Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar....benim kanamam çok halsizlik baygınlık oluyor rapor aldım anneme geldim dinlenicem...düşükte çok zormuş....allah kimseye vermesin 1 haftada bile olsa insan hamile psikolojisine alışıyormuş....şimdi hem psikolojimi toplamaya hemde vücudumu toplamaya çalışıyorum....sabır sabır sabır

canlarım sırdaslarım nasılsınız?ADAK NASILSIN bugun canım ERYASU ne yaptıkı arkadaslar rabbım yardmcısı olsun ınsalalah.SAYES nasılsın ıkımız uaynıkız sanırım:)

ADAK CIM CANIM dınlen ıyıce aynen benımde dusukte cok yorgunluk oluyrdu hatta ayakta uyuyrdum.rabbım gunahlarımıza keffaret etsın ınsalalh

adakçım geçmişolsun inşallah bi daha kisefere olacak allahın izniyle allahım sabır versin dayanması zor günaydın arkadaşlar

günaydın kızlar...jklm ve bsxxxxxx, x'ler biraz fazla oldu sanırım ama neyse nasılsınız can canlar? ben iyim çok şükür..okuldayım, seminer hazırlamaya çalışıyorum, arada birde topiğe bakıyorum..umarım sizlerde iyisinizdir? ya kızlar sigarayı bırakan arkadaşlar kimdi eşiyle? sayes miydi yoksa nissan mı? hatırlayamadım gitti..merak ettimde acaba nasıl gidiyor die? çok öpt sizleri..görüşürüz..

melisela canım biziz sigarayı bırakan. Ben bıraktım ama çok çok çok zor. Hafta sonu abanta gittik, orada biriki fırt çektim vallahi. Sigara içmeyen yok sülalede :) Ama kendimi çok zorluyorum, eminim bu ayın sonunda canım istemeyecek!! :) eşim de günde 1-2 taneye düşürdü. Tamamen bırakamadı maalesef. Ama günde 1,5 paket içiyodu, sabah kalkar kalkmaz yakıyordu, aç tok fark etmiyordu. Önümüzdeki zamanlarda kesin bırakıcam diyo. Allah nefretlik versin vallahi tedaviye bişey kalmadı şubat sonu yani 2,5 ay var bırakmalıyız....

evet canım haklısın..ne yapabilirim bilmiyorum mesela keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor?onu yapmak istiyorum ayrıca başka ne işe yarar?bizde kalite yok ....

ya canım benim keçiboynuzunu dene mutlaka, biz de 3 ay yaptık yazın, ara sıra yine başlıcam. Sonra bizim kullandıklarımızı yazayım ben sana, benim düşüncem allah izin verir de sperm çıkarsa kaliteli olması,tabii ki inşallah bir sürpriz olur teseye gerek kalmaz. sana kullandıklarımızı yazıcam.

1. Kuvvet macunu
2. Keçiboynuzu Pekmezi
3. Ginkgo Biloba
4. Epimedium
5. Demir Dikeni
6. Kore Ginseng
7. Balık Yağı
8. Bal+arısütü+Polen+ginseng karışımı (bunu şu an kullanmıyor kuvvet macunu bitince başlayacak tekrar)
9. Isırgan Çayı (akşamları bir kupa)

bu kadar şeyi nasıl bir arada kullanıyoruz, ben demir dikenini aldığımız yere telefon açtım. Sepenaturel e bu kadar şeyi tavsiye ediyorsunuz. Hepsini bir arada kullanmak zarar vermesin dedim, hayır hiç bir zararı olmaz dediler. Bir de nohut aldım ona da başlıcam, bu ayın yarısında başlarım zaten 2 ay sürüyor kür süresi. O da saraçoğlunun kürü, inşallah allah yüzümüzü güldürür. Allahı'ın yarattıklarından yine ondan medet umuyoruz inşallah şifamızı verir...

günaydın arkadaşlar.nasılsınız.SAYES canım onu bende merak ediyorum çok şey yedirip içtiriyoruz bir zararı olmasın sakın bebek derken adamları kaydırmayalım.ADAKCIM iyice dinlen bol bol uyu iyi gelecek.ERYASU canım inşAllah güzel haberlerle gelirsin buna hepimizin ihtiyacı var.neyse çıkıyorum gelirim yine aaaa unutmadan KADER hoş geldin canım.

