama ben gitmeni istemiyorum X nedenden. Su iside yapabilirsin gibilerinden olabilir. Ama meslegini seviyorsa zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…