- 24 Kasım 2014
- 61
- 15
- 13
- 34
Çok teşekkür ederim O:) allah kavuştursun cnm:)
Evliyken gerçekten çok zor bide çocuklarınız var daha bir zor gelir insana Allah yardımcınız olsun... Kısa dönem mi yoksa uzun mu bilemiyorum ama zaman öyle de böyle de koyuyor insana düşünmemeye çalışıyorum bnd evliyim 2 yıldır çocuğumuz yok askerlik için erteledik inşallah sağ salim kavuşmak dileğiyle tüm bekleyenler için zaman su gibi akıp gitsin...merhaba arkadaşlar bende 4 yıldır evliyim 2 de evladım var eşim asker 2 hafta sonra mardine gidiyor...evliyken çok zor evet bazen dayanacak gücüm kalmıyor...bugün de herşey üstüme üstüme geldi yoruluyorum...herşey ıssız herşey kötü onsuz hiçbir yemeğin tadı yok herşey bomboş onsuz çok kötüyüm bugün çok kötüyüm ya gülmeye çalışıyorum olmuyo çok zor zamana baktıkça daha kötü oluyorumne yazdım onu da bilmiyorum şu an acayip içimi dökmek istiyorum çünkü artık birikti gerçekten
Herkes sizin kadar şanslı değil malesef yaştan kaybediyoruz alt sınır 28 miş...Ay daha gecen bu topige yazdin esim askere gidecekti cok sukur bedelli cikti harc borc birikmisimizle kurtulacaz isallah esim yaninda olcak hep tez zamanda herkez kocisine kavusur unarim
Evet haklisin esim 30yasinda allah tez zamanda askerligi bitirmeyi nasip etsin herkeseHerkes sizin kadar şanslı değil malesef yaştan kaybediyoruz alt sınır 28 miş...
Amin canım sağol güzel dileklerin için...çocuğu ertelemiş olman çok iyi olmuş senin açından...dışardan bakınca çocuk var daha kolay dayanılır gibi görünse de çocuklarla herşey daha zor...eşinin yokluğu çocukların problemleri derken gerçekten yıpranıyor insan...yoruluyor...Allahtan kısa dönem yapıyor eşim bazen uzun dönem olsa ne yapardım diye düşünüyorum öyle teselli ediyorum kendimiEvliyken gerçekten çok zor bide çocuklarınız var daha bir zor gelir insana Allah yardımcınız olsun... Kısa dönem mi yoksa uzun mu bilemiyorum ama zaman öyle de böyle de koyuyor insana düşünmemeye çalışıyorum bnd evliyim 2 yıldır çocuğumuz yok askerlik için erteledik inşallah sağ salim kavuşmak dileğiyle tüm bekleyenler için zaman su gibi akıp gitsin...
Evet Allahtan kısa dönem uzun dönem bnmde gözümde büyüyor çok şükür halimize şu aralık ayıda bitince ocak 31,şubat 28,mart 31 derken nisanın 2. Haftası Allahın izniyle sağ salim sevdiceklerimiz yanımızda olacakAmin canım sağol güzel dileklerin için...çocuğu ertelemiş olman çok iyi olmuş senin açından...dışardan bakınca çocuk var daha kolay dayanılır gibi görünse de çocuklarla herşey daha zor...eşinin yokluğu çocukların problemleri derken gerçekten yıpranıyor insan...yoruluyor...Allahtan kısa dönem yapıyor eşim bazen uzun dönem olsa ne yapardım diye düşünüyorum öyle teselli ediyorum kendimi
ayy ne güzel dedin kız sen öyle deyince bi kısa geldi bana vakitEvet Allahtan kısa dönem uzun dönem bnmde gözümde büyüyor çok şükür halimize şu aralıkta ayıda bitince ocak 31,şubat 28,mart 31 derken nisanın 2. Haftası Allahın izniyle sağ salim sevdiceklerimiz yanımızda olacak
Di mi ama öyle şu aralıktan sonrası çorap söküğü gibi gelicek inşallahayy ne güzel dedin kız sen öyle deyince bi kısa geldi bana vakit
İnşallah şu 100 lere düşsek sanki daha kolayDi mi ama öyle şu aralıktan sonrası çorap söküğü gibi gelicek inşallah
Aralık bitince 108 gün kalıyor 8 günde ocaktan düş yani 8 ocakta 100. günümüz olucak sonra 2 basamaklılara düşüceğizİnşallah şu 100 lere düşsek sanki daha kolay
vakit de geçmyo ki geçse de hemen gelse nisanAralık bitince 108 gün kalıyor 8 günde ocaktan düş yani 8 ocakta 100. günümüz olucak sonra 2 basamaklılara düşüceğiz
Ailenle birlikte mi kalıyorsun cnm inş çabuk geçiçek hep olumlu düşün zor ama insan pozitif düşününce umudunu kaybetmeyince herşey daha güzel oluyor... 1 kızın var diğer çocuğunun cinsiyeti ne küçükler galiba Allah bağışlasın ;-)vakit de geçmyo ki geçse de hemen gelse nisanşu kızım uyusa bu akşam da hepten bunaldım gece gece şarkı söylüyoruz kızımla
Küçükler evet 3 yaşında oğlum 10 aylık da kızım var kaynanamlarla yaşıyorum:)Ailenle birlikte mi kalıyorsun cnm inş çabuk geçiçek hep olumlu düşün zor ama insan pozitif düşününce umudunu kaybetmeyince herşey daha güzel oluyor... 1 kızın var diğer çocuğunun cinsiyeti ne küçükler galiba Allah bağışlasın ;-)
Maşallah miniklereKüçükler evet 3 yaşında oğlum 10 aylık da kızım var kaynanamlarla yaşıyorum:)
Yok ya daha kolay bence şu anki durum açısından:)normalde de iyidir kendisi ama ben istiyorum ayrı evde yaşamak eşim askerden gelince artık yeni bir düzene imza atmayı düşünüyoruzMaşallah miniklereAllah kolaylık versin Kayınvalide ile zor mu peki?
Sevindim sorun olmamasına Allah gönlünüze göre versin inşallah..... Uyu tabi iyi geceler cnmYok ya daha kolay bence şu anki durum açısından:)normalde de iyidir kendisi ama ben istiyorum ayrı evde yaşamak eşim askerden gelince artık yeni bir düzene imza atmayı düşünüyoruzaskerlik için beklemiştik zaten eeee o da bitince gelsin rahatlık neyse canım ben uyuyorum malum minik uyudu fırsat bu fırsat iyi geceleeeeer canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?