aman canım içmeyin yaa..bizde bırakalı 3 ay oldu, çok şüküğr kurtulduk valla..ben de 2002den beri içiyordum devamlı, günde 1 paket, eşim ortaokulda başlamış düşün senelerdir, oda günde bir paket içiyordu ama çok şükür kurtulduk valla..sigarasız hayat süper bişeymiş..ben önceden asla bırakacağımı düşünmezdim ama bitti o kabus :)) Rabbim bize nasip etti bırakmayı, inşAllah en kısa zamanda sizede tamamen unutturur..

gunaydin kizlar nasilsiniz? Adak gecmis olsun guzelim iyice dinlen ,Harzem sen nasilsin allah kavustursun canim testlerinizde de umarim iyi cikar,Sayes valla ne guzel sigarayi birakmissiniz bende azalttim ama henuz birakamadim ,Melisele sana da kolay gelsin semineri sen mi vericeksin???

MELISELA saol guzelı ben de ıyıyım sukurler olsun.kızlar bu kadar cok sey yedırıp ıcrmek karacıgerı bozuyrmus fonksıyonlarını yanı.bır yerı yaparken dıgerını bozmayalım:):)gercı bız hıcbırsey kullanmıyoruz .

nasılsınız kızlar SAYES bacım inşallah eşinin kullandıkları işe yararda bol bol sperm bulunur.ADAKCIĞIM canım bu sıkıntıları en kısa zamanda atlatman dileğiyle.Nasılsın JKLM?

jklm, belgin nasilsiniz canlar? jklm haklisin valla ozellikle ilac ve bitkiseller dikkatli kullanilmali yani hangisi hangisi ile kullanilmamali iyi bilmek gerek

JKLM canım zaten 2,5 aylık bir süre kullanıcak. Ayrıca özellikle sordum hepsi bir arada biraz fazla geldi diye ama bir zararı olmayacağını, Hatta kendilerinin azospermi için bunları ve ayrıca bir karışım kullandırttığını söyledi. İnşallah bişey olmaz bitkisellerden ben de korkarım ama, şifa olsun zaten bir anormallik görürsek keseriz.

ZCU canım vallahi benim eşim zaten zayıf, bu ilaçları bir de özellikle balık yağını kullandığından beri kilo aldı, bayağı memnun. Bir tarafını bozucaz diye ben de korkmuyor değilim ama dediğim gibi zaten 2,5 ay kullanacak yani, çok uzun zaman kullanmayacak. Bir de tese de kaliteli sperm olsun diye uğraşıyoruz, bu zamana kadar evde bir çok şey vardı ama içmiyordu (kendisi aspirin bile içmez :) ama ne yapsın garibim varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz tedavilerde, inşallah olumlu sonuçlanır da bol bol kaliteli sperm bulunur.

evet canım yaa..doktora ders aşamasındayım daha seminer dersi aldırdı bu dönem hoca..konumda küresel ısınmanın tarıma ve sulamaya etkisi..güncel konu aslında ama işte panik yapıyorum, daha yeni yeni alışıyorum bu hayata :))) 1 sene oldu başlayalı ünvde de..derslerede bazen giriyorum benim için tecrübe oluyor açıkcası..bu dönem hocam bir dersini bana verdi, herşeyiyle sen yap dedi, sınavını falan..ufaktan başladım işte..ama heyecan yapıyorum ders anlatırken..geçer inşAllah..

İyiyiz belgin sen nasılsın canım:) inşallah şifa olur hayatım inşallah !!!

melisela ben zaten allaha şükür günde bir pakete hiç bir zaman çıkmadım:) 3-4 günde birpaketti son 2-3 ay bir haftaya çıkıyordu. Ama şimdi tamamen bıraktım işte. Zaten önemli olan eşim, o aç tok fark etmiyordu. 59 kilodan yukarı çıkamıyordu o yüzden. Şimdi o da azaltınca anladı yanlış yaptığını ama, inşallah tamamen kurtulur bu illetten. Ben kurtuldum sayıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…